čtvrtek 12. října 2017

Outfit duel no. 25

Ahoj všichni, jak se máte? S tou nedělí to úplně nevyšlo, co? Ale měla jsem nějakou divnou náladu tenhle týden. Jsem asi lehce v depce. Možná trochu víc, než lehce. Byla tu na návštěvě nejlepší kamarádka a co odjela, tak nějak nemám sílu cokoliv dělat. Spíš náladu, než sílu. Nevím, je mi tu divně. Jak který den jak kterou hodinu, ale zrovna poslední dva dny mám teda depku jako prase. Jedna kamarádka doma má nějaké starosti a mě hrozně štve, že nemůžu být s ní, abych jí podpořila. To je asi nejhorší. No co se dá dělat. Každopádně mám pro vás tedy ten outfit duel, jak jsem slíbila, jen o pár dní později no :D Oba outfity souvisí s propagací filmu Still Alice a pochází z roku 2015. První je z after party promítání filmu v New Yorku a druhý je z AOL Build rozhovoru, který Kristen dělala spolu s Julianne Moore během propagace a který si můžete připomenout na tomto odkaze, pokud byste chtěli. Rozhodnutí, který z nich je lepší, už nechám na vás, ale já svého favorita mám.
+ + + + + + +
Hi guuuys. How are you? The Sunday went a bit wrong, right? I wasn't really in mood. I am not in mood today either, I have weird mood this week. I'm a bit depressed I think. But it's gonna get better, I hope. But whatever, I have for you now another round of outfit duel and this time I chose two outfits from 2015, from the propagation for Still Alice movie. The first photo is from the after party after New York screening of this film and the second one is from AOL Build, where Kristen was with Julianne Moore for a really nice interview, that you can re-watch or watch for the first time here if you want to. So I am leaving it up to you now, which one are you going to choose. But I am pretty sure which one is going to win this time :D


Vítěz minulého kola byl nakonec docela jednoznačný. Vyhrál 1. outfit z premiéry Come Swim v Sundance!
+ + +
And the winner of last round is outfit no. 1 from Sundance!



7 komentářů:

  1. To mě mrzí. doufám, že kamarádka bude za chvilku v pohodě a že ty se budeš cítit líp... jinak hlasuju pro druhý outfit, kristen mi úplně vyrazila dech :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je mi líto, že teď máš takovou blbou náladu. Já jsem měla depku včera. Dvě noci předtím jsem nespala a ještě mě nasral učitel + mě rozčiluje ta němčina -_- Každý máme něco. Já ti budu držet palce, aby ten zbytek tamního pobytu rychle utekl ;) Pokud jde o outfity, tak se mi moc líbí, že ses rozhodla zavzpomínat na éru "Still Alice" ♥ Oba outfity se mi moc líbí, takže rozhodování bylo těžké, ale nakonec jsem se rozhodla dát přednost své lehce "crazy" části a hlasovat pro jedničku :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je my ľúto ale verím že to prežiješ a nakoniec na to možno budeš aj v dobrom spomínať. No a čo sa týka ankety tak mňa očarili už skôr šaty č. 2 aj keď ani tie nie sú až také moje obrovské favouriti.

    OdpovědětVymazat
  4. Podle mě jednička, jinak takový pocity znám, ale snad odezní, já je mám třeba jeden den, kdy se fakt nic nedaří a nebo mi odjede přítel a nechci nic dělat sama :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak to mi je ľúto, že máš také obdobie, je to niekedy ťažké a nedá sa nič robiť, tak dúfam, že to prejde, mno a fotgrafia, ja som jednoznačne za tu druhú, ani som nad ničím neváhala, toto proste udrelo do očí a konec

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, prosím o přečtení :)http://actresses.blog.cz/1710/pozastaveni-nebo-konec-na-dobu-neurcitouJinak mě mrzí, že se takto cítíš, snad se to brzy zlepší, já bych tě tak ráda podpořila :(

    OdpovědětVymazat
  7. Doufám, že už je ti lépe! :( ♥ Jinak tentokrát mě ani jeden outfit moc nezaujal, ale více se mi líbí ten první, i jí více sluší. :)

    OdpovědětVymazat