sobota 3. listopadu 2018

Gallery update 71.4: Personal photos + video


Ahoj všichni. Jak se máte? Já vím, že jsem říkala, že tu teď už budu víc, když už mám zpátky ten počítač... Ale nevrátila se mi spolu s ním nějak ta správná blogová nálada. Upřímně jsem trochu vypadla ze zvyku. Taky jsem přišla o spoustu věcí, včetně šablon, photoshopu, všech obrázků a tak to bylo takový náročný chvíli vstřebat. A taky jsem teda trochu nachcípaná posledních pár dní, tak nebyla úplně nálada cokoliv dělat. Táta kouká na Mortal Instruments: Město z kostí a já úplně TRPIM u toho dabingu hroznýho. Je to fakt očistec. No nic, asi si radši půjdu lehnout, až dopíšu tenhle článek :D Nějak nemám moc náladu kecat o sobě a tak přejdu rovnou ke Kristen. Ta má plné ruce práce s natáčením Charlieho Andílků, které stále pokračuje, ale zřejmě se přesunulo někam mimo oči veřejnosti, protože se objevilo jen pár nových fotek se stejným outfitem ze scén z Hamburgu a od té doby nic moc. Tak uvidíme, třeba se ještě něco objeví. Jinak teda oficiálně se premiéra přesunula na 1. listopadu 2019. Já mám pro vás dneska 5 osobních fotek, které jsou tak různě staré... a pak ještě jednu fanouškovskou fotku, která pochází z Berlína a je na ní Kristen spolu s Ellou Balinskou a Noahem Centineem, kteří ve filmu taky hrají. Osobní fotky jsou takový mix. První z nich pochází z Toronta, na které je Kris s režisérem filmu Jeremiah Terminator Leroy před premiérou. Druhá je o něco starší, pochází z Cannes 2016... myslim, když tam Kristen měla Café Society, a na fotce je s Adirem Abergelem. Ta se mi hrozně líbí tahle fotka. Na další je Kristen v Berlíně s nejlepší kamarádku Suzie Reimer, na další s přáteli v Berlíně, když slavili Halloween. A ne, nevím, za co měla být Kristen :D A na poslední je Kris s kolegou z filmu Murali Perumalim (netušim, jak se to skloňuje). A ty fotky jsou super, tak určitě koukněte i na větší variantu.
+ + + + + + +
Hello everybody. How are you? I know I have said I have my computer back, but I didn't have my blogging mood back unfortunately. I was sick for a few days and I had quite a lot of shifts at work, so I didn't really get into the blogging mood, because I was so out of it, when I was without my computer. Whatever. I am here now. Kristen also doesn't much news, I have some older stuff to publish, so I will try to do this as soon as possible. Kristen is probably still in Germany filming Charlie's Angels, so there is not much to write about. There are some new photos from the set that are actually very similar to the old ones, so I will publish those later. Right now I have for you five personal photos. Some of them are new and some are old. The first one is older, it comes from Toronto and Kristen is there with the director of Jeremiah Terminator Leroy. Then there is an new/old picture from Cannes Film Festival 2016 with Adir Abergel, there is one from Berlin, when they were celebrating Halloween and the one I used for preview is from Kristen's co-star, German actor Murali Perumal and the last one is with Kristen's best friend, Suzie Riemer in a fluffy sweather that I absolutely adore :D I also have for you one new photo with fans from Berlin, where you can also see Kristen's co-stars, Ella Balinska and Noah Centineo.

d94b19974854784.jpg 8f9f92996512074.jpg tumblr_pgjeuyj6Au1u9p5h5o1_1280.jpg acda851014557774.PNG DqibJ7CWwAAOAR5.jpg

b6b986994108794.jpg

Jako poslední mám pro vás ještě krátké video s Kristen. Tento rok Twilight oslavil 10 let od uvedení do kin a Kristen už se k tomu několikrát i vyjadřovala, všech se na to ptali v poslední době a dokonce bylo oznámeno, že se na Comic Conu v New Yorku bude konat nějaká fanouškovská akce k příležitosti tohohle výročí. To se nakonec i konalo, ale bohužel tam tedy nedorazilo moc herců. Nevím, mohli aspoň trochu předstírat, že jim to není úplně ukradený, já nevím :D Vždyť je tyhle filmy proslavily... ale tak co se dá dělat. Každopádně tam byl akorát Jackson Rathbone, Eddie Gathegi, Kellan Lutz a režisérka filmu Catherine Hardwicke. V průběhu večera se ale pokusili o skype hovor s Robertem Pattinsonem, což úplně nevyšlo, jak plánovali, protože mu to nějak blblo a sekalo se to, ale snaha se cení :D No a Kristen tam taky nemohla být, jelikož byla už v Berlíně na natáčení. Ale když byla v Torontu, natočila alespoň tohle krátké video jako zprávu pro fanoušky a je fakt hrozně roztomilá v tom videu, tak ho sem házím. Mrzelo mě teda, že nemohla přijet, ale tak co se dá dělat.
+ + + + + + +
The last thing I have for you today is a video. This video was filmed while Kristen was in Toronto and played a few weeks ago, when there was a Twilight fan event at the New York Comic Con to celebrate 10 years anniversary since the first movie came out. Kristen could not be there since she was filming Charlie's Angels already, but she at least filmed this short message for the fans. They also tried to do a skype call with Robert Pattinson but they had some technical dificulties so it didn't really go as they planned. I actually feel like the fan event was quite sad, because only three of the actors were there with the director Catherine Hardwicke, no one else. Robert and Kristen at least tried to be part of it somehow, but the others? It made their career, they could come or at least pretend they care... Whatever. This video is supercute. It's just few seconds, but it's great.

2 komentáře:

  1. mnoo to je pravda keď človek prestane robievať nejakú vec ktorú robí pravidelne niekedy sa stane, že sa mu do toho až tak nechce aj keď to robieva rád     , ale to sa určite dá do poriadku , neverím, že by ťa to prestalo baviť, ja som v poslednej dobe unavená sp ráce a k tomu aj ma nňa niečo lezie, som z toho na nervy, takže dúfam, že to prejde, je fájn, že sa objavili aspoň tieto fotografie, ale neviem či je chyba vo mne ale mne sa nechcú poriadne zobrazovať náhľady , ale tá čiernobiela je fakt super, aj mne sa veľmi páči, no a to výročie, tak teraz to posobí ako keby sa za ten film hanbili   , mohlo sa ich tam ukázať viacero, veď už len preto, že na tom vytrieskali poriadne peniaze     , je milé, že Kris aspoň takto prispela k tomu

    OdpovědětVymazat
  2. tak doufám, že se ti blogová nálada zase vrátí zpět :)
    jinak video je skvělý.. Miluju na Kristen jak děla to s tou rukou a vlasamav  

    OdpovědětVymazat