pátek 9. dubna 2021

Happy 31st birthday, Krie!


Ahoj všichni, dneska pro vás nemám žádnou ultra dlouhou novinku nebo tak něco, přestože mám nějaké věci ke přidání v zásobě. Dneska jsem původně neměla v plánu vůbec nic psát, protože jsem byla v práci a ráno měla školu, ale když jsem koukla na twitter, došlo mi, že kromě smrti prince Philipa mi zeď zaplavily poměrně nečekané novinky a smršť osobních fotech s Kristen, dokonce i jedno video od Elly Balinské... no a došlo mi, že je 9. dubna a že dnes Kristen slaví své 31. narozeniny! Chci jí tedy tímto způsobem alespoň v rychlosti takhle k večeru popřát všechno nejlepší k narozeninám, doufám, že narozeniny řádně oslaví nebo oslavila. Přeju jí do dalšího roku jen to nejlepší, hlavně to zdraví a štěstí, protože není nic důležitějšího! Nemůžu uvěřit, že je Krie už 31 let. Vypadá už roky pořád stejně. Zraje do krásy, co si budem. Předchozí rok přinesl do života Kristen spoustu skvělých věcí i přes pandemii, za což jsem hrozně ráda a jsem na ni hrozně pyšná, a doufám, že ji toho skvělého čeká jen víc a víc :)
+ + + + + + + +
Hello everyone, I don't have any particular news for you today. There are some new pictures from the set of Spencer and the filming is probably coming to an end but I am here today for a different reason. Because my favourite human celebrates her 31st birthday today. I fell in love with Kristen Stewart when she was 18 years old and I watched the first Twilight saga and I have loved her ever since. I don't know her personally of course, but even though I don't, I care for her deeply and I wish her the best of birthdays today. There are a lot of personal pictures emerging in honour of Kristen's birthday from friends and even one video from Ella Balinska that is really, really cute, but I will post them later, maybe tomorrow or on Sunday. I want to make this article really quich and just wish Kristen all the best. 


2 komentáře:

  1. Připojuji se k přání všeho nejlepšího a jsem ráda za nové projekty, které má Kristen rozjeté a těším se na ty, které ji teprve čekají. Souhlasím, že nestárne a naopak vypadá čím dál líp.

    Jinak se omlouvám za málem způsobený infarkt a jsem ráda, že tě nakonec nemám na svědomí :-D když jsem psala článek k anketě, říkala jsem si, že je ten začátek takový zavádějící, ale už jsem to tak nechala :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Také se připojuji. Ale je dost depresivní, že je o cca půl roku mladší jak já a vypadá čím dál líp :D

    OdpovědětVymazat