pondělí 4. června 2018

Outfit duel no. 31

Ahoj všichni, jak se máte? Já nejsem v poslední době moc ve své kůži. Nejsem nějak schopná se k ničemu donutit, když mám volno, a když jsem v práci, tak zas nemám na nic jiného čas. Byla jsem minulý týden čtyři dny za sebou v práci, což bylo hodně náročné, na druhou stranu mě ta práce fakt baví. A ono máte pořád co dělat, prostě to uteče. A ty situace, do kterých se dostanete, jsou občas fakt perličky. To kdybych vám vyprávěla, tak mi u některých snad ani neuvěříte :D No. Každopádně prostě nejsem zrovna v nejlepší náladě poslední dobou, ale skočte za mnou někdy na Staromák, můžu vám vždycky v pondělí/úterý říct, kdy tam ten následující týden budu, kdyby měl někdo zájem o kafe zdarma :D Nevím ale nějak sama se sebou. Ale tak co, život je nepředvídatelný, něco se časem objeví. Já mám dneska pro vás konečně první z měsíčních anket. Tentokrát začínám duelem outfitů. Vybrala jsem dva svoje oblíbené outfity z letošního ročníku filmového festivalu v Cannes. Z Cannes budu nejspíš čerpat na ankety ještě dlouho :D Každopádně tyhle dva outfity patří k mým oblíbeným. První z nich je ze zahajovacího ceremoniálu a druhý potom z akce, o které jsem ještě nezveřejnila článek, ale bylo to amFAR Gala a konalo se 17. května. Oboje šaty jsou podle mě naprosto skvělé a oboje jsou podle mě naprosto skvělé, tak jsem zvědavá, který outfit vyberete.
+ + + + + + +
Hello everyone, how are you? I am not in a good shape. I have been in work four days in a row from Wednesday to Saturday and it was too much. I will get quite a lot money for this month, but I just cannot do this that often, it is terrible. Like... I like the job, I actually really do, but it is very stressful sometimes. If you are ever in Prague, come to see me in Starbucks at Old Town square. I might be there, I might not, you can try. Whatever. I am in a very strange place right now, mostly mentally and I am really trying to get better, but I don't feel like it is working. I don't have much time for this blog and even when I do, I don't work on it. I want to, I really do, but I just cannot force myself to do anything. So that is one of the reasons, why I am not writing more often, the other is, that during those days I am at work, I simply don't have time, so it is a pretty weird situation I find myself in. Whatever, that is life, it is unpredictable, in my job definitely. I could tell you stories... you wouldn't believe them. I have for you now finally the poll of the month, this month starting with outfit duel, because I finally have tons of outfits to put in the poll to compete. Both of these outfits are dresses by Chanel and I love both of them. The first one is from the opening ceremony of this year's Cannes Film Festival and the second one is from amFAR Gala, that was on May 17. I haven't published the article with these photos yet, but I am probably going to do that tomorrow. I personally love both of these outfits, they are my absolute favourites from this year's Cannes festival, so I am very curious which one are you going to choose.



Minulý měsíc jsem anketu o outfit měsíce vynechala, protože jsem prostě nevěděla, co přidat, takže vítěz je už z předchozího kola a jde o 2. outfit z letošní Coachelly:
+ + + + + + +
I skipped last month's poll, so the winner of the one before is outfit no.2:



7 komentářů:

  1. tak tie perličky, keď pracuješ z ľuďmi vždy sa niečo udeje či už na tvojej strane alebo ich a furt je lepšie keď sa na tom človek zasmeje aspoň nie je dusno, mno a dúfam, že sa to zlepší keď to tam máš rada, mno a ja jednoznačne hlasujem za prvý outfit, ako ja neviem mne osobne sa ten druhý nepáči, ako topánky a vlasy a make up super ale tie šaty ani nie

    OdpovědětVymazat
  2. Ono to tak většinou bývá, že právě člověk, co je nějak v kontaktu s jinými lidmi, toho má na vyprávění hodně - někdy jsou to nepříjemné věci, jindy veselé historky. Tak ti budu držet palce, aby se tvůj mentální stav brzy zlepšil :) Jinak šaty jsi do ankety vybrala opravdu fikaně, protože oboje jsou skvělé, ale já nakonec musela hlasovat pro jedničku, protože tyhle šaty se mi teda líbí hrozně moc ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  3. no, já jako pokladní, mám taky miliony historek, ale spíš mě lidi serou a vybírám druhé šaty, ty kristen moc slušely ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Oba outfity se mi líbí moc, hlasuji pro ten druhý, ačkoliv se mi tam moc nelíbí to líčení, ale ty šaty se mi líbí moc! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja v poslednej dobe som tiež nejaká zvláštna a nič nerobím... to mi pripomína, že by som sa mala začať učiť do školy. Ja si vždy proste poviem čo chcem urobiť a nakoniec to dopadne tak, že som hore do 2:30 aby som dačo porobila. Ale verím, že to nejak dáš  zas budeš mať náladu na všetko. Obidve šaty sa mi v ankete páčili ale obidve boli aj také zvláštne. No nakoniec vyhral outfit číslo 1 lebo tá čierna s tými doplnkami sa mi dosť ku Kristen hodili.

    OdpovědětVymazat
  6. Jo práce s lidma je prostě sranda, taky bych mohla vyprávět Každopádně tvýmu momentálnímu rozpoložení rozumím, poslední měsíce to se mnou je podobný, mám to teď nastavené tak, že jsem v práci ráda a na volno se ani moc netěším, což prostě je zvláštní pro mě A v anketě vybírám první šaty, i když to je těžké, taky jsou tyhle dva outfity mé oblíbené, Kris to tam hrozně slušelo

    OdpovědětVymazat
  7. Rozhodně hlasuji pro ty druhé šaty! Miluji pruhy a tyhle šaty jsou úžasné, líbí se mi ta kombinace černé a bílé a to překřížení látky na břichu je hezky vymyšlené :)

    OdpovědětVymazat