pátek 16. listopadu 2018

Gallery update 71.5: New Lizzie stills + Old TIFF portraits


Ahoj všichni, jak se máte? Já se mám celkem fajn, ale mám teď docela složité období. Před pár dny mě tedy hodně zasáhla zpráva o tom, že zemřel jeden z otců Marvelu, Stan Lee. Jsem velký fanoušek a tak i nějaká ta slzička ukápla. Je to jeden z těch lidí, u kterých máte pocit, že budou žít věčně. Na druhou stranu víte, že nebudou a bohužel Stan Lee před několika dny zemřel. Bylo mu teda 95 let, což je neuvěřitelně krásný věk, ale pro komiksový i filmový svět je to opravdu obrovská ztráta a pro fanoušky samozřejmě taky. No a úplně nejvíc tedy samozřejmě pro jeho rodinu. Myslím ale, že žil skvělý život, snad si to myslel i on. Jinak byl pro mě tenhle týden opravdu hodně fyzicky i psychicky náročný. Pondělí i úterý jsem byla v práci, ve středu jsem jela do Tábora na koncert Tomáše Kluse, což bylo naprosto skvělé a kdo zná můj instagram, tak ví proč... ale ve čtvrtek jsem zase, stejně jako všechny ostatní dny, musela vstávat hodně brzy, abych se dostala zpět do Prahy a můj spánkový deficit se jen dál a dál sčítá. Byla jsem také na benefičním promítání Lásky nebeské, které uvedl samotný Bill Nighy, což byl pro mě ohromný zážitek a dneska jsem byla na Fantastických zvířatech. Dejte vědět, až to uvidíte, mám potřebu to s někým probrat, ale nebudu nic říkat. Snad jen to, že jsem možná čekala, že mě to nadchne trochu víc, ale jako líbilo se mi to, to jo. Zítra jdu potom zase do práce, takže se opět nevyspím. Hned po práci jdu na demonstraci, po demonstraci pro změnu na koncert Kluse :D A pak asi umřu mám ten dojem. :D Ale asi to bude stát za to. Poslední dobou mám ale trochu problém s tím udržet si zdravý rozum a myslím, že si lidé začali všímat toho, že ztrácím nervy. Takže ačkoliv je tenhle tejden náročnej, aspoň se zabavím a nepřemýšlím o těch věcech, ze kterých mi hrabe no. Ale nechci vás tím nějak zatěžovat, takže přejdu ke Kristen.

Pořád mám problém s těmi náhledy a pořád jsem nepřišla na to, čím to je a tak jsem tedy náhledy k těm prvním třem fotkám udělala v photoshopu. Potom se mi ale začal nějak sekat, tak ty další dva jsou zase překopírované, tak si nejsem jistá, jestli se zobrazí nebo ne. Budu s tím muset něco udělat. Mám pro vás dneska tři nové fotky z filmu 'Lizzie'. Opravdu doufám, že se ten film někde brzy objeví, protože to chci opravdu moc vidět. Hrozně se mi líbí hlavně ty dobové kostýmy a ta třetí fotka je podle mě naprosto nádherná. Jsem na ten film hodně zvědavá, tak snad se ho konečně dočkáme. Kromě toho mám dvě další fotky, ty jsou trochu staršího data. Pochází už ze září. Vznikly před premiérou filmu Jeremiah Terminator Leroy na Torontském filmovém festivalu a fotil je Kristenin vizážista Beau Nelson. Ty fotky jsou podle mě opravdu nádherné, tak na ně určitě koukněte v galerii. Obzvlášť, pokud ty blbé náhledy pořád nefungují :D A zatím se mějte krásně. Příště se vám asi ozvu s nějakými videi. Buď rozhovory z TIFF, které mám v rozepsaných už od září anebo s nějakými klipy z filmu Lizzie. Novinky jako takové teď úplně moc nejsou až na pár fotek s fanoušky, tak na to třeba taky časem dojde. Uvidíme...
+ + + + + + +
Hello everyone. How are you? To be honest, I am in pieces right now because Stan Lee has passed away. He was 95 years old, that is an amazing age, but he was one of those people you thought would live forever. My heart is broken, really. I am a massive Marvel fan, so for me as for so many others, it is a huge loss. I have never met him, I know, but I just feel sad. I feel like world has lost such a great human being. But I think he lived a good life. I hope he thought that too. Anyway. I had a pretty busy week and I am very tired, but I enjoyed it very much and I hopefully will tomorrow too, even though I am not sure if I am gonna survive. I went to Tábor with my friend to a Tomáš Klus concert and I go to another one tomorrow. I also went to a special charity projection of Love Actually in Prague with Bill Nighy as a special guest, which was pretty awesome. And today, I went to see Fantastic Beasts: Crimes of Grindelwald and I unfortunatelly cannot say I loved it, but I did like the movie for sure. I one say a word about it, it is early, so I don't want to spoil anything for you. I am going to work tomorrow, then to a demonstration and then to that concert, so it will be quite funny I guess. I have been kind of bitchy recently, I am having a hard time recently to keep my shit together and people are kind of starting to notice it. But I don't really want to bother you with that, so I will rather go to Kristen. I would also like to apologize, that I don't visit you very often recently, I will try to improve.

I am having trouble with previews from the gallery, so I kind of decided to start making them in Photoshop, if it doesn't work anymore. I made the first three, but I haven't for the next too, but I might make them tomorrow, I just really wanted to finish the article. But maybe they will work, who knows. I have for you today some new stuff and some older stuff. The first three photos are new. I have for you three new stills pictures from 'Lizzie'. I really hope that it will be possible soon to see this movie, because I am dying to watch it. I love these pictures, especially the third one from the trial. I love those costumes, they are absolutely awesome. It is a bloody masterpiece. I am not so sure about the movie itself since I haven't seen it, but those costumes are perfect. I also have for you two older photos from the Toronto Film Festival in September. These two pictures were taken by Kristen's make-up artist, Beau Nelson and I think they are very beautiful. I thought I have published them already before my computer died but I found out that I didn't, so I am doing it now.


KRISBIANSITE_28229~3.jpg KRISBIANSITE_28129~3.jpg

3 komentáře:

  1. Ja sa mám prekvapivo tento týždeň v pohode s veľmi dobrou náladou, že by som najradšej stále poskakovala  atak no. Ja som o tej smrti počula ale popravde jak ja nie som taká filmová tak som ani nevedela, kto to je no už viem. Mňa hlavne prekvapivo, že koľko veľa sa rokov dožil, to by chcel podľa mňa každý lebo to je fakt, že wau. Vidím, že aspoň ty máš nejaké zaujímavé týždne lebo ja nič iné nerobím len chodím do školy, učím sa, chodím na tanečnú a spím. Ježiš to je smutné to tak vidieť napísané. Možno to, že že raz častejšie strácaš nervy môže byť j počasím aj keď neviem lebo ja tiež v poslednú dobu už jemne vybuchujem no neviem už trepem. Tak ten film by som veľmi rada videla lebo vyzerá zaujímavo a taktiež aj ten popis. A inak tie dve fotky z nejakého photoshootu sú krásne krásne krásne.

    OdpovědětVymazat
  2. To se Stanem mě taky hrozně zamrzelo. Stejně jako ty i já jsem měla pocit, že tenhle pán bude žít věčně, ale 95 let je fakt úctyhodný věk, a ačkoliv Stan vypadal, že je hodně vitální, myslím si, že taky už pociťoval, že nemůže dělat věci jako dřív a třeba i to zdravíčko je na tom hůř. Uklidňujeme mě ale fakt, že kdykoliv si pustím nějakou marvelovku, on tam bude :) Ta fotka s Klusem se mi moc líbí :) Já se přiznám, že jsem ho nejvíc poslouchala, když úplně začínal, ale teď už vůbec jeho písničky nesleduju, takže to jde trošku mimo mě Ale přijde mi jako hrozně fajn člověk, už jen tak od pohledu :) Naopak ti hrozně závidím, že jsi mohla vidět Billa naživo. Kdybych bydlela v Praze, tak tam jdu taky A co se těch nervů týče... Musím říct, že to mám podobně. Sice je teda moc neztrácím, ale divím se, že skrz to všechno, co se děje, jsem se ještě nezhroutila Už by to chtělo nějaké volno, aby si člověk mohl oddychnout A Zvířata jsem viděla ve čtvrtek a musím říct, že jsem čekala lepší podívanou. Nebylo to nejhorší, efekty byly na tom celém asi nejlepší, ale na HP to stále nemá.
    Na "Lizzie" jsem taky už dost zvědavá a snad se toho filmu brzy dočkáme, ačkoliv moc velké naděje si teda nedělám. Z fotek se mi ale hrozně moc líbí ty od Kristeniného vizážisty, které ale absolutně nemají chybu! Hlavně ta první ♥

    OdpovědětVymazat
  3. jop tak to je fakt strašna správa, písali a hovorili o tom asi všade, to, že Stan zomrel ma ako dosť prekvapilo, aj napriek tomu, že mal fakt vysoký no krásny vek, mno a tiež dúfam, že sa ti ten tvoj život trochu upokojil, mala si to opäť poriadne perné, u mňa to je zase poriadna nuda a chcelo by sa trochu rozhýbať     , a čo sa týka fotiek tak sú skvelé mňe sa to dobové oblečenie tiež veľmi páči ale určite to nebola slasť nosiť stále a to hlavne v zime, neviem čo by som robila keď to nevydržím niekedy v gatiach , a tie dve staršie fotky tak to je paráda, mne sa dosť páči tá ako sa pozerá dole to je proste topka

    OdpovědětVymazat