neděle 26. května 2019

New possible project for Kristen!


Ahoj všichni, jak se máte? Zas jsem tu nějakou dobu nebyla, ale už začíná být trochu trapné se za to omlouvat, tak to prostě jen přejdu s krátkou poznámkou o tom, že nemám moc času a nálady, když není moc novinek no... Co jiného na to taky říct. Občas je to náročné mít blog o Kristen, protože dost často nemá žádné novinky no. Letošní MET Gala bylo výjimečné překvapení, ale takových se v poslední době moc nestává. No nic. Zvládám to, protože furt myslím na to, že nás čeká promo k Against All Enemies a k Charlieho Andílkům. Sice to bude až na podzim, ale to nevadí :D Bude to, takže do té doby to vydržím s tímhle skoro ničím :D No nic. Zato Sophie Turner má teď novinek vyloženě jak nasráno, že to ani nestíhám ukládat a zveřejňovat :D Tam jsem si teď taky dala nějakou chvilku pauzu, protože jsem potřebovala nějak zpracovat ten konec Game of Thrones. Ten seriál jsem sledovala od 2. série pravidelně a těma příběhama jsem žila, takže se teď cítím taková prázdná, když to skončilo... :D Ale nepatřím k těm hejtrům, kteří poslední sérii nenávidí a konec je naštval. Mně osobně se líbí, jak to zakončili, sice je to takové hořkosladké a smutné, ale upřímně, to jsem přesně čekala. Ten konec mi přišel takový poetický, abych pravdu řekla... A jakkoliv souhlasím s tím, že to chtělo víc, než 6 dílů a že to bylo uspěchané, tak se mi líbilo, jak to uzavřeli. Nebo líbilo no... Něco jo, něco ne, ale jsem s tím v peacu. Jen mám takový pocit prázdnoty :D Asi ho zaplní jen nějaké dobré fanfiction... nebo to, že GRRM konečně vydá tu knihu. Chaaachahachaaaa :D Ten byl dobrej, co? To se nikdy nestane. No nic. Každopádně... bych se možná mohla dostat ke Kristen, co? O mně už toho bylo moc. Každopádně, jak vám se líbil závěr Game of Thrones? Nechci nic spoilovat, ale na blogu o Sophie o tom mám celý článek, tak koho by můj názor zajímal, tak se může kouknout a budu ráda, když mi sdělíte váš názor.

Kristen má teď v plánu docela hodně projektů. Prvním z nich je režie celovečerního filmu podle knihy Chronology of Water, který Kris chystá v nejbližší době. V jednom rozhovoru během proma k JT Leroy prozradila, že zrovna pracuje na scénáři, takže uvidíme, za jak dlouho se do toho opravdu pustí. Dalším projektem je seriál Netflixu s názvem A Live in Men, o kterém se teď trochu přestalo mluvit, ale pořád to vypadá, že se to bude realizovat. A posledním z nich je LGBT rom-com Happiest Season, který by měl vyjít na konci listopadu 2020... Což je až za dlouho, ale moc se na to těším. No a teď to vypadá, že se Kristen zapojí do dalšího projektu. Jde o novou hereckou roli ve filmu, který sice ještě nemá ani scénář, ale je to projekt, ke kterému se Kristen skvěle hodí. Kristen si už zahrála ve filmu podle knihy spisovatele ze skupiny zvané Beat generation. Šlo o film Na cestě podle knihy Jacka Kerouaca. Tentokrát by si měla zahrát ve snímku o životě jiného spisovatele z této generace, o spisovateli Williamu S. Burroughsovi. Film by měl být založený na jeho knize Naked Lunch a jeho dopisech. Neměla by to být adaptace knihy, ale ta kniha je založená (asi) na životě Burroughse, takže by to mělo být o jeho životě. Kristen by pak měla hrát jeho ženu, Joan Vollmer, se kterou to v jejich vztahu nedopadlo úplně nejlépe :D Kniha, kterou se mají inspirovat, vznikla až po smrti Joan, takže dost možná tam bude tenhle příběh rozpracován a myslím, že by to mohlo být dost zajímavé, jelikož měli drogovou minulost a byly to dost rozpolcené osobnosti, takže herecky to jistě bude výzva. Film by se měl zaměřovat právě na vztah těhle dvou a mladíka jménem Allerton, se kterým měl Burroughs homosexuální vztah. Toho si zahraje mladý herec Tom Glynn-Carney a Burroughse si zahraje spoluautor vznikajícího scénáře a zároveň režisér filmu Ben Foster. Pro Bena je to režisérský debut a půjde o nezávislý snímek, takže je to zkrátka přesně to, co Kristen dělá ráda. Nezávislé snímky a podpora začínajících režisérů. Takže já jsem zvědavá, jestli na tenhle projekt nakonec skutečně dojde, ale věřím, že ano a jsem na něj moc zvědavá :)
+ + + + + + +
So hello my darlings. How are you? I haven't been here for some time AGAIN, I know, but Kristen doesn't have many news nowadays. She will, soon, because the Charlie's Angels promo is coming and the Against All Enemies promo is coming. It will all be after summer, probably, but the time runs fast and I am able to live another 4 months without almost anything knowing there will be a LOT after those 4 months. Right now, Sophie keeps me occupied, she has TOO many news on the contrary... I could use some balance in it. Anyway, I have for you today an information about Kristen's career which I am very excited about. Kristen is now finishing the preparations for her feature film, Chronology of Water, she has also been cast to star in a Netflix series "A Life in Men", which should start filming during summer, but it is not 100% sure, it might be delayed. And she is also set to star in a holiday rom-com Happiest Season that should come out before Christmas 2020 and should be filmed some time later this year. All of this is very exciting and I hope all of this is going to happen eventually, BUT an information showed up about Kristen possibly starring in another project.

Kristen is set to star in a new indie movie. You know how she loves independent movies and this role is something very close to her heart, because she loves the Beat Generation of authors. She has already played in a film adaptation of book On the Road written by Jack Kerouac and now, she is set to play in a movie inspired by the life of writer William S. Burroughs. This film is a directorial debut of Ben Foster and Kristen should be playing Joan Vollmer, who was Burroughs' wife. Their story was quite complicated, full of drugs and ended very badly, but that is what could be very challenging for an actor. Ben Foster himself will be also the co-author of screenplay with Oren Moverman. It will be based on Burroughs' early works and letters, on a book called Naked Lunch, especially on a love triangle between him, his wife and a man called Allerton, who will be played by Tom Glynn-Carney. Burroughs will be portrayed by Ben Foster himself. We do not know much about the story itself, but this book, Naked Lunch has been written after Joan's death, so the circumstances of her death might also be in the film. I haven't read the book, so I don't really know what is it about and how much will the film be inspired by that, we will see. But I believe it could be very interesting.

3 komentáře:

  1. mno tak to nie si sama, ja môžem byť rada aspoň za tie fotografie ktoré sú s fanúšikmi po predstavení, ale aj tak ma to štve lebo je to stále i Tom istom a ja už ani poriadne neviem o čom mám písať pri tom článku     , a v odstavte je u mňa tiež mŕtvi, ale čo už neostáva nič iné len to prečkať a dúfať v zmenu     , čo sa týka GoT tak ako jasné, že som si to predstavovala inak ale to čo robia, píšu petície na pretočenie je totálna sprostosť, ale určite je to asi najviac reálny koniec aký kedy bol, aj keď som smutná čo sa stalo s Jonom, ale je pravda, že ti bolo krátke a jednoznačne by som zniesla aj viac častí    , čo sa týka jej nového projektu by som povedala, že to má veľkú šancu, táto doba im praje a aj ja by som to rada videla, podľa toho čo si tu opísala by to mohlo byť aj poriadne silné, takže ja som jednoznačne za realizáciu aj keď môj názor sa nepočíta     

    OdpovědětVymazat
  2. Na ten tvůj článek o konci GoT se pak musím podívat, ale koukám, že je pěkně dlouhý, tak si to nechám na zítra Je mi líto, že Kristen zase nemá moc novinek, ale aspoň máš tu Sophie Ráda ale slyším, že Kristen si vyhlídla další projekt, který zní opravdu hodně zajímavě. Jméno spisovatele je mi trochu povědomé, ale nijak zvlášť jsem o něm neslyšela - to se možná změní příští semestr na americké literatuře

    OdpovědětVymazat
  3. s těma novinkama to naprosto chápu, taky to tak mám :) kažopádně se moc těším na její nové projekty :)

    OdpovědětVymazat