pondělí 8. února 2021

Gallery update 78.7: Photoshoots update + personal pics

Ahoj všichni, jak se máte? Já se mám celkem fajn, ale abych pravdu řekla, nemám poslední dobou úplně sílu na psaní článků. Může za to kombinace různých faktorů a nechci se vyloženě jen vymlouvat na ně, ale hrají v tom svou roli spolu s mou přirozenou leností. V poslední době mi přijde, že fanblogový svět zkrátka pomalu, ale jistě umírá, a přestože jsem ještě nedošla k tomu, že bych chtěla skončit, tak na mě občas padá splín a to, že už nás zbylo jen tak hrozně málo. Zároveň mám v poslední době opět velký problém s bolestmi zad, takže se snažím nebýt na počítači moc často a pokud už náhodou jsem, tak u něj většinou ležím a něco na něm čtu nebo se koukám na film, protože nevydržím moc dlouho sedět v jedné pozici. To mi brání i v tom, abych udržela pozornost při psaní článků, protože si často musím lehnout nebo se jít protáhnout nebo něco podobného a potom zapomenu, že jsem psala článek anebo už se mi ho nechce dokončovat. No a poslední věc je, že nemám tolik času a měla bych dělat spoustu jiných věcí, než být na blogu, takže se blog opět stává takovým prokrastinačním okénkem, kterých už ale není tolik, jako dřív. Přispívá k tomu i fakt, že prostě není tolik novinek jako dřív a ne všechno mě nadchne tolik, abych o tom hned běžela napsat. Naopak jsem se letos dost nakrkla, když jsem viděla nomince na Zlaté Glóby a SAG Awards, protože podle mě nominovali za mě naprosto nepochopitelné snímky a nepochopitelné lidi... no a Kris samozřejmě za Happiest Season opět ostrouhala, to asi už nikoho nepřekvapuje, ona bude takový ženský Johnny Depp. Bude jedno, kolikrát kritici napíšou, že je naprosto skvělá, stejně ta ocenění nikdy nedostane. Ale co bych se nad akademií rozčilovala. Asi bez komentáře. Může mi ale někdo říct, za co nominovali Prom? Vždyť to bylo tak špatný... Dobře, já vím, subjektivní názor... ale opravdu? James Corden za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli za Prom? Vážně??? No nic, mám dost. Stejně bude stát awards season pěkně za prd, takže už nemám žádné naděje do budoucna prostě :D To je fuk. Něco mě i potěšilo, ale moc toho nebylo. No nic, to jsem se zase rozohnila :D Každopádně dneska pro vás mám článek, takže mám i radost, že jsem se dokopala. Takže přejdu k jádru pudla. 

Dneska mám pro vás celkem dost fotek. Některé staršího data, ale některé jsou i zbrusu nové. Kristen totiž začala rok 2021 celkem slušně. Nejen, že natáčí nový film, v němž hraje princeznu Dianu, ale zároveň se i objevila na obálce únorového čísla časopisu Vanity Fair France. Mám pro vás tedy 9 scanů a zatím pouze 4 outtakes, ale ty scany jsou hodně kvalitní, takže zbytek fotek si můžete prohlédnout v galerii. Kristen je tam oblečená celá v nové kolekci Chanelu a musím říct, že některé kousky se mi opravdu hodně líbí. Např. ta čelenka, kterou má tuším na poslední fotce v galerii u scanů nebo ty kalhoty, které má na poslední fotce tady v náhledech. Rozhovor je tedy ve francouzštině a zatím jsem nenarazila na překlad, ale dám vám vědět. Photoshoot nafotil Curtis Buchanan a musím říct, že se mi ty fotky opravdu moc líbí. Nemůžu se rozhodnout, která z fotek se mi líbí nejvíc, tak mi dejte vědět, jaká je vaším favoritem. Kristen to na nich každopádně moc sluší. Kromě těch nových fotek mám pro vás ještě dvě staronové z photoshootu pro InStyle z listopadu 2020, který patří k mým naprosto nejoblíbenějším photoshootům, takže jsem moc ráda za každou novou fotku, která se objeví. Obě dvě jsou perfektní, hlavně se mi líbí ta druhá. Jako poslední mám pro vás tři osobní fotky. Ty černobílé zveřejnil na svém instagramu Adir Abergel, Kristenin vlasový stylista a dlouholetý kamarád. Druhá z fotek je potom úplně nová, focená právě na setu z nového photoshootu pro Vanity Fair, a můžete na ní vidět taky ten skvělý vlasový doplněk od Chanelu. Ta fotka je skvělá. Jako úplně poslední mám pro vás hodně starou, ale nově zveřejněnou osobní fotku, na níž je Kris s Jessem Eisenbergem a režisérem filmu American Ultra, Nimou Nourizadehem. Je to takový flashback do roku, kdy měla Kristen dlouhé, oranžové vlasy. Což mi připomíná taky, že jsem si chtěla American Ultra po delší době zase pustit. Asi kouknu zítra. Teď jsem o tom dneska zrovna mluvila s Rosie :D No nic. Musím už běžet, článek jsem úspěšně dokončila na jeden zátah, což je u mě opravdu neobvyklé v poslední době, tak jsem na sebe celkem hrdá... :D A dejte mi vědět, která fotka se vám líbí nejvíc. Dneska to byla celkem nálož. Tedy... na tu dnešní dobu, jinak to není skoro nic :D 

+ + + + + + +

Hello my lovely friends, how are you doing? I am doing quite okay, I just find myself not really into writing articles to be honest. I do still check on Kristen's news and everything but I don't really have mood for writing about it. There were some minor news that I find interesting, but I usually wait until there is more because I don't have much time lately and my back is at terrible state, so I am trying not to be on computer as much as I used to... So these are main reasons why I am not writing as many articles lately, but I do have a few news for you today and I am actually in mood to write about them. So I will skip personal talk because there isn't much to talk about and I will dive straight into the main point of this article. 

I have for you today quite a lot of pictures, some old and some new as well. I will start with the newest ones. Kristen has started this year pretty great. Not just that she is currently filming a new movie directed by Pablo Larraín, Spencer, but is also on the cover of February issue of Vanity Fair France. I haven't found the English translation of the interview yet but I will keep you posted if I find it. She however did a new photoshoot dressed fully in the 2021 Chanel collection and I am loving some of these pieces very much. I have for you 9 scans from the actual magazine and then I have for you 4 outtakes. Those are not all of them but I will edit the gallery as soon as I have the rest. Curtis Buchanan shot this photoshoot and I have to say, I really like these pictures. I like the styling, I like the posing, I love most of those outfits. I cannot chose which picture do I like the most so tell me, which one is your favourite? Apart from that, I also have for you two new pictures from the amazing photoshoot for InStyle magazine from November. I absolutely adore this photoshoot, it is actually one of my most favourite photoshoots of all time if not the most favourite there is of Kristen, so I am really happy there are new pictures from that. Last, but not least, I also have for you three personal pictures. Two of them were published by Adir Abergel, Kristen's hairstylist and friend. The second one is actually from the shooting of the Vanity Fair photoshoot and I love it. The last picture is a newly posted old pic of Krie with Jesse Eisenberg and the director of American Ultra, Nima Nourizadeh. It is most likely from the set of the movie. Which reminds me of how much I want to watch that movie again, I might actually do it today. Anyway. Check these pictures in the full size in the gallery and see you guys hopefully soon. 

   
[9x] Vanity Fair France (February): Magazine scans
[4x] Vanity Fair France (February): Outtakes

    

    

4 komentáře:

  1. Začnu tedy od začátku. Je mi líto, že teď máš takové trable se zády :( Snad tedy v blízké době bude možné chodit na rehabilitace nebo aspoň otevřou lázně, abys mohla chodit na to plavání. V poslední době už zase přemýšlím nad tím, jestli se blogu věnovat nebo ne... Říkala jsem si, že zkusím vydržet do konce prázdnin, ale taky nějak nemám chuť něco sepisovat. Radši se věnuju něčemu jinému. Teď mám navíc praxe za rohem (pokud už nám k nim teda někdo laskavě poskytne informace -_-), takže to nebudu asi dělat nic jiného. Já osobně si myslím, že letošní awards season nebude nic moc :D Koukala jsem akorát na nominace na Glóby a byly tam nominace, co jsem čekala a nad kterými jsem si klepala na čelo - a ano, jedním z těch nominací je i Prom, film jsem teda neviděla, ani nemám chuť ho vidět, ale vím, že byl hodně kritizovaný a především pak James Corden... A pak mě teda ještě překvapila Emily in Paris. Seriál se mi sice líbil, ale nemyslím si, že byl na takové úrovni, aby si zasloužil nominaci na Glób. Jediné, co mě zajímá, je, jestli cenu za nejlepší animovaný film dostane Onward nebo Soul :)

    To, že Kristen nafotila nový photoshoot, je pro mě velice milým překvapením :) Na všechny fotky pro Vanity Fair jsem poctivě koukla a nejvíc se mi líbí asi ty poslední dvě v outtakes a potom ta, co použili na obálku :) Jsem taky ráda, že se objevily dvě nové fotky k photoshootu pro InStyle, protože ten je opravdu hodně povedený. Tady se mi o něco víc líbí fotka, kde má na sobě Kristen černé šaty. Z těch černobílých fotek jsem si málem sedla na zadek, jsou naprosto parádní! Ta čelenka od Chanelu se mi na Kristen líbí, tak snad ji s ní někdy uvidíme i na nějaké akci :) Do té první černobílé fotky jsem se naprosto zamilovala ♥ Kristen tu na mě působí jako nějaká rocková hvězda z 80. let :) A fotka z natáčení American Ultra mě pobavila... hlavně teda kvůli tomu účesu, co tu má Jesse :D

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavně, ať je brzy lépe s bolestí zad :) Fotografie jsou to nádherné, nejvíc se mi líbí ta fotka, kde Kristen sedí na židli a kde má ty pruhované kalhoty :)

    OdpovědětVymazat
  3. Se zády s tebou naprosto soucitím. Nejít před druhou vlnou covidu na rehabilitace, tak bych teď byla rozlámana totál. Ale už taky pociťuji, že to začíná být zase blbé, takkže jen čekám až skončí nouzový stav (nevím zda se dočkám) a vyrazím na masáže (to je fakt jediné co mi tak na NS vadí). Jinak s tím blogem taky souhlas. Já chci přidávat. Ale víc jak o víkendu si čas nenajdu. Ale jde spíš o to, že jak blog.cz skončil, takže prostě nás fakt zbylo málo, takže mi na blog moc lidi nechodí a to mě pak moc nebaví, přece jen pro někoho to psát chci :( Chodí stálice, ale nové aby člověk pohledal mikroskopem :(
    Jinak fotky ve VF se mi moc nelíbí. Nevím asi ten účes se mi nelibí. Ale líbí se mi ta černobílá s tou krátkou chocholkou :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jak to tak čtu (i v komentářích), bolest zad patří mezi fenomén. Bohužel ani já nejsem výjimkou a bojuju s tím už přes rok. Těsně před vypuknutím první vlny pandemie a vyhlášením nouzového stavu a mám podezření, že právě to mi uškodilo, protože jsem se na rehabiliaci dostala až v létě :-(

    O dopadu na blogový svět s koncem blogu.cz jsem se už vyjadřovala několikrát, ale tu změnu pociťuju možná až teď mnohem víc. Moc novinek jsem totiž poslední dobou neměla a chápu, že komentovat paparazzi fotky není nic moc a někdy na nich není ani co komentovat a články o neustálém odkládání premiér jsou už taky ohraný. Teď se ale u Angeliny objevily nějaké pořádné novinky, hlavně nový photoshoot více jak po roce a odezvy na blogu jsou stejně mizivé jako jindy a už ani ty ankety tak netáhnou, resp. není koho... Doufala jsem, že někdo využije prázdného místa na českém internetu a že založí novou platformu pro blogování místo blog.cz a blogeři se zase v nějaké míře vrátí. Bohužel.

    Nový photoshoot pro VF jsem už viděla a čekala jsem, kdy ho najdu na tvém blogu. Říkala jsem si, když bude Kristen hrát Dianu, tak jestli ji teď fotografové nebudou víc stylizovat do elegantnější polohy, ale to by nebyla ta pravá Kristen. myslím, že ten shoot z VF vystihuje hodně její vlastní styl nebo aspoň já ji tam mám v povědomí. Osobně mě ale nejvíc zaujaly ty dvě čb z osobek.

    OdpovědětVymazat