neděle 11. dubna 2021

Gallery updated 79.1: New Zurich Film Festival portraits + personal pictures

 

Ahoj všichni, jak se máte? Jak jsem tak trochu slíbila, mám pro vás další článek, což u mě nebývá moc zvykem, vzhledem k tomu, že jsem ten přechozí napsala před 2 dny. Ale vzhledem k tomu, že byl tak kraťoučký a šlo jen o krátké přání k narozeninám, bylo záhodno, abych zveřejnila i něco pořádného. Mám v záloze teď i nějaké další fotky z natáčení Spencer, ale tohle má teď přednost, jelikož je to nejaktuálnější věc. Kristeniny 31. narozeniny. Jako obvykle se na internetech objevilo množství osobních fotografií, ať už aktuálnějších nebo vzpomínkových, od kamarádů a kolegů Kristen. Přání ale zveřejnilo i množství filmových stránek, jako třeba IMDB.com, různé magazíny nebo twitter účty filmových studií, které produkovaly Kristeniny filmy, nebo stránky přímo těch filmů... Letos zkrátka všichni psali přání k jejím narozeninám mi přišlo. Což je samozřejmě super. Možná jsem tomu ale letos věnovala víc pozornosti než obvykle a stává se to každý rok, kdo ví. 

Mám pro vás tedy dnes 19 fotek, ale je možné, že se jich objeví ještě víc. Většina z nich je potom ze zaspamovaných instastories Kristeniny nejlepší kamarádky Suzie, která jich zveřejnila asi 10 a pak ještě postla i jedno krátké video z oslavy. Mezi těmi fotkami jsou pravděpodobně i nějaké novější, a hlavně teda minimálně jedna byla úplně nová, protože na té je Kristen s nápisem "je mi 31" napsaným na kůži. Kromě Suzie samozřejmě Kristeniny narozky neopomněla taková ta klasická parta lidí, CJ, Emma Roberts, Lindsey Byrnes, Jillian Dempsey, Kristenina přítelkyně Dylan Meyers (ta zveřejnila tu fotku, kterou jsem použila pro horní hlavní náhled nad článkem). K narozeninám Kris popřály i třeba Elizabeth Banks, která zveřejnila staronovou fotku z natáčení Charlieho andílků, i Ella Balinska nezahálela a zveřejnila krátké video z natáčení filmu, kde je s Kristen, a je naprosto skvělé. Vzpomínkovou fotku zveřejnil třeba i Sean z First We Feast [Kristenin díl si připomeňte zde] nebo třeba moderátor Josh Horowitz, kterej s Kristen natočil asi nejvíc rozhovorů ze všech moderátorů na světě. Roztomilou hodně starou vzpomínku potom zveřejnil Tod Hofacker, který si s Kristen zahrál dávno, dááááávno ve filmu Chyťte tu holku. No bylo toho zkrátka hodně. Tak určitě koukněte do galerie, jsou na stránkách 7 a 8 v albu Personal photos. Jinááááč ale to není všechno. 

Oficiální twitter účet Filmového festivalu v Curychu, kde Kristen nejen propagovala v roce 2019 film Seberg, ale také dostala od festivalu filmové ocenění, byl jedním z těch, kteří dost nečekaně popřáli Kristen k narozeninám a učinili tak zveřejněním staronového oficiálního portrétu od Maurice Haase, z čehož mám ohromnou radost, protože mi vždycky přišlo, že ten photoshoot si zaslouží mnohem víc, než jen 3 fotografie. Mně se tehdy hrozně líbil a líbí se mi pořád. Takže k němu dneska přibyly ještě 2 verze jedné fotografie, jedna barevná a jedna černobílá. Jinak tedy z toho, co se objevilo v rámci narozenin a i z nějakých bohužel paparazzi fotek je jisté, že Kristen je zprátky v Los Angeles, ale není ještě úplně jisté, jestli skončilo natáčení Spencer nebo jen mají nějakou pauzu. Objevily se ale nějaké novinky v obsazení, kdy prince Edwarda si zahraje Matthias Wolkowski a Sarah Ferguson si zahraje Olga Hellsing. Nebudou to nejspíš nijak velké role, ale pro oba herce je to jistě velká příležitost zahrát si ve snímku režírovaném zrovna Pablem Larraínem, protože je to poměrně velké jméno ve filmovém průmyslu a oba zmínění herci jsou v začátcích svých kariér. Tak to mě těší, že takhle sahá i po nových talentech a ne jen po profláklých hercích. Je také možné, že bylo natáčení pouze přerušeno z úcty kvůli smrti Prince Philipa. Kdo ví. Pokud se mi to povede zjistit, určitě vám dám vědět. Prozatím se s vámi loučím a určitě koukněte na všechny ty osobní fotky, protože jsou skvělé. 

+ + + + + + +

Hello everyone. How are you doing? As I promised, I have for you another article today filled with personal pictures. As usual, Kristen's friends and co-workers have shared some pictures and videos in honour of her 31st birthday two days ago. And I don't know if I was more attentive to it, but I felt like a lot of movie pages and magazine pages on twitter did with Kristen a happy birthday more than usual. But maybe it's every year, who knows. So I have for you today 19 personal pictures, all published to honour Kristen's 31st birthday and the majority of them was published by Kristen's best friend, Suzie, on her instagram, together with one video from the celebration of Kristen's birthday. I think it is kind of a mix of older and newer pictures, but there is also at least one completely new, which you can tell because Krie has "I am 31" written on her body, 

Anyway, the usual gang has published some more, CJ Romero, Emma Roberts, Lindsey Byrnes, Kristen's girlfriend Dylan has published the one I used as the main preview pic of this article, the black and one one with Cole. Ella Balinska has posted an old video from the Charlie's Angels set which is really cute and I love it. Elizabeth Banks published an old selfie from the Charlie's Angels set... Gosh, I just wish there was a sequel. The movie is so underrated. I would love to see much more of the trio. I was quite surprised that Adir did not post anything, but maybe I just missed that. Anyway, based on the at least one picture and also some paparazzi pics that emerged in recent days, Kristen is back in Los Angeles, so the filming of Spencer has probably ended OR there is a break from filming. There is also a new casting info, actor Matthias Wolkowski has been cast as Prince Edward, Prince Charles' brother and Olga Hellsing will portray Sarah Ferguson. They are both unknown actors, which is great I think because it is a big opportunity for them to work with such a big name as Pablo Larraín. Anyways, back to Kristen and her birthday. The Zurich Film Festival official twitter page has published a new/old portrait from 2019 in honour of Kristen's birthday and it made me really happy, because I have always felt like this photoshoot deserved more than just 3 pictures. There is a black and white version and a coloured version too and I absolutely love this picture taken by Maurice Haas. 


    


2 komentáře:

  1. Ne že by Kristen nebyla hvězda první kategorie, ne že by neměla spoustu přátel atd., ale i tak mě ten veřejný zájem kolem jejích narozenin docela překvapil. Z osobek musím vypíchnout tu s přáteli zalitou sluncem a staronová z festivalu v Zurichu je krásná, líbí se mi z celého photoshootu asi nejvíc. Těším se na fotky z natáčení Spencer ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle fotky k narozeninám mám ráda, protože se vždycky objeví klenoty, které jsme ještě neviděly :D Opožděně teda přeji Kristen Vše nejlepší k narozkám♥ No a ty portrétovky jsou senzační! :)

    OdpovědětVymazat