pátek 9. února 2018

RUMOR ALLERT: Film 'CALI' might be back!


Už jsou to doslova roky, co jsem se zmínila o tomhle filmu poprvé. Pořád si to ale pamatuju. Pořád si pamatuju, jak smutná jsem byla, když z toho nakonec nic nebylo. Kristen měla hrát hlavní roli ve filmu s názvem Cali. Tehdy od projektu nakonec ustoupila. Bylo to totiž v době té velké aféry, ke které bych se nerada vracela, ale tehdy si Kristen dala nějakou dobu pauzu od hraní a trochu se stáhla do ústraní a ať už byl tehdy ten skutečný důvod jakýkoliv, zkrátka a dobře už ve filmu neměla hrát. Tehdy šly dokonce takové řeči, že by ji měla nahradit Amber Heard, ale nakonec to dopadlo tak, že k filmu nedošlo vůbec. To se tak občas stává, ostatně to není první projekt, na kterém se měla Kristen podílet, ze kterého nakonec sešlo. Pořád pláču nad The Big Shoe, ale co se dá dělat :D Každopádně na jednom filmovém serveru, který občas přináší poměrně i pravdivé informace, se objevila nové zmínka o tomto filmu. Po víc než pěti letech někdo aktualizoval status filmu a zdá se, že je možné, že se tvůrci k tomuto scénáři vrátili. A nejen tvůrci, ale i Kristen. Možná to bylo to, o čem se jednalo v době, kdy se konal festival v Sundance. Ve filmu by si měla Kristen zahrát spolu se Sashou Lane, která hrála s Kristeninou kamarádkou Riley Keough ve filmu American Honey. Zároveň producent tohoto filmu by měl být i producentem Cali. Takže to vypadá opravdu nadějně, tak uvidíme, jestli z toho něco bude. "Příběh vypráví o mladém páru, Mye a Chrisovi, kteří žijí ve Valley San Fernando a tíhnou ke špatným životním rozhodnutím a nebezpečnému chování. Poté, co prodají film, ve kterém Mya finguje svou smrt, odjíždějí z města s balíkem peněz. O několik let později musí ale Mya "vstát z mrtvých", aby zachránila svou mladší sestru, kterou nechala v Californii, kde se pár potýká s naštvanými bývalými spolupracovníky, pornoherci s vraždícími sklony, s nezastavitelnou vraždící mašinou v kovbojském klobouku a s jejich nestabilním vzájemným vztahem." No podle tohoto popisu to tedy bude opravdu zajímavá záležitost. Myslím, že takové detaily o příběhu jsme snad tehdy ani neměli. Já jsem každopádně zvědavá, jak to celé dopadne. Jinak tedy na stejném serveru byla také Kristen zmíněna jako jedna z obsazení nových Charlieho Andílků, o čemž jsem mluvila před nějakou dobou. Natáčení by se mělo konat v červnu 2018 a film by měl vyjít v červnu 2019, ale pořád to nění nic oficiálního, což mě dost frustruje.
+ + + + + + +
It's been literally years since I mentioned this film for the very first time. I still remember it, despite the fact I wrote so many other articles since then. Kristen was set to play a leading role in a movie called "Cali". She dropped this project shortly after the infamous affair surrounding her relationship with Robert Pattinson and shortly before she took a break from acting for a while. That was in august 2012. According to some sources, she should be replaced with Amber Heard, but in the end, the project was postponed for unknown period of time. This happens from time to time in the movie industry, it also happened with another of Kristen's films, The Big Shoe... or something like that. I don't remember. It is actually funny how obsessed I was with Snow White and the Huntsman in 2012 when this blog was slowly starting. Well, whatever. After more than five years, Cali was mentioned again at one of movie websites, with Kristen as one of the cast. It kind of looks like this movie could be actually happening. Almost six years too late, but better late than never. Not only Kristen is mentioned, also actress Sasha Lane, whom Kristen knows a bit, because her friend Riley Keough played with Sasha in American Honey. A producer of American Honey seems to be interested in producing 'Cali' and Kristen could also be one of the producers, as she was about to be, when this project first came up. The story obviously stayed with Kristen, so they might bring it back to life, which would be really great. On the same website, Kristen was also mentioned as part of the cast of the new Charlie Angels remake once again, alongside with Lupita Nyong'o and the shooting should start in June 2018, but it is still not an official information. Which is very frustrating.

5 komentářů:

  1. Tak to Cali vypadá fakt zajímavě trochu mě ten popis děsí uvidíme, co je na tom pravdy, bylo by skvělé, kdyby se k projektu po těch letech vrátili.. a páni! Ani jsem nevěděla, že mají dělat nové Charlieho andílky. Bože, ten film jsem neviděla leta jestli tam bude Kristen hrát, tak to bude super ♥ budu doufat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá to zaujímavo ten film a bola by som rada ak by si v ňom Kristen zahrala. Lebo ako ten film vyzerá dosť zaujimavo veľmi veľmi.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak podle popisu filmu bych byla ráda, kdyby se to zase rozjelo, vypadá na slušné drama a to já mám docela i ráda a příběh zní zajímavě a i kombinace hereček Riley a Kris se mi líbí moc! :)

    OdpovědětVymazat
  4. ja som yrn prvý film pravdupovedia nezaregistrovala takže to tu čítam ako novinku pre mňa a ako je to poriadna dráma a napätie z toho popisku čo di tu dala a aj trochu také zvláštne ale aj tak som zvedavá,  mno a čo sa týka Charliho anjelo tak dúfam, že sa to podarí lebo by to bola pecka

    OdpovědětVymazat
  5. Podle popisu to bude hodně zajímavý, ale přijde mi to I takové zvláštní, nejsem si jistá jestli by to byl zrovna film pro mě, ale upřímně doufám, že Charlieho andílci dopadnou a opravdu se to bude natáčet, protože z toho mám velkou radost :)

    OdpovědětVymazat