středa 17. února 2021

Gallery update 78.8: New 'Vanity Fair France' outtakes + BTS

 

Ahoj všichni, jak se máte? Mám dneska trochu času, nebo řekněme spíš trochu nálady, takže jsem napsala nějaké komentáře, koukla na některé funkční blogy a rozhodla jsem se, že se hecnu a napíšu i článek. Mám teď zrovna online výuku, ale upřímně tomu nevěnuju moc pozornost. Není to proto, že by to bylo vyloženě nezajímavé, celkem zajímavé by to i bylo, ale od pondělí mám každý den od 8 ráno třeba do 7 večer přednášky toho dálkového studia a umírám už opravdu. Můj mozek se roztavil. Aktuální přednáška pěkně prosím probíhá už od 15:00. Je 18:20, když píšu tenhle článek a upřímně? Už fakt nemůžu. Nemůžu už ani poslouchat a ani u toho pořádně sedět, ale v podstatě celý den jsem u toho ležela, tak teď chvíli sedím a můžu psát článek :D Nemám náladu se nějak rozepisovat víc o tom, jak se mám, protože se nemám nic moc a nechci vám tím kazit náladu, tak přejdu rovnou k článku. 

Nemám pro vás vlastně nic moc světoborného jo... :D Nebo teda jako jo, mám z toho radost, ale novinka to úplně není, ale to nevadí. Mám pro vás dneska aktualizaci photoshootu pro Vanity Fair France, o němž jsem psala v předchozím článku. Některé z fotek, které byly zatím pouze na skenech magazínu, už mám pro vás jako samostatné outtakes a taky zveřejnili nějaké nové fotky, které ani v časopise nevyšly. To jsou pěkně prosím myslím asi 2 fotky z těch šesti, plus byla zveřejněna celá fotka použitá na titulku, nejen oříznutý portrét. Já jsem vám nad tím nějak přemýšlela a zhodnotila jsem, že se mi vlastně ten photoshoot zas tolik nelíbí... :D Kristen to moc sluší, vypadá skvěle, o tom žádná, ale přijde mi ten shoot takový... nevím, obyčejný. Nelíbí se mi moc to prostředí, je to takové o ničem, taková nuda trochu. Já vím, že těch možností teď není moc a že to má asi být minimalistické, aby vyniklo to oblečení, ale když to třeba srovnám s tím shootem pro InStyle, tak ten byl v podstatě focený uprostřed pouště s kovovými konstukcemi a stejně má mnohem větší šmrnc :D Nevím no. Ani ne, že by se mi nelíbil, ale spíš je takový, že ničím moc extra nevyniká. Moc se mi ale líbí ty outfity, líbí se mi, že je to zároveň Chanel, ale zároveň hodně styl Kristen, že ji nenavlíkli do nějakých nařasených šatů, které vůbec nereflektují její styl a osobnost. Nejvíc se mi líbí asi ty tmavě modré kalhoty, které má na fotkách se židlí, ty jsou fakt skvělé. No z fotek jak nových tak starých se mi nejvíc líbí asi právě fotky na židli a hlavně teda ta poslední jak v galerii, tak tady v náhledech, protože se tam Kris šklebí :D a já prostě miluju, když dělá ksichty :D Kromě ofiko fotek mám pro vás i pár fotek z focení photoshootu a potom dvě staronové osobní fotky Kristen s přáteli, které se objevily před pár dny, když Emma Roberts slavila 30. narozeniny :) Emma a Kristen jsou blízké kamarádky a proslýchá se, že to byla Kristen, kdo seznámil Emmu s jejím aktuálním partnerem a otcem jejího novorozeného syna, Garettem Hedlundem, s nímž Kristen hrála dokonce ve dvou filmech a jsou dlouholetí přátelé.

Akorát mi končí přednáška, to jsem krásně zabila čas. Tak určo koukněte na fotky v galerii a mějte se famfárově :) Já se zase ozvu, až se zase něco objeví. 

+ + + + + + +

Hello everybody, how are you doing? I have a bit of time today and I am kind of in mood to write an article, so I will do that or I will at least try. Let's see if I am able to finish it. I have an online school right now. I cannot say it's not interesting, it kind of is, but this lecture has 4 hours. Four fucking hours and I can't anymore, we are at 3 hours and 20 minutes and I am seriously considering if I want to continue living... :D I am not really but it's really hard since I have lectures from the early morning until 7 p.m. It's a lot to take. I am not here to talk about my sad life, so I will stop and I will rather dive into writing this article. 

It's actually nothing new really but kind of is. I have for you pictures for the Vanity Fair France photoshoot... again. New outtakes were published and also some of those you could only see in those scans are now published as outtakes. I was thinking about it and I realized I am not a big fan of this shoot in general but it has it's moments. I really like the outfits for example, but I feel like it is kind of boring. Kristen looks great and everything but it is very plain and not much is going on there. But I LOVE the very last picture both here and in the gallery, because Kris is being herself, making a silly face and I live for that. What I appreciate a lot are the outfits, I find them very nice, especially those blue pants, those are my favourite. I also have for you several new pictures from the behind the scenes of the shooting, you can see Jillian Dempsey there with Kristen and the photographer taking pictures and I just kind of wish we would see more of those pictures. I don't really like the fact they made her all serious agan and didn't let her smile really. Anyway. I also have for you two new/old personal pictures with Kristen and her friends that appeared online on the day of Emma Robert's 30th birthday and are supercute.

    

    

4 komentáře:

  1. Tak tu situaci se školou ti teda vůbec nezávidím :/ Myslím, že po tolika hodinách už bychom byli vyfluslí asi úplně všichni. Docela mě překvapuje, že to dálkové studium máš po celý týden - u nás na škole je pro dálkaře vyhrazený tuším každý pátek. Budu ti držet palce, abys to nějak ustála a nervově se z toho nezhroutila, protože ten rozvrh je fakt dost drsný.

    Mně se ten photoshoot pro Vanity Fair docela líbí, ačkoliv je, jak říkáš, takový moc obyčejný. K tomu pro InStyle si sice moc nečuchne, ale taky má několik skvělých fotek :) Já jsem vůbec netušila, že má Kristen nějaký bližší vztah s Emmou Roberts. To je pro mě docela novinka :D

    OdpovědětVymazat
  2. Takový zápřah je děsivý a to už je fakt o zdraví. A jak píše Katie*, taky mě překvauje takový rozvrh u dálkového studia.

    Čím víc fotek, tím líp. Je sice takový jednoduchý, ale o to víc se člověk soustředí na Kristen a nerozptyluje ho třeba barevná stěna, strom nebo třeba pes :-D Nejvíc se mi líbí asi fotky v bílém tílku.

    Děkuji za komentář u mě na blogu k novému photoshootu, ale určitě jsem nechtěla, aby můj komentář vyzněl jako stěžování si, že tam nemám koment od tebe nebo tak. To byl jen takový můj celkový dojem z toho, jak nás blogerů ubývá. Naopak ty patříš mezi pravidelné návštěvníky u mě na blogu a rozohdně od nikoho nečekám, že bude psát pod každý článek. Ať si každý vybere :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jako přednášky online bych asi nedala. Uplně to vidím, že bych si během nich dávala šlofíčka :D:D

    OdpovědětVymazat
  4. Fotky jsou super, musím říct, že na některých bych jí skoro ani nepoznala. Na pár fotkách mi připomíná Vanessu Paradis :D

    OdpovědětVymazat