pátek 7. září 2018

Gallery update 70.9: Mastermind Magazine


Ahoj všichni. Jak se máte? Tenhle článek nebude tentokrát moc dlouhý a vynechám i osobní část, jelikož už mi nezbývá moc času před tím, než naprosto vytuhnu. Už teď se mi zavírají oči. Chtěla jsem ale ještě přidat alespoň jeden článek, než odletím. Zítra letíme s mamkou na Sicílii a já už mám teď nervy z toho letu. Přesto se mi ale klíží oči, tak to vezmeme trochu rychleji. Tohle je asi moje nejoblíbenější novinka ze všech těch novinek, co mám ještě v rukávu a proto jsem se jí rozhodla zveřejnit hned, i když chronologicky to úplně nesedí. Kristen totiž nafotila nový photoshoot, který ale musela fotit pravděpodobně už někdy po Cannes nebo tak nějak, jelikož tam má pořád ještě delší vlasy, než si je nechala ostříhat kvůli roli Jean Seberg. Teď jsem na chvíli psala se zavřenýma očima, tak nevím, jestli tam nebudou nějaké překlepy nebo nesrovnalosti. Myslím trochu rychleji, než píšu, ale jen trochu:D Je úplně těžké ty oči zase otevřít, takže už to nejspíš dopíšu poslepu. Poděkujme mojí motorické paměti, že jsem schopná psát na klávesnici hodně rychle i bez koukání. Moje prsty si pamatují, kde se nachází které písmenko, že po sobě dokážu dokonce i opravit překlep, když nějaký udělám :D Docela vtipný ne? Mně to celkm přijde, že se to sem tam hodí. Každopádně ale zpět k věci, už zase kecám jen o sobě. Tenhle photoshoot Kristen nafotila pro magazín Mastermind a pokud jsem to správně pochopila, tak ty fotky dělal Karl Lagerfeld. Každopádně jsou naprosto skvělé, ať je fotil kdokoliv. Líbí se mi každá jedna z nich a každá jedna má své kouzlo. Nejvíc se mi asi líbí ta, co jsem ji použila na úvodku, ale všechny jsou naprosto skvělé. Zatím mám pro vás tedy pouze scany z časopisu, jelikož fotky v plné velikosti a vysoké kvalitě se ještě neobjevily. Každopáidně i takhle přes scany je to opravdu skvělá podívaná. Jinak další zpráva, která se týká Kris jen velmi okrajově. Na říjen se chystá nějaká akce k výročí filmu Twilight na Comic-Conu v New Yorku. Svou účast zatím oficiálně potvrdila pouze režisérka Catherine Hardwicke, ale na stránkách píšou, že přijede víc special guests, tak jsem na to dost zvědavá. Je nepravděpodobné, že by se tam ukázala Kristen, vzhledem k tomu, že bude dost pravděpodobně natáčet Charlieho Andílky, ale kdo ví, třeba nás zase překvapí. Ani nechci vidět, co všechno je napsaná v tomhle článku a nedává smysl, jelikož moje mysl už se propadá do spánkového, nebo spíš usínajícího režimu a myšlenky mi začínají utíkat, ale zároveň prsty pořád píšou to, co si mozek myslí, takže už jsem málem začala mluvit o filmu s Emmou Stone, jelikož jsem dneska zrovna viděla trailer :D Klasická já, co se dá dělat. Každopádně tady jsou tedy 4 scany, kdy na jednom je dokonce 5 fotek pohromadě... určitě to i rozklikněte, ať vidíte všechny, protože to stojí za to. Zatím se tu mějte krásně. Jinak těžko říct, kdy se tu ten článek objeví, jelikož blog stále blbne...
+ + + + + +
Hello everyone. This won't be a long article today since I do not have much time left before I fall asleep. This is my favourite news of all the news I have left in the store right now. I have decided to publish it even earlier than some older stuff, because I simply love it so much I cannot wait another day. Also, I am leaving for a whole week today, I go to Sicily with my mom, so I am not going to be there, probably not at all, but it is hard to say. I might write some short notices, but probably no long articles. I have for you today a new photoshoot, which is pretty fucking exciting because last time Kristen made a photoshoot was around the beginning of May if I don't count Cannes portraits. This photoshoot was made for the Mastermind Magazine and I absolutely ADORE it. For now, I only have scans from the magazine, but I really hope we will get the official high-quality photos soon. I fell in love with this photoshoot. It has probably made its way straight to the top ten photoshoots of Kristen, it is just brilliant. I love every single picture, every single one for a different reason. That set with the striped t-shirt is amazing, the one I used for a preview is adorable and Kristen looks beautiful in it. I hope you guys like it too because it is simply AMAZING. By the way, it came to my knowledge that there will be a special anniversary Twilight event at the New York Comic-Con in October, with Catherine Hardwicke and some "special" guests. I am not hoping that Kristen would show up there since she will be probably filming Charlie's Angels, but it is a pretty exciting news for me as a late massive Twilight fan... Kristen might surprise us once again, we all know she's a ninja. But now, the pictures.

4_123.JPG 3_124.JPG 2_133.JPG 1_138.JPG

4 komentáře:

  1. Zkusím sem na druhý pokus napsat nějaký ten komentář, když mi dneska po několika dnech jdou konečně psát komentáře k článkům! Tak co jsem to psala? Zaprvé - doufám, že si dovolenou užiješ a hlavně tam načerpáš potřebnou energii po veškerém tom pracovním vytížení. Taky doufám, že se Kristen na té akci k výročí "Twilight" objeví, protože přeci jen, díky tomu se proslavila a asi nebýt něj, tak možná dneska nebude tam, kde je teď. Takže svou účastí by mě jenom potěšila :) Photoshoot je opravdu moc povedený. Doufám, že se objeví i samostatně, protože mám dojem, že bys z těchto fotek dokázala stvořit další dokonalý layout :) A taky se mi nejvíc líbí ta fotka, kterou jsi použila do úvodního obrázku :)
    PS: Photoshoot nafotil/a Collier Schorr, je to napsané na čtvrtém skenu :)

    OdpovědětVymazat
  2. fotky jsou moc krásné :)
    a na sicílii si to užij, hodně ti závídím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám se celkem dobře, zítra do práce a o víkendu jedu na vinobraní a už se těším, až si dám burčák a něco dobrýho Moc si to na dovolený užij, hned bych jela taky někam zase a určitě pak napiš, jak ses tam měla :) Jinak scany jsou moc hezké, líbí se mi photoshoot, který Kristen nafotila ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Doufám, že se Kristen ukáže na akci twilight, bylo by to skvělé. :) Photoshoot je nádherný tak jako všechny ostatní. Kristen je snad jediná u koho se mi líbí všechny photoshooty. :)

    OdpovědětVymazat