pátek 26. března 2021

Gallery update 79.0: New 'Spencer' stills + bts + casting update

 

Ahoj všichni, jak se máte? Dneska to nebudu nějak moc protahovat, protože chci tenhle článek už konečně napsat. Mám ho rozepsaný už pár dní, co se poprvé objevila ta první fotka, a ne a ne ho dopsat. Vlastně jsem ho pořádně nepsala, jen jsem si ho připravila, ale teď jsem se konečně dokopala k textu. Nebudu vám tu povídat o tom, jak jsem tu nebyla a moc tu nejsem. Prostě... jsem tu jednou za čas a takhle už to asi prostě bude. Ale dokud tu bude aspoň jeden člověk, koho to zajímá a sem tam napíše komentář, tak to budu dělat, protože nejsem ready ten blog opustit. Hlavně tu chci ještě být minimálně na promo ke Spencer, protože cítím v kostech, že to bude legendární. A možná o tom budu psát, i když sem nikdo chodit nebude. Ale český fanblogový svět zasáhla velká ztráta s koncem blogu Roxy o Emmě Stone, to pořád ještě oplakávám a nějak se z toho nemůžu pořád oklepat, protože Roxy já prostě znám takových let, že je hrozně těžký nějak vstřebat, že její blog skončil. Pláču i za Nicol, ale ona přeci jen už párkrát měla nějaké pauzy a konce... a tak. A bude to jen horším. Každým dnem očekávám, kdy skončí někdo další, ale já jsem odhodlaná být poslední, kdo skončí prostě :D Ale když už ani Katie není na blogu (i když doufám, že je to jen přechodné), mám dojem, že neodvratný konec české fanblogové éry se blíží. Ale já teď potřebuju něco pozitivního, takže se budu soustředit na to, že já tady pořád jsem a mám pro vás dneska něco, z čeho mám fakt radost. 

Kristen neustále natáčí v Německu film Spencer, nebo alespoň dle mých informací, a kromě toho, že týdny bylo ticho po pěšině, mám pro vás i nějaké novinky :D První z novinek je ohledně obsazení. Víme dlouho, že Kristen bude hrát princeznu Dianu, ale kdo bude hrát jejího manžela, Prince Charlese, bylo stále nejasné. Před pár dny ale bylo prozrazeno, že Charlese bude hrát (resp. už teď hraje) britský herec Jack Farthing, který je asi nejznámější díky své roli v seriálu Poldark. Odtamtud, a ještě z adaptace detektivky Vraždy podle abecedy, ho znám já, přestože teda na Poldark už nekoukám, tak si ho odtamtud pamatuju. A musím říct, že se mi na mladého Charlese celkem hodí a vím, že je to talentovaný herec, takže z toho mám velkou radost. No a kromě toho mám pro vás tedy ještě 2 fotografie, z nichž první je prostě naprosto perfektní. Mám pro vás další promo fotku k filmu, na níž je Kristen nalíčená a vystajlovaná jako Lady Di. Jak vidíte, jedná se o stejný outfit jako na fotkách z natáčení z minulého článku. Kristen vypadá podle mě naprosto skvěle a s každou fotkou se objevuje více a více podpory namísto toho prvotního odporu, vzhledem ke kontroverzi, kterou Kristenino obsazení vzbudilo, protože 1. je američanka a 2. no... je to Kristen, takže ji spousta lidí miluje, ale spousta ji také nenávidí prostě proto, že kdysi bejvalo cool dělat si z ní srandu. Ten outfit je inspirován skutečným outfitem, který Diana oblékla v roce 1989 a na fotce můžete vidět také repliku jejího slavného prstenu. Já jsem vážně nadšená, hrozně se na film těším. Kromě promo fotky mám pro vás pak ještě jednu oficiální fotku z natáčení, na níž můžete kromě Kristen a dalších lidí ze štábu vidět i režiséra Pabla Larraína. (Po Kristeniné pravici, z našeho pohledu muž nejvíc vlevo). Tak co říkáte na Kristen jako Lady Dianu a na Jacka jako Charlese? Líbí se vám casting? 
+ + + + + + +
Hello everyone. How are you? I will not talk about how I was not here for a while, I just wasn't. It has various reasons that are not really important. I am here now. I am not writing much but I am not ready to end, despite the fact a lot of people have decided to close their blogs, I am still here occassionally, even though these moments are still less and less frequent. But I think until there is at least the one person commenting, I will be writing articles. I will probably skip the personal part because my life is kind of still the same and I want to make this article quick because I am not sure if I will have time tomorrow and I just want to have it published, because I am excited. 

Kristen is still filming Spencer in Germany and we have some news. First of all, I have for you an information about the casting. It was finally revealed who will play Prince Charles. He will be portrayed by British actor Jack Farthing. He is probably best known from TV show Poldark and I know him from there even though I am not watching the show anymore for quite some time. I also know him from the Agatha Christie adaptation of ABC Murders. I am quite excited because I think he is a really talented actor. I also have for you two new pictures. The first one is another official picture of Kristen as princess Diana Spencer. I don't think it is exactly a stills picture, but more like a promotional picture, since she's looking straight to the camera, but it is still a wonderful portrait and I absolutely adore it. Kristen looks amazing. We can see her in the same outfit as in those pictures from the previous article. The outfit is made based on real outfit Diana wore in 1989 and the ring is a replica of her wedding ring. The reactions to Kristen as Diana are getting better with each picture even though her casting still bares a little bit of controversy, since Kristen is American and Diana was not. I also have for you an official picture from the set. You can see Kristen in the middle, Pablo Larraín on the left of the picture (on the right from Kristen's view) and bunch of people from the crew. So. What do you think about Prince Charles and our lovely Lady Di? 

    
[1x] 2021 - Spencer: Production stills
[1x] 2021 - Spencer: On the set

Jack Farthing

4 komentáře:

  1. Jsem ráda, že s blogem pokračuješ, i když se teď nic moc neděje kvůli té bláznivé pandemii. Snad se toho brzo konečně zbavíme :)
    Btw Kristen vypadá jako vždy skvěle. Je neuvěřitelné, jak moc se podobá princezně Dianě. Tenhle film bude určitě stát za to.

    OdpovědětVymazat
  2. Čekala jsem, kdy se u tebe objeví nová fotka Kristen jako Lady Di. Ale nejdřív k úvodu článku. Já se ještě pořád nemůžu úplně vyrovnat s odchodem Toxique, pak přišel odchod Nicol a teď Roxy ;-( A jestli odejde ještě Katie....tak tu zůstaneme pomalu asi jen my dvě. Já jsem totiž přesvědčená zůstat dál. Dokud vidím nějakou odezvu, což je třeba i jedno shlédnutí fotek v galerii nebo jeden komentář aspoň u nějakého článku za měsíc, stačí mi to. A vlastně bych pokračovala dál i bez toho, protože blog dělám hlavně pro sebe, je to takové mé místo kde mám o Angelině vše pohromadě :-) Blog mám přes tři roky, předtím jsem byla spoluadminkou stránky o ngelině a ještě předtím kdysi dávno jsem měla svoji stránku (o Angelině :-D), takžeu mě je to jistojistě doživotní :-D Pořád doufám, že pauza u Katie je jen dočasná a že se vrátí aspoň v nějakém režimu přidávání článků, i kdyby to mělo být jen jednou za měsíc.

    Ta nová fotka Kristen se mně líbí asi ještě víc než ta první. byla jsem jedna z těch, co se její obsazení do role moc nezamlouvalo. ne kvůli tomu, že je Američanka, ne kvůli nějké kontroverzi z osobního života nebo tak. Prostě mi typově na Dianu neseděla. S každou další zveřejněnou fotkou se moje rozpaky rozpouštějí a já jsem fakt zvědavá, co z toho bude. A na této nové fotce je Kristen taková jemnější a její oči víc připomínají Dianin pohled plaché laně než jak Kristen znám. Myslím, že z fotek je hodně vidět, jak do role dává vše, takže ve filmu to bude doufám znát ještě víc. Co se týče Jacka Fathinga, toho neznám, ale je to sympaťák a věřím tvému úsudku o dobrém herci (a také produkci), i když na role Charlese je to moc velký fešák. ne že bych chtěla říct, že je Charles vysloveně ohyzda, ale...je to prostě Charles :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Konec Roxy mě taky moc mrzí, ono celkově vždycky když někdo odejde, tak je to smutné, hlavně když je nás tu tak málo :(

    Já jsem na film hrozně zvědavá, příběh Princezny Diany je moje srdcovka, takže jsem zvědavá na toto zpracování. Musím říct, že Kristen je Dianě podobná a těším se na její podání :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zastávám tvůj názor, že pokud bude aspon jeden komentář u článku, tak budu psát, i když mi na blog bude chodit jen ten jeden člověk.
    Jinak k filmu, vůbec toho herce neznám :D

    OdpovědětVymazat