neděle 16. září 2018

Gallery update 71.0: 'Lizzie' portraits with Chloe Sevigny


Ahoj všichni! Už jsem zpátky ze Sicílie. Vrátili jsme se včera večer, ale nejraději bych tam ještě zůstala. Návrat do reality bude poněkud krušný, vzhledem k tomu, že příští týden budu zase 4 dny v práci, z toho jeden den mám zavíračku, takže tam budu tak do jedný ráno. No nic, nebudu si stěžovat, nemá to cenu. Každopádně mám ale dnešek volný, takže už jsem stihla zkouknout první díl nového fantasy seriálu 'A Discovery of Witches' s Teresou Palmer a Matthewem Goodem, kterého miluju a ctím celým svým srdcem :D Ten seriál je natočený podle knižní trilogie s názvem All Souls, která u nás tuším nevyšla, ale podle všeho je hodně oblíbená a ten seriál mě zaujal už po prvním traileru. A to nejen proto, že v něm hraje Matthew jednu s hlavních rolí. Každopádně ten první díl byl vážně skvělý a jsem si jistá, že další budou podobně skvělé. Vážně doufám, že tenhle seriál bude mít úspěch, protože potřebuju, aby zfilmovali všechny knihy a neskončilo to jen těmi 8 epizodami, protože ten seriál prostě vypadá fakt skvěle a po první epizodě jsem nadšená. Chyběli mi upíři, asi si budu muset tu sérii přečíst. Určitě můžu doporučit. Jinak na blog jsem nekoukla celý týden. Je mi z toho trochu trapně, ale fakt nekoukla no. Než jsem odjížděla, tak mě blog dost naštval. Nešly mi psát komentáře a k tomu se nechtěly ani zveřejňovat články a tak jsem doufala, že až se vrátím, už to bude lepší. A zdá se, že je. Teda, alespoň doufám. Měla bych to asi zaklepat. Jinak se mi teda stala taková veselá věc. Článek, který jsem napsala na svůj osobní blog se dostal na úvodku blogu mezi články týdne. Tak napůl mě to potěšilo, ale napůl taky vyděsilo, protože nejsem zvyklá, že moje osobní výbleje čte tolik lidí. Občas jsou fakt hodně osobní a tak nevím, jak moc je mi to příjemné, že to mohlo vidět tolik lidí... na druhou stranu je fajn si užít svých pár minut slávy, jen by bylo taky fajn, kdyby ten článek dočetlo až do konce víc lidí, než to podle těch komentářů udělalo. No nic. Teď už ke Kristen.

Jsem v takovém bodu, kdy má Kristen tolik novinek, že nevím, co zveřejňovat jako první. Tak například se včera konala premiéra filmu Jeremijah Terminator Leroy na filmovém festivalu v Torontu. Tenhle snímek uzavíral letošní festival a byl na něm promítán hned několikrát. Podle recenzí to vypadá, že měl vcelku úspěch a hlavně tedy chválí výkon Kristen a Laury Dern, tak jsem hodně zvědavá, jestli se dočkáme alespoň traileru. Na slavnostní promítání dorazila i právě Kristen, ale já zatím neměla čas uložit všechny fotky a ještě čekám, až moje zdroje zveřejní víc, takže tahle novinka bude muset počkat. Zatím pro vás mám tedy nějaké ty starší záležitosti. Kristen se účastnila nějaké té propagace k filmu Lizzie, ze které vznikla spousta videí, která přídám hned, jak budu mít chvíli, ale také vznikly nějaké ty promo portréty spolu s představitelkou titulní role, Chloe Sevigny. Vznikly dva sety portrétů, nebo alespoň byly zatím zveřejněny, a to pro Associated Press a druhý pro LA Times. Mně osobně se líbí především ten pro LA Times, protože tam Kristen s Chloe dělají blbosti a vznikl z toho pár vtipných fotek. Skvělé jsou ale všechny. Moc se mi líbí Kristenin outfit a ten pixie sestřih jí taky moc sluší, je to vlastně první nějaký bližší pohled na něj, když nepočítám ty fotky z natáčení Against All Enemies, ale trochu doufám, že si Kris nechá zase narůst vlasy trochu víc, protože už mi chybí s delšími vlasy, i když jí ty krátké sluší. Tak určitě zkoukněte fotky v plné velikosti a nejen takhle v náhledech, stojí to za to. Jináááč.... mám takovou novinku no, nevím, jak to nazvat. Spíš... spekulaci. Vydání filmu Underwater bylo posunuto až na rok 2019 a tak samozřejmě my fanoušci jsme celí žhaví, proč a co se s filmem děje. Objevila se jistá spekulace o tom, že se to týká T.J. Millera. Pak je další teorie, že podcenili množství nutných efektů a tak ta postprodukce trvá déle. No, T.J.Miller, který ve filmu hraje, byl před necelým rokem - ale už po skončení natáčení filmu - obviněn, že sexuálně napadl ženu, když byl na vysoké. Přestože toto obvinění nebylo nějak potvrzeno a herec ho popřel, tak existuje určitá šance, že se čeká na nějaký postup v této kauze, protože velké studio si nechce vzít na triko, že vypustí film do kin, když v nich hraje potenciální násilník... Což na jednu stranu chápu, ale na druhou stranu mě to dost štve, pokud to tak je, že se ten film pořád oddaluje. Netuším, co by se dělo, kdyby to tak bylo, jestli by ho nějak vystřihali nebo by to museli přetočit, těžko říct. Třeba Deadpoola 2 prostě vydali a nikdo to moc neřešil, ale fakt nevím, je to jen jedna z teorií, třeba vůbec není správná, ale těžko říct. Každopádně asi ještě chvíli potrvá, než se tohohle akčňáku dočkáme.
+ + + + + + +
Hello everybody! I am back from Sicily. I haven't checked the blog for a whole week, I am sorry. I thought I would at least visit you guys and leave some comments, but I actually couldn't write comments when I left... and blog.cz didn't even publish articles I wrote, so I was kind of... not in the right mood. The blog seems to be working again, which is fine. I went to the blog.cz site and what do I see? An article for my personal blog made it to the article of the week section. Like... this has never happened before and honestly, I never wanted it to happen, because my personal blog is very personal from time to time and to know that so many people have read it, makes me a bit uncomfortable. But it was a nice surprise, kind of. I never had so many comments under any of my articles that I wrote about my life and not about Kristen or someone. Whatever. Sicily was great, but the return back to reality is quite hard. I go to work tomorrow at 6:30 and I am not really ready for it. But today, I have a free day, so I am still trying to enjoy that. I have already watched the first episode of 'A Discovery of Witches' with Teresa Palmer and Matthew Goode and I absolutely LOVE the show, I cannot wait to see more episodes. I have missed Vampire related TV shows and this one seems to be really, really good indeed. Have you heard about it? It is based on a book trilogy called All Souls and I really hope this show will be a success because I need the whole series to be turned into this show, not just the first book. Well, to Kristen.

Well, anyway. I am in a point, when I honestly have no idea, what to publish first. Kristen has so many news right now it is crazy. There was a premiere of Jeremiah Terminator Leroy movie at the Toronto Film Festival. It was closing this year's event and it was quite a success. Kristen arrived from Berlin to Toronto to attend the premiere, but I still did not save all the pictures, so that will have to wait for a bit. So right now, I have for you something different. Kristen did some press stuff at the end of August for another of her new movies, Lizzie, about the infamous Borden murders committed in the 19th century. And together with tons of interviews that I am about to publish as soon as possible, Kristen and Chloe Sevigny did also two photoshoots. Well, maybe more, but only two were published. So today I have for you portraits for Associated Press and for LA Times. I love both of them, but especially the one for LA Times, that one is really cute. I really like Kristen's outfit here and also the hair, kind of. I would really like to see her with long hair after such a long time she had short hair, but who knows if it is ever going to happen again :D I hope it will. Well, also, I've heard some rumours about the Underwater movie which are actually related to the #MeToo movement and all those cases of sexual harassment and stuff. The release of the film was pushed to 2019 for some reason and some people think it could be because of one of the actors starring in it. After this movie was shot, T.J. Miller, known for example from Deadpool, was accused of sexual abuse and even though the creators of Deadpool 2 decided not to cut him out of the film or postpone the release till his name is cleared or something, it is possible that the Underwater creators - and especially the big studio connected to it - might be waiting for some progress, before they'll release a movie with his name in it. T.J. denied the claims, but you know how it is. Even if he was innocent. Kevin Spacey's carrier was destroyed by claims of a certain event, that might or might not have happened 30 years ago, so… It is possible, that the delay is caused by that. Who knows. It might have many different reasons, but these are those I've found most likely alongside with the fact that they underestimated the special effects needed for the movie. But as I said… who knows… Check out the pictures though, I love them.

001~43.jpg 002~42.jpg 003~39.jpg 004~42.jpg 005~35.jpg

1_96.jpg 2_79.jpg 3_67.jpg 798338975281004.jpg

3 komentáře:

  1. tak to je skvelé, že si si to tam tak užila, mne stačí keď nie som v práci týždeň a to nemusím ani nikam cestovať a je to dosť bolestivá realita keď sa vrátim      nie to aby som ešte cestovala, to s tým článkom tak to ti k tomu gratulujem, je to naozaj super správička a aspoň vieš, že tam chodievajú ľudia aj keď to podľa komentárov nevidieť, seriál o ktorom tu píšeš som nezaregistrovala aaaaale opísala si to tak, že sa na to asi juknem lebo tento druh filmov alebo seriálov mám rada , mno a čo sa týka fotiek sa ja som na tom podobne, mne sa tiež páčia viac ktoré nafotili pre LA Times kvôli tomu ako sú tam v pohode a uvoľnené a proste sa zabávajú , mno a to s tým obvinením ako tiež to chápem ale asi preto by nemali zdržiavať film, no v dnešnej dobe je každý dosť na všetko citlivý a preto asi s tým nechcú mať štúdia nič spoločné, ale aj tak kto fanúšikov štve

    OdpovědětVymazat
  2. O návratu do reality mi povídej Já měla dneska první den školy a přijde mi, že za celý den jsem měla jen pár hodin volno, kdy jsem si mohla dělat, co jsem chtěla Ale doufám, že teď když už je po dovolených, tak tě v práci nebudou tolik zneužívat ;) Budu držet palce, abys všechno zvládala. O seriálu jsem slyšela, ale upřímně se přiznám, že mě moc trailer právě nenalákal. Ale když říkáš, že je to dobrý, tak tomu možná dám šanci - což v překladu znamená, že na to první koukne taťka a pak mi řekne, jestli je to dobrý nebo ne A viděla jsem, že ses objevila přímo na blog.cz. Byl to tuším ten článek o ženství, že? Ten se mi moc líbil a myslím si, že je docela důležité o tom mluvit - já se taky nemaluju a vůbec mi to nechybí, radši utratím peníze za knížku nebo nějaké vtipné tričko . Zrovna dneska jsem ve škole chvilku koukala na jednu holku, která byla trochu víc namalovaná. Nevypadalo to špatně, ale už  je to prostě člověk, o kterém můžeš říct, že když ráno vstane, tak si musí namalovat ksicht Nejlepším vzorem pro tohle je třeba Cardi B, která prostě nenamalovaná musí být k nepoznání
    Ale ke Kristen. Jsem ráda, že má teď těch novinek víc, protože mi docela chybělo číst si všechny ty novinky Taky ráda slyším, že její film měl na festivalu úspěch, tak snad teda brzy nějaké trailer vydají :) Oba photoshooty jsou teda naprosto parádní. Možná o chlup víc se mi líbí ten druhý, protože tam je bezvadná ta fotka, kde má Kristen palce nahoře Jinak co se týče filmu "Underwater" myslím si, že obě teorie mají docela velkou šanci na to být pravdivé, ale zároveň je fakt, že ačkoliv velká studia nechtějí být spojována s někým, o kom se říkají nepěkné věci (ačkoliv bychom asi měli věřit v presumpci neviny), pokud ten film naláká lidi, tak ti na to půjdou a je jim fuk, co tam hraje za lidi. Tak uvidíme, jak se to nakonec vyvine :)

    OdpovědětVymazat
  3. taky bych se něky ráda podívala na sicílii :) musel to byt zážitek :)
    a už se moc těším až budeš přidávát fotky z premiér a z červeného koberce :)

    OdpovědětVymazat