středa 27. ledna 2021

Gallery update 78.6: First look at Kristen as Princess Diana in Spencer

 
Ahoj všichni, jak se máte? Upřímně jsem nepočítala s tím, že bych dneska napsala nějaký článek, vlastně jsem to neměla vůbec v plánu, než odevzdám poslední esej do školy tuhle neděli, ale vybouchnul twitter a Kristen Stewart trendovala na několika místech ve světě a já zkrátka musela hned běžet vám o tom napsat. Než se k tomu ale dostanu, ráda bych se vám omluvila za to, že jsem tu v poslední době moc nebyla a že jsem ani nepsala komentáře k vám. Kromě toho, že nebylo moc o čem psát, tak především jsem měla zkouškové ve škole a dávalo mi upřímně celkem dost zabrat. Především teda moje nové dálkové studium. Do neděle musím odevzdat ještě jednu esej a tím si zapíšu první úspěšně splněný semestr, čemuž jsem upřímně v určitou chvíli zkouškového moc nevěřila. I z toho důvodu jsem ale neměla úplně čas ani náladu být na blogu, ať už jako obíhající, tak jako přispívající, tak doufám, že mi to odpustíte. Možná vás oběhnu ještě dneska, když už jsem se dostala k psaní článku a mám volný den, ale spíš to vidím opravdu až po té eseji, že začnu zas normálně fungovat. Ještě jednou se tedy omlouvám a teď už rovnou k věci. 

Mám pro vás dneska totiž naprosto bombastickou novinku. Psala jsem v minulém článku, že Kristen už je v karanténě v Německu a chystá se na natáčení nového filmu režiséra Pabla Larraína, s nímž spolupracovala už i na karanténní antalogii krátkých filmů Homecoming, kam Kristen přispěla krátkým filmem, který napsala, režírovala a hrála v něm jménem Cvrčci (Crickets). Moc ráda bych vám ho sem dala, ale bohužel zatím není k dispozici nikde online, pouze na Netflixu. Dneska pro vás mám aktualizaci. Film dnešním dnem zahájil natáčení a to konkrétně na místě Schlosshotel Kronberg, což je nedaleko Frankfurtu nad Mohanem. Ten hotel je aktuálně kvůli koroně nejspíš zavřený, proto je ideální lokací pro natáčení filmu, což bude pravděpodobně jeden z důvodů, proč ho vybrali jako lokalitu. Druhým důvodem je to, že hotel vypadá jako palác nebo hrad, kterým nejspíš dřív i byl. Také jsme se dozvěděli něco nového o obsazení filmu, ke kterému se přidali Sally Hawkins, Sean Harris a Timothy Spall. Já osobně mám radost hlavně z Timothy Spalla, kterého mám jako herce moc ráda a to nejen kvůli tomu, že hrál v Harry Potterovi... ale asi hlavně kvůli tomu :D I přesto, že hrál ne zrovna sympaťáka. Timothy mimochodem byl součástí i dalšího projektu, na němž se podílela Kristen. 9 kisses od The New York Times, ale byli v odlišných krátkých scénách, takže na natáčení se nesetkali. Přišlo mi to ale jako zajímavá náhoda. Nejlepší novinkou je ale to, že spolu s oznámením začátku natáčení byla zveřejněna první oficiální fotografie z filmu, kde je Kristen jako princezna Diana... A já jsem upřímně v šoku. Já, která znám Kristen už roky a roky sleduji její filmy, jsem se musela podívat dvakrát a podruhé fakt pořádně, než jsem si uvědomila, že to je Kris. Projížděla jsem twitter a nějak jsem narazila na to info, že natáčení začlo, tak jsem po té fotce tak přejela pohledem a myslela jsem si, že je to fotka skutečné Diany. Ta podoba na téhle fotce je naprosto neuvěřitelná a já jsem na tu fotku zůstala civět několik dlouhých vteřin s otevřenou pusou. Nevím, jestli je to jen mnou, ale prostě mě to fakt šokovalo. Ten film zatím schytává dost kritiky, protože Kristen je Američanka a spousta lidí ji nesnáší naprosto bezdůvodně kvůli Twilight, znáte to, ale upřímně? Tahle fotka ve mně vyvolává opravdu velké naděje. Věřím, že Kristen bude skvělá a všem vytře zrak!

+ + + + + + +

Hello everyone, how are you? I wasn't really planning on writing an article today, I wasn't really planning on doing so until the end of this week because I have a lot of things to do to school and I also am quite often at work recently but this kind of shocked me and I really needed to write about it. But before that, I have a few things to say to you. First of all, I am very aware of me not visiting or commenting your articles recently. I am truly sorry for that, I have been struggling with school for the past two or three weeks now and I honestly just... do not have the time. I did visit all of your sites a few times, read some articles, but I haven't been really paying much attention to it because of the time, so I wasn't even commenting, I am planning to do so as soon as my last subject is finished, which is hopefully this Sunday. I want to say one more time how sorry I am but it is what it is. That's for the personal part of this article, let's dive straight into the main point of it, which is... of course... my beloved Kristen Stewart. 

The filming of Kristen's newest project, Spencer, directed by Pablo Larraín, began today in Germany. To be more precise, the exact location of the set is actually a hotel, Schlosshotel Kronberg, that looks a lot like a palace or a castle, because it probably just... used to be one, I don't know, and is located near Frankfurt am Main. There have also been some cast updated. Sally Hawkins, Sean Harris and Timothy Spall have joined the cast. I am really excited especially about Timothy Spall because as a major Potterhead, I just love him. He actually already worked on the same project as Kristen in the past, the one called 9 kisses. They were in separate stories, so they did not meet during making of that project, but I find it a quite interesting fun fact. Anyway. That's still not everyhing. The filming started today and we already have a first look picture on Kristen as Princess Diana Spencer and I have to say, I am quite speechless. When I first saw the picture I honestly did not think it was Kristen. I have seen a report about the movie being made and I actually believed it is Princess Diana. I have to be honest with you, I was not expecting that. Kristen actually looks like her in this picture, it's incredible. I don't know if it's just me or you see the resemblance too but I am honestly... in shock. And I cannot wait to know more about this film. I hope she proves all those haters that she's got it all in her to pull this off. 

    
[1x] 2021 - Spencer: Production stills



2 komentáře:

  1. Ta fotka na mě taky chvíli po zveřejnění vybafla na internetu a upřímně jsem byla překvapená, že se tak brzy po začátku natáčení něco objevilo :) Myslím si ale, že tvůrci filmu vědí, že lidi jsou kritičtí a mají velká očekávání, tak nám nejspíš chtěli vytřít zrak :D Ta fotka se mi strašně líbí ♥. Já tam teda Kristen poznávám, ale musím říct, že takhle jsem ji ve filmu oblečenou ještě neviděla. Hrozně moc se mi líbí ten klobouček se síťkou (nevím, jak jinak to nazvat :D), i ta její paruka :) Taky jsem koumala, jestli jí nějak upravili nos, ale buď to z té fotky nejde poznat, nebo se nebudu mýlit, když řeknu, že nejspíš ne :D
    Já jsem teda na film hrozně zvědavá a upřímně si myslím, že Kristen podá solidní výkon a všichni ti kritici budou jen čučet s otevřenou pusou :) Jo a děkuju za info o dalším obsazení, všechny herce znám, Timothyho a Sally mám ráda, tak je skvělé, že si zde zahrají :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já tam Kristen taky poznávám, ale jinak stylizace do Diany se povedla, i když mám pořád názor, že typově se na Dianu příliš nehodí. Na druhou stranu, co z toho, kdyby třeba vybrali jinou herečku, která by se podle většiny pro roli Diany hodila víc, když by třeba ale zase byla horší herečka. Jestli si vybrali Kristen, vědí asi proč. Mně osobně je ale už líto Dianiny rodiny, hlavně jejích synů, protože se toho o ní natočilo už tolik. Nedovedu si představit, že se dívám na film o své matce a říkám si "ale takhle to přece nebylo, tohle nikdy neřekla, taková nebyla". Byla by to pro mě velká zdopovědnost hrát zrovna ji nebo podobnou postavu, kdy by mě někdo mohl snado konfrontovat se skutečností. Na druhou stranu s takovým přístupem, by se nemohlo totčit o žádné reálné postavě :-)

    OdpovědětVymazat