sobota 15. ledna 2022

Gallery update 79.8: Entertainment Weekly photoshoot + scans

 ¨

Když jsem původně začala připravovat tenhle článek, chtěla jsem udělat obsahově větší článek, v němž by bylo víc nových photoshootů najednou, což vlastně mám pořád v plánu udělat, ale pár z nich je pro mě něčím speciálních anebo jejich součástí byl třeba nějaký rozhovor nebo něco, takže jim věnuju asi trochu víc pozornosti. Jedním z těchto photoshootů je právě i tento krásný shoot pro Entertainment Weekly, který jsem si zamilovala, přesto o něm tedy píšu až teď, i když vyšel už před pár měsíci. Ale znáte mě, bylo toho moc a času málo a já to tak nějak pytlim, vždyť víte. Dneska jsem ale měla zrovna náladu psát. Vlastně mám tu náladu častěji, ale toho času je nějak čím dál tím méně. Spolu s photoshootem vznikly i moc krásné rozhovory ze dne focení, kde se Kristen rozmluvila nejen o filmu Spencer a jak vznikal, ale i o dalších věcech, o svém režírování, o Julianne Moore, o covidu atd., takže určitě doporučuju se kouknout. A kromě rozhovorů jsou tam i moc krásné záběry z focení tohohle nádherného photoshootu. 

Kristen září během celé propagace a Oscarové kampaně a já doufám, že se to vyplatí. Respektive, ono se to vlastně vyplatilo už teď. Kristen získala za svou roli ve filmu Spencer bezpočet ocenění a nominací. Aktuálně je myslím s 15 výhrami nejoceňovanější herečkou letošní Award Season, z čehož mám neskutečnou radost. Mezi těmi nejvyššími oceněními potom byla i její 1. nominace na Zlatý Glóbus, kterou sice bohužel neproměnila, ale už i nominace je skvělý úspěch. V poslední době jsem měla takovou potřebu napsat článek i kvůli nedávnému rozčilení a rozčarování, kdy SAG Awards nominaci Kristen upřeli, což způsobilo neskutečnou vlnu nelibosti a to nejen od Kristeniných fanoušků, ale i od lidí z byznysu, kritiků, dokonce i některých lidí z komise SAG Awards. Opravdu mě to hodně zklamalo a hodně naštvalo, lidé to nazývají "the biggest snub this year"... a já s tím souhlasím, opravdu nechápu, jak ji mohli vynechat, protože její výkon jako Diany byl naprosto úžasný a zaslouží si všechny ceny. Naštěstí alespoň ta menší ocenění poznají dobrý výkon a záleží jim víc na filmech než na rektálním alpinismu a kdo dá do kampaně víc peněz. Co na to říct. Upřímně? Nenominovali Kristen, ale nominovali Jareda Leto za House of Gucci, což podle mě vypovídá naproto o všem, protože jeho výkon ve filmu byl absolutně příšerný, parodický a lez mi hrozně na nervy celou dobu, protože ten přízvuk, co tam měl, byl absolutně přehnanej, trhal mi uši, neskutečně mě vysíral a upřímně mi přišel až urážlivej... Tím, jak umím italsky a znám dost Italů, tak mi to fakt přišlo neskutečně přehnané a fakt nemístné. Já být Ital, tak mě to asi urazí teda... :D Takhle mě to jen sralo a lezlo mi to na nervy. No nic. Nebudu se znovu rozčilovat. Jen doufám, že BAFTA a Oscaři trošičku zlepší reputaci těmhle vysokým oceněním, jinak už nad nimi opravdu lámu hůl. Nevím, co by Kris ještě musela udělat, aby si ti páprdové tam uvědomili, jak vypadá talent. No nic. Nebudu se rozčilovat, prostě nebudu :D Koukněte se na tyhle krásné fotky a hned se také uklidníte :D 
+ + + + + + + + +
When I originally started preparing this article, I thought I would publish much more photoshoots in one article and I will probably do it with others, but there are a few that stand out or have something extra, like an interview of some kind, that I really want to mention specifically and there wouldn't be space for that in a regular photoshoot update. This photoshoot is one of those that stand out. It was I believe the first one made during the Spencer promo or specifically for the Spencer promo and I just absolutely love and adore it and it has a very special place in my heart, despite the fact it was published months ago and I am just writing about it now. Kristen is glowing the entire promo tour and she has won countless of awards for her role in Spencer, this is her year, seriously. She is the most awarded actress this year's award season, despite the big awards snubbing her repeatedly. She was nominated for a Golden Globe, which is huge and I am very happy for her, but the biggest outrage was recently the fact that SAG Awards snubbed her of a nomination for best actress, and the outrage actually came from a lot of people, critics, not only Krie's fans but like from a huge amount of unbiased people and no one really understands how the fuck could they not include her in the nominations... But since they nominated Jared Leto for supporting role, nothing surprises me. I love Jared but I absolutely hated his parodical portrayal of Paolo Gucci in House of Gucci and his exaggerated italian accent was pain in the ass horrible and I actually found it quite offensive to Italians. Anyway. I am still very mad but hopeful, because BAFTA and Oscars nominations are coming up soon. So let's see then. Anyway, I now have for you a beautiful, stunning photoshoot for Entertainment Weekly Kristen made a few months ago. It is incredible and if I still had photoshop, I would probably make a new layout out of it. 

    
    


1 komentář:

  1. Tak aspoň že se k nenminaci Kristen na SAG ozvali hlasy proti. Tohle mě štve na některých cenách, třeba jak nenomují např. nějaký film kvůli režisérovi, protože se kvůli něčemu znelíbil apod. Další nominace jí snad neodepřou.

    Fotky jsou krásný. Mně se nejvíc líbí 7 a 8 fotka.

    Zmínka o Julianne Moore mně hned připomněla film Still Alice, kde byla samozřejmě Jul úžasná, ale skvělá byla i Kristen. Vlastně mě tam hodně překvapila, protože neměla tolik prostoru, ale byla díky Kristen zapamatovatelná a hlavně strašně hluboce zahraná.

    OdpovědětVymazat