pátek 9. listopadu 2018

Flashback 0.2: Hand & Footprint Ceremony (November 03, 2011)


Ahoj všichni, jak se dneska máte? Já jsem teď měla docela náročných pár dní. Minulý týden jsem byla nemocná, takže jsem neměla úplně kapacitu na nic, ale zároveň jsem musela jít v pondělí do práce a do školy, tak jsem se musela uzdravit. Tenhle týden jsem měla mít takový volnější, ale nakonec jsem se ze všeho zase málem zbláznila. Stihla jsem jít ale behem 7 dní 3x do kina. A nejspíš půhdu i zítra, což se mi nepovedlo už hodně dlouho. Znáte mě někteří dost na to, abyste věděli, že do kina chodím vážně často. V poslední době jsem nějak ale neměla moc času a dokonce i na tom zpropadeném Venomovi jsem byla až teď minulou neděli a to to bylo v kině už snad měsíc nebo tři týdny. Zato jsem teda už stihla vidět dvakrát Bohemian Rhapsody, což je naprosto úžasný film a naprosto ho doporučuju všem. Je fakt skvělý, myslím si, že je to jeden z nejlepších filmů, jaké jsem kdy viděla a jestli za to Rami Malek nedostane Oscara, tak už nikdy za nic. Byl fakt neskutečnej. Oni všichni teda... a všichni v tom filmu prostě vypadají vážně jako ti, koho hráli. Neuvěřitelný. Hlavně ten, co hrál Briana Maye, jak kdyby mladý Brian May přicestoval do budoucnosti hrát sám sebe :D No nic, dost o Bohemian Rhapsody. Byla jsem v poslední době taková hodně unavená a neměla nějak moc radost ze života, tak se s tím snažím něco trochu dělat. Ale to je tak trochu téma na někdy jindy, nechce se mi to moc řešit. Každopádně jsem se ale dokopala aspoň k nějakému tomu článku.

Dneska jsem se rozhodla pro něco trochu jiného. Už před několika měsíci jsem založila rubriku flashbacks, ale nakonec jsem do ní zatím zveřejnila jenom jeden článek. A tak jsem se rozhodla, že vzhledem k tomu, že teď není moc novinek, nebo nějakých moc... dobrých novinek, až na nějaké poztrácené osobní fotky nebo tak, že bych mohla zabrousit někam trochu víc do minulosti. Je to skoro přesně 7 let ode dne, kdy Kristen, Robert a Taylor otiskli své ruce a nohy do cementu před Grauman's Chinese Theater v Los Angeles. V poslední době jsem taková trochu sentimentální a tahle akce patří k mým oblíbeným, a tak jsem si na ní chtěla tak trochu zavzpomínat a v rámci toho také doplnit galerii, ve které tyhle staré akce chybí. Když se tahle událost odehrála, už jsem měla blog, i když ne tenhle. Tehdy jsem blogovala o Twilight obecně a byla jsem hodně aktivní. Několik článků za den. Vůbec nechápu, jak jsem to dokázala. Upřímně, asi jsem neměla moc žádnej život mimo blog. Asi i proto jsou moje vzpomínky na tu dobu takové nijaké... Ale co se dá dělat. Nikdy jsem nelitovala toho, že jsem měla blogy. Pomáhaly mi a pomáhají s mojí pomatenou myslí. Kdybych neměla blog, tak už jsem nejspíš někde ve cvokhauzu, takže díky bohu za něj. Jen jsem na něm možná mohla trávit aspoň trochu míň času no :D Nevadí. Abych se vrátila k tématu, Kristen v té době natáčela nebo zrovna měla natáčet Snow White and the Huntsman a proto měla pořád ještě ty dlouhé černé vlasy, které jí podle mě hrozně slušely. A kromě toho měla vážně skvělý outfit. Jestli se někdy vrátím k fashion battles, tak tam asi hodím tyhle šaty s nějakým dalším náhledem do minulosti, ať je to zas trochu něxo jiného. Před 7 lety jsem ještě nikoho z vás neznala anebo o tom nevím. Možná, že jste fotky z téhle akce viděli už milionkrát a možná je vidíte poprvé. Každopádně mě zajímá váš názor. Kromě fotek mám pak pro vás i video s celou ceremonií. Tak. Zamáčkla jsem slzu :D Nechápu, že už je to 7 let. Chybí mi ty časy, kdy propagovali Twilight. To bylo akcí během jednoho měsíce. Teď člověk skáče radostí, když se objeví jedna akce za čtvrt roku :D Ale já si očividně vždycky najdu něco, o čem přidat článek.
+ + + + + +
Hello everyone, how are you today? I had a pretty hard few weeks. I was quite sick last week, but I had to be ok in no time, because I had to go to work, so it is still not OK. I was three times in a cinema during last 7 days, so that was pretty cool. You know I go to cinema quite a lot, but I haven't been going much recently and I have missed that. Well I actually saw just two movies, because I went to see Bohemian Rhapsody two times. I fucking love that movie. It is definitely one of the best films I have ever seen. I love Queen, so it was very special. And I cried like a little baby. I don't really have mood to talk about myself. My life was kind of boring, so I am trying to improve that a little bit. But I am just so tired all the time, my blood tests turned out pretty shitty, so it basically my immune system is not working right, but I don't really have time to go see some specialists, so I am just kind of... surviving from day to another day.

I have something different for you today. I was a bit nostalgic and since Kristen is still filming and I don't have many news, I decided to do a little throwback friday special. I did found this category a long time ago, but I have published only one article there since, so I have for you something today. I blogged about Kristen already in 2011, but it was on my Twilight blog and I did not know yet, that I will stick with Kristen for six years. I was very active at that Twilight blog all those years ago, it is kind of funny. I've read the old article. I was 17 or so, so I wasn't that young. The English was bad though, I kept this two language model for quite a long time. Well, almost exactly 7 years ago, Kristen, Robert Pattinson and Taylor Lautner were honoured to have a desk in front of the Grauman's Chinese Theater with their hands and foot printed into a cement. It is, or at least was then, quite a big deal. It is kind of as a Star on the walk of fame. Just kind of, I guess, but it still is a pretty big deal and honour. I am remembering it now, because these photos were missing in the gallery and so many others are still missing, so I am slowly beginning to do something about that. And this event is one of my absolute favourites of all those years I was with Kristen. When I first wrote about this event all those years ago, I didn't know any of you. So I would really like to hear from you what do you think. I think Kristen looked absolutely stunning. And I also have a video from the whole ceremony. Maybe you have already seen it, maybe not. If so, I hope it will be a nice reminder of maybe also your favourite event... if not, I at least brought something new for you.

002~45.jpg 009~29.jpg 071~7.jpg 605~0.jpg 465~0.jpg


0 komentářů:

Okomentovat