neděle 26. ledna 2020

Second 8th birthday of K-Stewart-fan!


Ahoj všichni. Omlouvám se, že tu teď nejsem a ani tady ještě nějakou chvíli nebudu. Moc bych chtěla psát články, protože je o čem psát, ale aktuálně mi teče do bot s termínem překladu a se školou, takže se plně soustředím jen na to, abych se úplně nezbláznila. Tenhle článek píšu ve slabé chvilce, asi tak 10 minut před totálním zhroucením ve středu, 22. ledna. Ale píšu ho proto, že už jsem zazdila první 8. narozeniny, které blog oslavil 6. prosince a tak jsem si říkala, že ty druhé 8. narozeniny bych mohla alespoň nějak zmínit. Proč druhé 8. narozeniny? No, vysvětluji to každý rok, tak proč to nevysvětlit ještě jednou pro případ, že by si to někdo z vás nepamatoval.

Tenhle blog slaví dvoje různé narozeniny. První má 6. prosince, protože 6. prosince 2011 byl tím dnem, kdy mi hráblo a tenhle blog jsem založila. 27. ledna 2012 byl den, kdy jsem si řekla "fuck it", přestala jsem budovat vnitřní strukturu stránky a raději jsem začala přidávat články, protože už mě nebavilo to tu jenom budovat, chtěla jsem i někoho konečně informovat o tom, co nového se děje v životě Kristen. A tehdy začínalo tuším promo ke Snow White and the Huntsman, takže toho bylo docela dost. A tyhle druhé narozeniny teď tenhle blog slaví už po osmé. Já jsem vždycky tak nějak významněji vnímala ty první narozeniny, ale letos jsem je docela zazdila, takže to převezmou ty druhé. Ať mají taky jednou navrch :D

Za těch 8 let tady na blogu jsem napsala celkem 2 182 článků. Aktivita šla samozřejmě dolů, když jsem začala mít trochu míň času, ale pořád jsem tady a pořád se nikam nechystám, ačkoliv hlavně v posledních letech jsem byla zkoušena osudem a tím, co všechno vydržím. 3x jsem přišla o galerii, než jsem ji teda jednou získala zpátky, ale to je něco, co mě málem stálo nervy. Taky mi tedy chrome poslušně při každém přihlášení hlásí, že končí podpora flashe, takže je celkem možné, že s rokem 2020 skončí i blog.cz jako takový. Já tedy doufám, že to tak nebude. Doufala jsem totiž, že to dotáhnu aspoň na 10 let, ale nehodlám teď o tom přemýšlet. Budu jen doufat, že to tak nebude, protože končit nechci a nehodlám, alespoň ne v nějaké dohledné budoucnosti. Tenhle blog je můj nejdlouhodobější vztah, když nepočítám svou nejlepší kamarádku, kterou znám od narození :D S tím se nedá tak snadno rozejít. A s Kristen se nejspíš nerozejdu nikdy.

Chtěla bych vám jen v rychlosti tímto způsobem všem hrozně poděkovat. V poslední době především za trpělivost, protože tu často moc nejsem, ale vy jste pořád tady a jste tu pro mě, i když se nemám moc dobře, nejen kvůli novinkám o Kristen, a toho si neskutečně vážím. Mám vás všechny moc ráda. Někteří tu jsou se mnou skoro celých 8 let a to je něco neuvěřitelného, ale nikdy bych neměnila, ačkoliv mě blog stál spoustu času. Pořád převládá to, co mi dal, než to, co mi vzal. Doufám tedy, že se tu společně sejdeme ještě i za rok. A pak za ten další. A teď se omlouvám, že tu teď tedy nejsem. Vrátím se k vám zase v únoru. Moc se mi stýská, ale bohužel to teď jinak nejde.

S láskou,
Angie.

4 komentáře:

  1. mno tak si si s tou galériou poriadne užila, verím ti, že si z toho na nervy, a to s blogom, ako neviem, ja to neriešim, ako bude tak bude, a neviem čo by som potom robila , mno a už veselšie, gratulujem ti k narodeninám blogu, a to, že si zabudla na prvé nevadí, je to pochopiteľné, keď nemáš čas, mne to nevadí lebo viem ako to je s časom

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, osmička už je velké číslo a zároveň si člověk zase uvědomí, kolik už času uběhlo od doby, co byl blog teprve v plenkách. Já teda doufám, že tu spolu ještě nějaký ten pátek zůstaneme, ačkoliv času je málo a budoucnost blogu je nejistá, ale myslím si, že pořád je těch blogerů dostatek, aby tuhle doménu nerušili. Já ti teda budu držet palce do dalších let a aby už nepřicházely žádné šoky, týkající se blogu samotného nebo i té galerie. A samozřejmě aby tě Kristen i nadále těšila skvělými novinkami :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásný blog!Kristen zbožňuju už od Stmíváná!!!     

    OdpovědětVymazat
  4. je škoda že těch blogů je tak málo, taky pamatuji, že jsem měla před lety třeba i 40 blogu a ted jich mám sotva 10 a více jich není :( je to škoda a proto jsem moc ráda, že tvůj blog neustále funguje :)
    mám to tu u tebe moc ráda a přeji hodně štěstí i do dalších let :)

    OdpovědětVymazat