pondělí 21. března 2022

Kristen on Jimmy Kimmel Live (March 15, 2022)

  

Kristen prožívá teď asi nejúspěšnější období, co se různých ocenění týče, v životě a vypadá to, že si tuhle etapu také dost užívá, k tomu je zasnoubená a září štěstím. Přála bych si, abych měla pořád tolik vůle a tolik času to všechno stíhat sledovat. Respektive, já to celkem sledovat i stíhám, ale už o tom nestíhám prostě psát, tak vybírám takové ty nejlepší a nejdůležitější věci, ale i tak spousta toho, co jsem chtěla přidat, zůstává trochu v zapomnění, což je fakt škoda. Ale tak třeba to časem doženu. Ha ha. No příští týden (vlastně přesně), 28. jsou Oscaři. A přestože to poběží zas někdy v noci, chystám se letos rozhodně koukat. Mám close, tak se napumpuju kafem a to půjde :D A zkusím udělat i nějaký živý report, abyste hned věděli aspoň nějaké střípky, i když asi nikdo z vás nebude tak natěšeně sedět v noci na internetu a čekat, až vám o tom napíšu. Ale jdu v úterý do školy, tak aby to tu viselo, aspoň, co měla na sobě, když už by náhodou nevyhrála, ale já věřím, že vyhraje. Teď aktuálně dělám zátah na photoshooty, tak aspoň nějaký se pokusím ještě tenhle týden přidat, ale víc jak jeden další článek asi nezvládnu. Dneska mám pro vás ale spíš kratší vstup. Mám pro vás rozhovor s Jimmym Kimmelem, v jehož Live show byla Kristen hostem před pár dny, konkrétně 15. března. Na sobě měla úžasný zářivý modro černý overal značky Ezgi Çınar. Možná, že její umělecké jméno je už tedy poangličtěné jako Cinar, ale je to turecké jméno, tak jsem ho opravila :D Kromě celého rozhovoru mám pro vás ještě fotky jak ze show tak z příprav. Kristen mluvila o své nominaci na Oscara, dokonce reagovala na některé reakce fanoušků, které jsou musím říct fakt skvělé, pár jsem jich už viděla dřív. Mluví o reakci své rodiny, o tom, že její mamka neměla úplně reakci, jakou by Kristen očekávala. Dále se zmiňuje samozřejmě o svém zasnoubení s Dylan, o Pablovi Larraínovi, o tom, že si nenechala paruku, kterou nosila ve filmu Spencer, zato Pablo ano a má ji vystavenou na figurínové hlavě a je vidět v rozhovorech, které probíhají online :D Mluví také o konkrétních aspektech filmu, třeba o volbě písně All I Need Is A Miracle v závěru filmu. Je to moc hezký rozhovor, Kris vypadala uvolněně a že měla dobrou náladu, celá září a rozhodně to stojí za to :)

+ + + + + + + +

Kristen is having the time of her life this year and I just don't have time to keep up with everything. Well, I do have time to keep up, I just don't have time to write about it because it's one photoshoot after another, one tv appearance after another and most importantly, one event after another. This year's Academy Awards show is next monday and I cannot wait to watch it, i am definitely planning on watching it live. And I definitely plan to publish all the pictures right after but I have so much stuff I want to write about. Maybe too many. I will skip everything to post about the Academy Awards obviously but still. Today I have for you just a brief article with just a few pictures, but I am working on saving a lot of photoshoot pictures, so that might be my next move and probably the last before the Oscars, we will see. Kristen was a guest on Jimmy Kimmel Live tv show on March 15 and I have for you the whole interview and also a few pictures from both the show and the behind the scenes. Kristen was wearing an incredibly sparkly blue jumpsuit by Ezgi Çınar. Well, her name might be written English way already, but it is a Turkish name, so I fixed it, lol. Anyway. Kristen looked absolutely stunning. She was talking about quite a lot of things. She talked about Spencer, obviously, about working with Pablo Larraín, about the wigs she wore and how Pablo kept one of them and keeps it on display. About her engagement obviously too, that is a hot topic. And obviously about her Oscar nomination, her family's reaction and Jimmy also showed her some live reactions of fans and her reaction is so sweet. Check it out, it is a really nice interview, she looked like she had a great time and I love to see that. She is shining, really, I love that for her and I love it for us. 


    

2 komentáře:

  1. Je skvělé vidět, jak si Kristen tohle úspěšné životní období jak v kariéře, tak v životě užívá. Taky se mi zdá, že ji novináři dali trochu pokoj a všímají si ji hlavně za její úspěchy. V show vypadala úchvatně a těším se na Oscary. Už vím, kam mám zavítat pro horké zprávy z Oscarů jako první :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hele náhodou, já koukám na Oscary už cca 15 let online :D takže tento rok o5, i jsem si vzala na pondělí v práci volno s tím, že mám oscarovou noc :D

    OdpovědětVymazat