úterý 25. ledna 2022

Gallery update 79.9: The Hollywood Reporter Actress Roundtable

 

Ahoj všichni, jak se máte? Já jsem aktuálně marod. V sobotu mi vyšel pozitivní antigen na Covid, teď už ho mám potvrzený i pcr testem, takže jsem nejméně do čtvrtka včetně v izolaci, yaaay. Musím říct, že teda hlavně v pátek mi bylo fakt hodně zle, ale jak je mi teď už v podstatě skoro dobře, tak je to fakt otrava. Zároveň mám ale takovou tupou hlavu a jsem děsně unavená, takže nemá vůbec cenu zkoušet dělat něco, u čeho se musí moc přemýšlet. Školní věci tedy odkládám, přestože úplně nemám už kam to odkládat, ale co nadělám. No... a protože blog nevyžaduje zas tak moc přemýšlení jako analýza historického pramene, mám pro vás konečně další článek. Znovu se jedná o photoshoot, kterému jsem chtěla věnovat trochu více prostoru než těm ostatním, které přidám v jednom článku. Potom jsou ještě 2 takové, kterým věnuji vlastní článek a potom už přidám všechny hromadně. Na tenhle jsem se ale moc těšila a jsem ráda, že jsem se k tomu konečně dokopala. 

Mám pro vás dneska photoshoot nafocený pro The Hollywood Reporter. Když se podíváte do historie Kristeniných photoshootů, tak THR většinou má fakt povedené věci na svém kontě a tenhle není výjimkou. Neon se dost snaží v letošní kampani na Oscara a ostatní velká ocenění a protože Kristen je tou nejoceňovanější herečkou tuhle sezónu, tak se také účastní poměrně hodně prestižních akcí. Jednou z těchto akcí je také tzv. roundtable, kam zvou různé herečky s nadějí na velká ocenění a nominace ten rok, a společně konverzují. Kristen se zúčastnila dvou. O jednom z nich budu ještě psát no a ten druhý mám pro vás dnes. Spolu s Kristen tam byly herečky Kirsten Dunts, Jennifer Hudson, Jessica Chastain, Tessa Thompson a Emilia Jones. V tom druhém je potom Lady Gaga, ale zase tam myslím není Emilia Jones a Jessica Chastain, ale je tam Penelope Cruz. Ten druhý pro LA Times tedy proběhl pouze online, tento pro THR k naší radost proběhl osobně. Kristen měla na sobě moc krásný žlutý outfit, který miluju. Žlutá je Kristenina oblíbená barva, alespoň co víme z dob minulých, ale moc často ji nenosí. Ona taky málokomu žlutá barva sluší i na oblečení. Krie ale teda rozhodně jo. Vypadala skvěle. Byl to teda odvážný outfit naostro :D ale k žádné nehodě nedošlo ani při rozhovoru a ani na fotografiích, a to i díky Kristeninému oblíbenému šperku v podobě zámečku. Líbí se mi, jak všechny zúčastněné měly na sobě výrazné barevné outfity, což udělalo ty společné fotky ještě lepší. Pod fotkami se můžete podívat na celý rozhovor, který opravdu stojí za to a to nejen kvůli Kristen, ale zkrátka kvůli všem přítomným skvělým herečkám. Kristen mluví o Spencer, samozřejmě, ale i obecně o své herecké kariéře, o tom, jestli někdy přemýšlela, že chce přestat být herečkou, o věcech, které má společné s Dianou Spencer... no... koukněte sami, jestli máte chvilku. Těch rozhovorů vyšla halda a tenhle patří k mým oblíbeným, ale zase je o dost delší, než obvykle, tak chápu, když si čas nenajdete. Jinak mám pro vás tedy 5 oficiálních a stejně tolik fotek z focení. 

+ + + + + + + +

Hello everyone. How are you doing? I am sick at the moment. I tested positive for covid on Saturday and I have been quite sick since Thursday, so I am trying to recover as soon as possible. I am however not as sick as I was, so I am already able to do at least something, so I have decided to do some blogging. Shocking, right? But I don't really need to think that much doing that, school stuff is just too heavy. So I will continue with the slow gallery update of photoshoot that i promised in the previous article. Today I have for you also one quite special one and I was dying to write about it for months actually, but I wanted to do things chronologically, which resulted in not doing anything at all, so I said to myself, fuck that, let's do this. So let's do this. 

I have for you today not only an incredible photoshoot but also an incredible interview. Neon goes strong with this year's awards season campaign and that results in Kristen participating in a lot of events including famous actor's roundtables. Kristen did a few of those including The Hollywood Reporter Actress Roundtable with Kirsten Dunts, Jennifer Hudson, Jessica Chastain, Tessa Thompson and Emilia Jones and you can watch the incredible video down bellow the pictures. Kristen was wearing an incredible yellow suit and she was shining. I really liked that every one of the actresses wore bright colours, which makes the group pictures even better. Also... look at the second picture in detail, the perfect positioning of the chain is just insanely funny to me really. Anyway. I didn't like mean to look but i cannot unsee it now. Kristen looked stunning and the interview is also very nice, I definitely recommend it. There are also 5 behind the scenes pictures in the gallery so check it all out. 

    
    

FULL Roundtable:

1 komentář:

  1. Povedený photoshoot. HR ostatně vždycky mívá takové zajímavé fotky. Líbí se mi ty pestré barvy a ta žlutá Kristen moc sluší Líbí se mi, jak ten kalhotový kostým zjemnili těmi bílými lodičkami. Fotka č.2 je nej!

    OdpovědětVymazat