sobota 13. října 2018

Gallery update 71.3: On the set of Charlie's Angels


Ahoj všichni, jak se máte? Já pořád nemám počítač a tak proto je má aktivita taková všelijaká až nulová. Nemám žádné zprávy o tom, kdy bude můj počítač zase zpátky doma, ale tak zatím se bez toho dá nějak fungovat. Bohužel jsem ale přišla reklamací o veškerá data, takže to asi ještě trochu obrečím. Naštěstí jsem teda to nejdůležitější zachránila, kdybych přišla o textové dokumenty, tak se asi zabiju. Ty totiž obsahují téměř veškerou mojí autorskou literární práci a příběhy, které jsem psala někdy tak od svých 14 let. Přijít o to, tak mi asi fakt hrábne. No nic. Dneska jdu ještě do práce, mám směnu od 5. Hrozně se na ní netěším, protože tam budu dneska s lidma, které moc nemusím, ale co se dá dělat. Snad to bude v pohodě. Doufám, že nebudu muset být na kase, protože absolutně nemám náladu na lidi. Uvidíme. Budu teď v práci zase celkem dost, asi si budu muset ty směny trochu upravit, abych tam nebyla tolik. Příští týden tam budu 4x a ne 3x jako tenhle týden a už mi to přijde docela dost na to, že ještě chodím do školy a měla bych pracovat i jinde. No... uvidíme. Než ale odejdu do práce, mám pro vás ještě nějaký ten článek. Jsem teď u mamky na počítači, tak bylo možné i uložit nějaké ty fotky.

Kristen má jako na potvoru teda teď zrovna novinek celkem hodně a já o nich úplně nemám šanci psát. Dneska jsem se ale rozhodla uložit nějaké fotky, i když jsem je musela po uložení do galerie zase hned smazat :D Trochu pakárna, ale tak co. Každopádně mám pro vás ale fotky z natáčení Charlieho andílků, které probíhá v Německu. Tyhle fotky by konkrétně měly být snad z Hamburgu nebo tam takhle někde ze severu. Z ostatních lokalit vzniklo pár nekvalitních fanouškovských, které jsem se rozhodla vynechat, ale u těhle už jsem neváhala a nahrála jsem jich 13 do galerie. Objevilo se jich víc, ale je to tak nějak pořád na stejné brdo a navíc jsou to pořád paparazzi a víte, jak to mám. Každopádně Kristen tady natáčí nějakou akční venkovní scénu a vypadá fakt naprosto skvěle. Jak se v angličtině říká - badass. Má podle mě fakt super outfit, hrozně se mi líbí hlavně ty boty a ty kožené kalhoty, ale i ten svetr je podle mě fakt super. Můžete Kristen vidět, jak pravděpodobně sleduje nějakého padoucha se zbraní v ruce. Také můžete na jedné fotce vidět režisérku, Elizabeth Banks. Mám ten pocit, že Kristenina postava bude podobná té, co hrála Drew Barrymore v původních filmech. Dylan byla taková ta ne úplně od začátku svatouškovská členka party, prošla si nějakým tím špatným a ne úplně asi legálním obdobím, šla do ochrany svědků a stala se Andílkem. A myslím, že možná nějaký takový obrat nebo historii můžeme čekat i u postavy Kristen, podle toho, jak je stylizovaná i kostýmy, účesem atd. Ale tak uvidíme, co z toho bude. Mně by se to teda hodně líbilo, přijde mi, že by na to Kristen sedla, ale těžko říct, jak to bude. Každopádně určitě koukněte na fotky v galerii. Náhled tentokrát musím vynechat, jelikož nemám photoshop, tak aspoň roztomilé animace z natáčení Personal Shopper :D
* * * * * * *
Hello everybody. How are you? I am still without my computer and once it is back, I will have to do quite a lot of things to make things right again, because I have last all the data from disk C and most probably also from dist D. I honestly hope some of the data were saved, but I think now. I saved some before the computer died, of course. I would kill myself if I have lost my text documents, because these contain the whole history of my writing, all the short stories, all the fanfictions, all the original stories and possible novels. If I ever lost that, I would probably lose my mind. Anyway, since I don't have my computer, I spend my days differently than usually, mostly outside and at work or in school. I am going to work today too, I really don't want to, because I will have a closing shift with people I don't really like that much, so that will be probably tough. I hope I won't have to be on the register, because I recently don't like dealing with people, I have a weird mood recently. I am in pain most of the day because of my back issues, so I prefer to be on the bar, where I can move a bit and not stand still at one place. Anyway. I watched another episode of A Discovery of Witches and I have quite a lot of things to say about this episode and it contains the differences in the books and I am about to explode, because I don't have anyone to tell, I don't know anyone who would read the books. I know some who watch the show, but it is not the same. But there is some major change that actually happened in today's episode and I am very curious about what's gonna happen next. But I don't want to spoil anything to anyone, so I will probably just have to suffer in silence. Whatever.

I have for you now some pictures actually. I am at my mom's computer mostly when I have to work or do something to school, but this time I decided to save some new pictures. It is just 13 pictures and not 130, so it was possible. I saved them to my mom's computer and then I had to delete them again after uploading. Whatever. Kristen is still filming Charlie's Angels in Germany. There were some fan pictures from the set, but nothing in a high quality what would be worth publishing until like two days ago, when these pictures showed up and Kristen is looking like a total badass. They were filming some outside action, Kristen has a badass outfit with those boots and freaking amazing leather pants. And a gun. I am loving it. I kind of think that Kristen's character will be similar to the Angel played by Drew Barrymore in the original films. Bad girl turned good. And I feel like it is totally what I want to see Kristen to play and I cannot wait to see the result. I am not so sure the previews will show, but you can click on the link to see.

012~31.jpg 015~18.jpg 010~34.jpg 008~35.jpg 003~40.jpg

4 komentáře:

  1. Já myslím, že když to člověk fakt potřebuje, tak se ty věci zachránit dají. Mně vlastně když odešel ten první notebook, tak se mi z toho vytáhl disk, kde jsem měla všechny filmy a teď to mám jako takové uložiště na další filmy, ale nevím, jestli by to samé šlo udělat i tady, když ten notebook půjde ještě zachránit. Ale tak budu držet palce, aby ti ta době aspoň rychle utekla :) Co se práce týče, tak doufám, že jsi to dneska zvládla. Já jsem včera byla v kině a měla jsem směnu s děckama, co jsou ještě na střední. Dá se s nimi normálně mluvit, ale oni jsou taková parta a já se radši vykecávám s těmi "staršími" kolegyněmi Aspoň, že tam byla paní z bufetu, s tou jsem se skamarádila Člověk si musí pořád opakovat, že brzy budou Vánoce a nějaké peníze navíc se vždycky hodí :)
    Co se fotek týče, tak vidím, že smýšlíme úplně stejně Já si taky řekla, že stylově mi Kristen odpovídá spíše na postavu Drew Barrymore, ačkoliv v tomhle filmu se budou snažit být co nejvíc svý a originální. Musím říct, že ten její outfit se mi taky hrozně líbí. Hlavně ta kombinace kožených kalhot a toho velice výrazného a nepřehlédnutelného svetru Jinak mě i těší, že jí nechali její sestřih vlasů - možná ho trochu dobarvili, ale tím si nejsem jistá. Každopádně Kristen vypadá skvěle a jak jsi sama napsala naprosto badass!

    OdpovědětVymazat
  2. No konečně nějaké fotky z natáčení! :)) Vypadá to skvěle, Kristen se mi v tom moc líbí a souhlasím, taky bych řekla, že bude zastávat roli drsné Dylan, k ní mi to úplně sedí a hrozně se mi v galerii líbí fotka s Elizabeth, ta je taková roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
  3. já bych to bez notase asi taky nedala je to horzný být bez něj.. človek tam má uplně všechno..
    já zase pro změnu jsem bez auta už tři týdny a vypada to že do toho asi vrazim tak 10000.- Takže super :(
    jinak Moc se těším na nový projekt Kristen. Ty fotky jsou bezva

    OdpovědětVymazat
  4. mno tak to je teda dosť na prd keď to ešte tak trvá s tým notebookom, už nech ho máš čoskoro doma, tie dáta tak to dobre poznám, stalo sa mi to už viackrát a bola som z toho v prdeli, s prácou nech sa ti to podarí tak ako by si chcela, ono je to dosť náročne mať to pri škole, ale zamestnávateľ si to neuvedomuje, alebo ho to a to asi častejšie nezaujíma, a čo sa týka Kris tak som ju typovala práve na Dylan, fotografie vyzerajú zaujímavo a akčne tak som zvedavá

    OdpovědětVymazat