neděle 1. října 2017

RUMOR ALLERT: Two possible new projects


Dneska mám pro vás hned dvě novinky, které naznačují dva možné nové projekty, z čehož jsem naprosto nadšená. Kristen se rozhodně nenudí. Věděla jsem, že má něco za lubem, byla jsem si tím jistá. A taky jsem v to tak trochu doufala. Před nějakou dobou, je to asi týden, plus mínus, byla Kristen zachycena paparazzi krysami na ulici, no Kristen na těch fotkách drží v ruce knížku. Přestože se o tyhle fotky většinou nijak nezajímám, tak mě zaujalo, co Kristen asi čte a tak jsem trochu zagooglila a zjistila, že čte knížku "The Chronology of Water" od autorky Lidie Yuknavitch. Položila jsem si dvě otázky: Čte Kristen tuhle biografickou knihu pouze z prostého zájmu, anebo má něco zalubem? Měla jsem dojem, že B) je správně. A měla jsem pravdu. Včera byla totiž Kristen zastižena fanoušky v Portlandu a na otázku, co tam sakra dělá, jsme brzy dostali odpověď. V Portlandu totiž bydlí autorka knihy se svým manželem, který na svém twitteru zveřejnil fotku, na které je se svou ženou, s Kristen a s producentem Michaelem Prussem, který produkoval Kristenin snímek 'Come Swim' a také spolupracoval na filmu Drakea Dorema - Equals, ve kterém Kristen hrála jednu z hlavních rolí. Co tohle všechno vlastně znamená? To se oficiálně ještě neví, ale něco se rozhodně kuje. A kolují hlasy, že tím něčím by mohl být Kristenin první celovečerní snímek v roli režisérky. Mluví se i o tom, že by ve filmu zároveň i hrála, ale pravděpodobnější verze je to režisérské křeslo, z čehož mám opravdu velkou radost. Kristen ví co chce a jde si za tím a i když nevím, o čem ta knížka pořádně je a netuším, jaký ten film bude, tak jsem nadšená z toho, že si plní svůj sen. Jsem vážně zvědavá, co z tohohle nakonec vzejde, ale rozhodně něco, a to je skvělé.

Druhá novinka je pouze ve stádiu spekulací, ale přesto jsem se rozhodla, že ji zmíním. Studio Sony chystá remake filmu Charlieho andílci s Elizabeth Banks v režisérském křesle. No a tak nějak se stalo, že se Kristen stala jednou z možných tváří tohoto filmu. Sony i Elizabeth Banks by rádi v rolích dvou ze tří andílků viděli právě naší milovanou Kristen a herečku Lupitu Nyong'o! Což by podle mě bylo tedy naprosto úžasné! Charlieho andílci jsou moje srdeční záležitost a upřímně jsem nebyla úplně nadšená z toho faktu, že chystají remake. Doufám, že s novými tvářemi přijde i nový příběh, že to nebude jenom nová verze starých dílů. Charlieho andílci jsou totiž moje zamilované filmy z dětství. Viděla jsem oba díly asi sto padesátkrát. Miluju to, miluju Cameron, Drew a Lucy a vždycky milovat budu. Nebyla jsem si úplně jistá tím, jestli vůbec chci, aby točili nové Charlieho andílky, ale spolu s tou informací jsem se dozvěděla i to, že by jednu z nich mohla hrát Kristen a moje skepse přešla v nadšení. A k tomu ještě Lupita, podle mě by to bylo úžasné! A já se jen modlím, aby na to opravdu došlo! Bylo by to skvělé, co myslíte? Pro Kris by to bylo zase něco úplně nového, nakopala by pár zadků. Podle mě by to bylo naprosto skvělé! Tak se modlete se mnou, prosím!
+ + + + + + +
Kristen has been busy. I knew she was up to something, I was sure of it. And I also kind of hoped. Some time ago, Kristen was photographed by paparazzi with a book in her hand. I usually don't follow these pictures as you know, but I've seen it and I was curious what book is she reading. She was reading "The Chronology of Water", memoir written by Lidia Yuknavitch. When I've seen it and I found more info about it, I asked myself a question, is Kristen just reading it out of interest? Or is she up to something? I felt it in my bones, the b) is correct. And I was right. Kristen is currently in Portland, where the author of this book lives and she was even photographed with her, her husband and Kristen's friend and co-worker, Michael Pruss, who was a producer of Kristen's short film Come Swim and who was also involved in the Equals movie by Drake Doremus in which Kristen played one of the two main roles. So something is cooking. Some film is obviously cooking, but what will be Kristen's role in it? Some people say she wants to adapt the book as a director, some say she might even play in it. We do not know yet, but it is very possible that this book will be adapted as Kristen's first feature film, which would be totally awesome, I think. I don't know the story, I haven't read the book, but the fact she is really going to make her dreams come true, to actually direct a full lenght movie, that is awesome. But it is still a fresh news, so we don't know much about it yet. But one way or another, new project is definitely happening and that is great.

The second thing is mostly just a rumor, but I would like to mention is as well. Elizabeth Banks is set to direct the remake of famous "Charlie's Angels" soon. I loved Charlie's angels as a kid so much. The two films were ones of my favorite movies whan I was a little girl. I loved Cameron, Lucy and Drew so much, it was crazy, but I still loved it. I still do actually, why the past tense? Since I love these films so much, I am not entirely happy about the fact they want to film a re-make, I hope it will be more of a reboot, with new actresses but also with new story, but despite the fact I am a bit sceptical about it, I am also excited, because Elizabeth Banks and Sony as the production company would like to see Kristen and Lupita Nyong'o as two of the three Angels! Wouldn't that be awesome? It would be fucking incredible and I was so excited when Katie told me, I totally missed the news. I am kind of worried, because it might be colliding with that project I was talking about first in this article, but I have hope. I truly hope that it could be happening and if it was, I would be more than grateful! I wish they'd go for it, I think it could be quite a ride.

3 komentáře:

  1. mno tak toto zoskupenie určite nebolo len náhodou, a tvoja teória bude správan či už tam bude hrať alebo nie, režírovanie sa jej zapáčilo tak prečo nie, som zvedavá ako to ďalej bude pokračovať a čo sa k tomu objaví, určite chceli rozvíriť hladinu      keď takto zverejnili fotku , mno a to s tým, že sa ma Kris objaviť v Charlieho anjeloch som tiež zazrela a dosť ma to prekvalipo ale povedala som si, že prečo nie, bolo by to určite zaujímavé tak držím palce

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten první film zní docela zajímavě, i když o něm vlastně nic nevíme Mě už teda zaujalo jen to, že se o Kristen uvažuje spíše jako o režisérce než o herečce. Já jí teda držím palce, aby to vyšlo. Ráda bych od ní viděla natočený i nějaký velký film :) Vypadá to, že jí to za kamerou opravdu baví a už si věří natolik, aby si troufla i na větší film :) No a z těch Charlieho andílků mám radost :) Já ty dva s Cameron, Drew a Lucy taky zbožňuju a jsou to boží filmy! Taky doufám, že vymyslí něco nového a nebude to jen 100% remake. Každopádně mám velkou radost, že přemýšlí zrovna o Kristen a Lupitě. Doufám, že to klapne :) A hrozně by mě zajímalo, koho vezmou jako třetího

    OdpovědětVymazat