pondělí 11. června 2018

Gallery update 70.2: 71st Cannes Film Festival: amfAR Gala


Ahoj všichni. Jak se máte? Měla jsem teď docela perných několik dnů, abych pravdu řekla. V podstatě jsem se od čtvrtka skoro ani nezastavila. Ve čtvrtek a v pátek jsem měla směnu ve Starbucks, v sobotu jsme byli na oslavě 90. výročí našeho golfového klubu, kde naše rodina a pár rodinných přátel hraje (doufám, že si teď nemyslíte, že jsem snob, ale golf fakt není jen snobská záležitost :D). Na té oslavě hrála kapela Ondřeje Havelky, který je taky členem, což jsem vůbec nečekala, ale měla jsem co dělat, abych se ho nezeptala, jestli nebudou podávat koblihy :D No nic. Z té oslavy jsem v podstatě hned jela na koncert Bena Howarda, potom u nás přespávala kamarádka, se kterou jsem pak jela další den na autobusák, měla sraz s Emily a potom jsme šli s rodičema na představení amatérské divadelní skupiny, ve které hraje jeden rodinný známý se svými bratry, takže jsem o víkendu moc času nepobyla. Dneska jsem byla v práci, v knihovně a ve škole... takže jsem fakt ráda, že zítra konečně zas nikam nemusím. Ačkoliv to není úplně pravda. Od 6 večer mám zavíračku, ale aspoň nemusím nikam ráno. Je to teď docela záhul. Příští týden ve čtvrtek státnicuju, takže tohle je dost možná poslední článek až do státnic, ale možná taky ne... Znáte mě, já si najdu chvíli prokrastinovat. Uvidíme, jak to dopadne.

Pořád přidávám novinky, co jsou už skoro měsíc staré, za což se vám fakt omlouvám, ale bohužel to v aktuální situaci jinak nejde. Na druhou stranu ale Kristen už za pár dní začíná natáčet nový film Against All Enemies a přes léto bude taky nejspíš natáčet Charlieho Andílky a taky svůj nový film, ke kterému píše scénář a bude ho režírovat, takže nejspíš nebude moc novinek... a tudíž mám aspoň z čeho čerpat ještě do budoucna chvíli, abych to novinkové ticho pokryla. Mám pro vás další fotky z filmového festivalu z Cannes, tentokrát ze 17. května. Kristen byla ten den na akci s názvem amFAR Gala a musím říct, že tahle událost byla mou nejoblíbenější z celého letošního festivalu. Kristen na ní vypadala naprosto perfektně, alespoň podle mě. Upřímně se mi ty šaty neskutečně líbily a spolu s outfitem ze zahajovacího ceremoniálu patří k mým naprosto nejoblíbenějším nejen z festivalu v Cannes, ale obecně za poslední dobu. Je to samozřejmě Chanel, jak jinak. Líbí se mi ale nejen ty šaty, které jsou velmi zajímavě řešené tím překřížením na pase a vykrojením na zádech, ale také boty, účes a i make-up, přestože bych možná volila jiný odstín té rtěnky. Zároveň se mi hrozně líbí ty fotky jako takové, protože jsou udělané hrozně krásně, hlavně ty venkovní fotky, kterých jsem uložila nejvíc, kdy už to skoro působí jako nějaký photoshoot spíš než jako fotky z akce. Fotek je zatím 79. Chystám se jich zveřejnit ještě pár, co se objevily teď nově, ale prozatím alespoň těch 79. Na fotkách můžete kromě Kris vidět také Kristeninu stylistku a kamarádku Taru Swennen, která podle mě teda odvedla na festivalu letos skvělou práci :) Doufám, že se vám fotky líbí aspoň z poloviny tak, jako mně a já se vám zase někdy (snad brzy) ozvu :)
+ + + + + + +
Hello everybody. How are you? I had kind of rough couple of days, to be honest. I haven't stopped since Thursday. I was in Starbucks two days and then during the weekend, I had like three events or so and also had enough time to meet my best friend to go shopping, so I was completely exhausted and today, I was in Starbucks again, which was pretty hard after those previous 4 days. Sometimes I feel like I am about to break but then I am able to keep going. But I am not really sure for how much longer... I am still not close to finishing the Cannes Film Festival update, I still have like... 3 events to go, maybe even four, I am not sure. It is almost month ago, but I hope you don't mind. Kristen is about to film her next movie, Against All Enemies, a biographical film about actress Jean Seberg, so I expect there will be like literally no news at all for a couple of weeks, so at least I have something to write about.

Right now I have for you finally photos from my most favourite event in Cannes that Kristen attended. I have for you 79 photos from the amFAR Gala that was on May 17, 2018. Kristen wore a beautiful Chanel dress that I absolutely adore, as same as the whole look, including the make-up, shoes and the hair. I also love those photos from outside because they almost seem like some photoshoot, they are very beautifully done. I am about to save more pictures from this event, but since I already have 79 in the gallery, I decided to publish this article. You can see Kristen's stylist and friend Tara Swennen there with Kristen. I think she did an amazing job at this year's festival. I still have few events to go, but this look was my absolute favourite together with the opening ceremony, even though the outfit from the closing ceremony was also beautiful, but you will have to wait for that one for a little bit more. I hope you like these photos, please let me know, how did you like this outfit, I absolutely LOVED it!

AC2_284729.jpg AC2_282629.jpg AC2_281029.jpg AC_281829.jpg 014~23.jpg
034~10.jpg 032~11.jpg AC_282629.jpg AC2_281629.jpg AC2_282929.jpg

6 komentářů:

  1. Koukám že jsi opravdu v jednom kole...mě čekají státnice nejspíš v zimě, takže jsem ještě relativně v klidu, probíhají lehké přípravy zatím když je mezi prací a normálním životem čas Jinak bohužel, mě se Kristen víc líbila na té premiéře Blackkklandsman. Tyhle šaty jsou fajn ale stejně se mi v něčem nezdají, asi celkový střih? Ani ta vlnka vepředu a milion sponek v účesu ale nechci byt moc kritická protože ji mám hrozně ráda...takže musím říct že ty venkovní fotky jsou top a opravdu to vypadá jako nějaký photoshoot :)A ještě jsem ‘nepotkala’ někoho, kdo by řekl, že mu ten knírek sluší jinak to měl kvůli divadelní roli Billa v Lobby Hero, kde účinkoval jako takový ‘creepy guy’ takže ten vzhled k tomu dost seděl každopádně díky bohu že už je fuč

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, to má pěkně plný program, ale to je dobře, že má stále nabídky na filmy, ale nejvíce se těším na ten, co bude režírovat :) Koukám, že i ty se nezastavíš :) Kristen měla na akci nádherné šaty, to se Chanelu fakt povedlo :) Asi můj nejoblíbenější outfit z Cannes :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jak to tak čtu, tak jsi měla docela dost perných několik dní. A ani to o moc lehčí nebude, co? Ty teďka budeš státnicovat z té nizozemštiny? Hádám, že máš taky docela strach, abys tam aspoň něco kvákla, viď? Já se za dva roky nechci vidět. Každopádně já ti budu držet všechny palečky, co mám - i na svých dvou náhradních rukou, které mám schované jako Stich
    Ke Kristen. Rozhodně souhlasím, že tohle je jeden z nejlepších looků, se kterým se na letošním festivalu v Cannes vytáhla. Tyhle šaty jí opravdu neskutečně moc slušely a na to, že je to Chanel, vypadají fakt moc hezky a stylově :) Musím říct, že se mi i hodně líbí účes, ačkoliv mi přijde zvláštní, že měla po stranách tolik sponek Každopádně ta vlnka vepředu je parádní! A moc se mi líbí i líčení. Ta rtěnka na mě teda působí trochu neonově, ale pořád vypadá skvěle. Nejvíc mě ale zaujalo líčení kolem očí, které je opravdu zajímavě řešené a myslím si, že se k celkovému looku skvěle hodí!

    OdpovědětVymazat
  4. Jo a samozřejmě moc ráda spřátelím! :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak to máš poriadne perné teraz, ja som chorá ako pes a mám toho plné zuby, práve teraz keď je pekne       , ale tak čo už keď to rskto nepekne vyšlo, prajem ti aby ti štátnice dopadli dobre, v pohode keď tu nebudeš, vieme čo je dvôležite , mno ale dúfam ale, že si si ten zmetok aspoň trochu užila , a určite si nemyslím, že si snob   , tak aspoň sa môžme poučiť, že nie je vždy dobre sa ponáhľať , apoň maš čo pridávať, mno a na tieto projekty sa tiež teším a som zvedavá , mno a ako som už písala v ankete, mňa to až tak neohúrilo, ale nalíčena bola pekne a aj vlasy sa mi páčia len tie šaty mi nejako nerežú       

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tenhle outfit se mi moc líbí! Miluji pruhy jako vzory na šatech a ty vypadají velmi zajímavě, moc mě zaujalo jak se to hezky kříží na břichu, vypadá to obyčejné a zároveň zajímavě. navíc je skvěle nalíčená, ta rudá rtěnka jí krásně sedne a vlasy má také moc hezky upravené :)

    OdpovědětVymazat