pondělí 7. března 2022

Gallery update 80.0: Los Angeles Times Actress Roundtable

 

Nemám úplně náladu dělat cokoliv, ale snažím se zaměstnat svůj mozek jakoukoliv činností, jen abych nemyslela na dění kolem sebe, takže jsem se obrátila k tomu, co mi dřív moc pomáhalo - psaní blogu. Kristen má teď haldu novinek, takže je rozhodně co přidávat, navíc jsem pořád hodně ve skluzu se starými fotkami, takže budu pokračovat v mazání restů. Budu to ale asi kombinovat, abyste nepřicházeli o ty nejnovější novinky. A z Oscarů snad přidám všechno hned 29., o to vás rozhodně nepřipravím. Chystám se určitě koukat živě a doufám, že to bude stát za to (= Kristen vyhraje) :D No nic. Asi se ani nebudu ptát, jak se máte, myslím, že to, co se děje na Ukrajině, tak nějak dopadá na všechny z nás, ale je to teda síla. Jsem z toho hrozně smutná, zoufalá a zároveň jsem strašně naštvaná. Jak říká táta, je to takový ten bezmocnej vztek, protože víš, že nic nesvedeš a nevíš, co máš dělat, a jsi naštvanej, že se tohle všechno děje. Ale zároveň musíš tak nějak normálně fungovat, přestože máš pocit, že nic nemá smysl. A já mám teď v poslední době i výčitky, když si udělám hezkej den nebo se bavím. Zrušila jsem kvůli tomu i cestu do Itálie. Necítím se na to, abych si užívala někde v Bologni, když kousek od nás zuří už téměř 2 týdny válka a každý den tam umírají lidé... Ale blog, blog je něco, co mi vždycky pomáhalo zaměstnat svůj mozek, tak mám pro vás taky nějaké články. 

Tenhle tu mám připravený už docela dlouho, měla jsem takovou vlnu přidávání, jak jsem měla ten covid a pak to nakonec zas nějak vyšumělo, ale pár článků jsem si předpřipravila. Tohle je tedy další z mnoha photoshootů, které Kristen v posledních několika měsíců nafotila. Tenhle vznikl pro Los Angeles Times v rámci jejich rozhovoru Roundtable s herečkami, které nějakým způsobem více figurovaly v nadějích na různá ocenění nebo i ocenění dostávaly. A Kristen do této kategorie rozhodně patří. Pořád si nejsem schopná zvyknout na to, že je Kris nominovaná na Oscara, ale je to úplně skvělé. No, ten rozhovor dělala spolu s dalšími herečkami, jmenovitě s Penelope Cruz, Kirsten Dunts, Jennifer Hudson, Lady Gaga a Tessou Thompson a doporučuju se na něj kouknout, je to zajímavé, ale chápu, že i dlouhé. Ty fotky se mi ale hrozně líbí. Hlavně takové ty s tím růžovo fialovým efektem, ty jsou fakt skvělé, ale i ty klasické se mi líbí. Kristen měla podle mě fakt parádní outfit, z nějž jsem nadšená. A moc jí to slušelo. 
+ + + + + + + +

I am not really in mood to do anything lately, the current events in the world influence my state of mind a lot, but when I was down, I have always been able to escape a little bit from reality by writing a blog so I will try to do that now. I am trying to function, I am trying to do keep myself occupied, so that I don't have to think about anything, but it is hard. There is a war going on not so far away from us and it is horrible, it is scary and it will influence all of us. It is influencing us right now and I am fully in support of Ukraine and its people. And I am agry. And I am sad. And I don't know what to do. It is hard to get through the day and do normal stuff. I feel guilty to even laugh or have a good time. To live a normal life... while people just a few hundreds kilometers away are dying. It's such a strange feeling. I don't really want to talk about it too deeply but it's all just so fucked up. Anyway. Kristen has amazingly huge amount of news and they are keep coming and I am still stuck in autumn or something, whatever. I will definitely post pictures from the recent events sooner than later, but I will also try to add some older stuff. I have this article prepared for quite some time, so I will finish it. 

I have for you today another photoshoot and another roundtable interview. Kristen did a lot of photoshoots in the last few months while promoting Spencer and this one is one of my favourites actulally. I really like the colouring. I love Kristen's outfit and I love the visual of these pictures, especially those that are like pink-ish, purple-ish with those graphic detailing. I really like that. Kristen looked stunning. And there is also a roundtable interview that Kristen did together with other actresses wildely honoured this award season, this time with Penelope Cruz, Jennifer Hudson, Lady Gaga, Kirsten Dunts and Tessa Thompson, but unfortunately, it was online. I recommend watching the interview, as it is very interesting, but I know it's long, so I don't blame you if you don't. 

    
    

1 komentář:

  1. Zajímavé fotky. Ale nemůžu se rozhodnout zda se mi tady ty blonďaté vlasy líbí. Ale pokud bych měla volit, tak se mi nejvíc líbí ta první fotka

    OdpovědětVymazat