pondělí 18. ledna 2021

Gallery update 78.5: Personal pictures + 'Spencer' update

 

Ahoj všichni, jak se máte? Já toho mám teď celkem hodně, jsem poměrně často v práci a taky toho mám dost do školy. Minulý týden jsem měla úplně příšerný kvůli nepovedeným zkouškám, ale nehroutím se, upřímně je mi to nějak možná až moc jedno :D Jako není mi to jedno vyloženě, ale svět se nezboří, ani když to nedám, je to celé takový test a prioritou je furt moje původní studium. Popravdě zatím celkem zjišťuju, že jsou na té mojí škole, kde studuju dálkově, celkem velký idioti v řadách učitelů a nejsem si úplně jistá, jestli to zkousnu... Tenhle týden mám 2 zkoušky, jednu zítra, jednu ve čtvrtek a v úterý mám potom nejtěžší zkoušku, před kterou ještě musím napsat seminární práci na téma, které jsem nepochopila... takže bude asi celkem veselo. Ten test příští týden bude asi celkem brutální, protože bude 45 otázek na 45 minut a může mít člověk špatně pouze 6 odpovědí, což je ještě víc než 85% správně. To je nejvíc, co jsem na jakékoliv ze škol, kde jsem studovala, zažila... a je to celkem drsné. No, snad to nějak klapne, ačkoliv nevím, jak to napíšu... fakt ne. Uvidíme. Nějak to dopadne. 

Mám poslední dobou zase poměrně vážné problémy se zády a tak netrávím úplně moc času psaním článků. Ne, že bych netrávila čas na počítači vůbec, ale spíš třeba koukám na filmy a seriály, než že bych psala, protože nevydržím moc dlouho sedět v klidu, aniž by mě nebolela záda jako psa. Tak za to se omlouvám, není to proto, že by nebylo co přidávat nebo že by se mi vyloženě nechtělo, ale je to náročné. Už se jen modlím, aby otevřeli plavecké bazény, protože s tím fakt potřebuju něco dělat. Mám pro vás ale dnes přeci jen aspoň nějaké novinky z Kristenlandu. Týkají se jejího nového filmu 'Spencer', v němž má Kristen hrát princeznu Dianu. Film režíruje Pablo Larraín a kolovaly takové fámy o tom, že se natáčení zřejmě kvůli Covidu bude muset posunout. Není tomu ale nakonec tak. Kristen byla v Londýně kvůli zkouškám kostýmů někdy v prosinci před Vánoci a aktuálně je už alespoň týden v Berlíně, kde musí tedy strávit od 10 do 14 dní v povinné karanténě. Nevím přesně, jak to mají v Německu. Proč vlastně v Německu? Film se totiž bude natáčet na zámku v severovýchodním Německu (podle posledních informací, které nevypadaly úplně ofiko, ale tak beru to), který má být podobný některému z královských paláců v Británii. To, že je Kristen už v Německu v karanténě je ale potvrzená informace, spolu s ostatním obsazením (nebo alespoň částí) a štábem a natáčení by mělo začít již velmi brzy :) Toliko tedy k té hlavní zprávě dne a aby to nebylo tak suché, mám pro vás ještě i nějaké fotografie. Konkrétně je to 9 osobních fotek, některé ještě z dob proma k Happiest Season, např. ty první dvě tady v náhledech. Ta 2. je upřímně moje nejoblíbenější a klidně by podle mě mohla být součástí oficiálního photoshootu, ze kterého jsme viděli až ostudně málo oficiálních fotek. Další jsou potom s přáteli z oslav Nového roku, tuším 2 fotky jen se CJ Romero... a pak je tam jedna fotka s Kristeninou přítelkyní Dylan z golfového tréninkového odpaliště, která ale nevím, ze kdy je, ale objevila se před pár týdny. 
+ + + + + + +
Hello everyone, how are you?  I am pretty busy lately. I am at work quite often and when I am not, I am trying to study for my exams and it is probably going to be much harder than I expected. Well, I didn't expect it to be easy but some things happened that kind of took away my will to do anything but I do have to still write two essays and pass three pretty hard exams. We were supposed to write a test from psychology, but then the teacher has decided to switch it to oral exam last minute, so almost no one passed the exam. It was pretty brutal. And I am writing a test on Thuesday 26 and the teacher requires we have at least 39 answers correct... out of 45 questions. Which is also pretty brutal. That's not even 80%, it's almost 87%... I have no idea how am I going to pass that test... if I am not going to cheat. Maybe even if I am going to cheat. It will be brutal. 

Anyway. I have been trying to publish this article for a few days now but I seem to have no time and no will to actually finish it. I am battling with my backpain a lot currently, so sitting and writing articles on my computer is not exactly a priority right now. It's school. And not dying. But I do have for you some exciting news from Kristenland, so that's what I am here for today. Kristen has arrived to Berlin last week, which is really exciting. Why? Because Germany is where her new movie 'Spencer' is supposed to be filmed. It is actually going to be filmed at a castle in West Germany (according to some unconfirmed sources, so I don't really know) that is supposed to resemble one of the palaces of British Royal family. According to the latest information, the cast and crew including Kristen are currently in mandatory quarantine and the filming should start very soon. It is a very exciting news because there were some speculations about the filming of Pablo Larrain's movie being postponed but it's really happening this year and actually very soon. I hope we get some update on that. I also have for you bunch of personal pictures. Some of them are older from the Happiest Season promo, some of them are newer, like those from New Year's Eve but for example the one with Dylan at a golf driving range is from god knows when but it is a really nice picture. I love the second one I have here, the black-and-white one. I really hope we get to see more official pictures from this stunning photoshoot. 

    

2 komentáře:

  1. Tak vidím, že teď máš se školou taky veselo. Já už mám teda všechny zkoušky za sebou a do 15.února mám "volno", ale i tak něco do školy dělám. Teď momentálně si upravuju státnicové otázky do psychologie, pak si chci zpracovat státnicové otázky k americké literatuře a přečíst aspoň ze pár knížek, co mám v počítači a potřebuju si je načíst k diplomce :D A taky mě stresuje, že pořád nevím, jak to budeme mít z praxí -_- Tímhle vším chci tedy říct, že žádný velký odpočinek se u mě nekoná :D Ten test teda zní hrozně, pokud je to 45 otevřených nebo kombinovaných otázek na 45 minut, tak je to celkem masakr. Ale pokud jenom vybíráš, tak by se to dalo asi zvládnout... Já ti budu každopádně držet palce, aby ti to dobře dopadlo :)
    Co se týče informací ohledně Kristen, tak já jsem vůbec netušila, že budou točit v Německu :D Jsem ale ráda, že se kolem toho filmu něco děje a natáčení se neodsunulo :) Na všechny osobní fotky jsem poctivě koukla v galerii a musím s tebou souhlasit, ta druhá, co je vidět i v úvodním obrázku, je prostě skvělá a taky na mě působí jako by byla focená pro nějaký photoshoot :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jee tak snad se ti ty záda spraví. Já čekám zase až otevřou masáže. Tež potřebuju odblokovat - lopatky. Já naštěstí před vánoci stihla rehabilitace, takže to mi dost pomohlo. Ale už by to chtělo zase promáčknout

    OdpovědětVymazat