čtvrtek 19. července 2018

Gallery update 70.5: Various photoshoots


Ahoj všichni. Jak se máte? Pořád si mě ještě pamatujete? Já si sotva pamatuju sama sebe. Můj život se smrsknul na cestu do práce, práci, cestu z práce a práci na bakalářce. Třetí faktor mého života, tedy prokrastinace u různých verzí Pých a předsudku, teď už opadla taky, protože už jde do tuhého. Dneska jsem ale třeba přečetla akorát asi 60 stránek ze 400 stránkové knížky, kterou musím v bakalářce analyzovat. Upřímně? Jsem dost seriozně v prdeli, ale snažím se si to moc nepřipouštět. Buď to stihnu nebo ne. Doufám, že ano, ale uvidíme, jak to dopadne. Asi se z toho nezhroutím, když to nedopadne, ale chtěla bych pokračovat na magistra, když už jsem na něj přijatá. No nic. Nebudu to teď řešit, jen se víc vystresuju. Každopádně je tohle pravděpodobně poslední článek až do 1. srpna, kdy je deadline pro odevzdání bakalářky, a zároveň až do té doby nebudu ani obíhat, tak za to se opravdu moc omlouvám, ale pokusím se vám to vynahradit v srpnu. Dneska mám pro vás alespoň krátký článek, ale lepší krátký než žádný.

Mám pro vás dneska různé starší fotky, které jsem ještě neměla příležitost přidat. Kristen teď stále natáčí životopisný thriller o herečce Jean Seberg, Against All Enemies, takže nejsou v podstatě žádné novinky. Snad by ale již brzy mohl vyjít trailer na film Lizzie nebo alespoň na Underwater, ale to "soon" v odpovědích na otázky ohledně trailerů začíná být docela trapný :D No nic. Mám pro vás tři sety fotografií, které jsem zařadila mezi photoshooty. První z nich vznikl už na začátku května, ale před tou smrští věcí z Cannes jsem na něj neměla čas. Byl nafocen pro Chanel před nebo po té módní přehlídce, na které se Kristen objevila na začátku května. Ty fotky jsou vážně skvělé, jsou pro Grazia France a Kristen to na nich moc sluší. Hlavně ta první fotka je naprosto dokonalá. Další fotky pochází z Cannes. Většina byla nafocena hned první den, podle outfitu, který na nich Kristen má. Ty úžasné šaty od Chanelu, které měla na otevíracím ceremoniálu. První tři fotky jsou z různých setů portrétů, ale nechtělo se mi dělat tři různé složky, každou s jednou fotkou, tak jsem udělala jen jednu hromadnou složku. Z těhle tří se mi nejvíc líbí asi ta 2. fotka, ta je úchvatná. Třetí set fotografií pochází z deníku pro Chanel, kdy Kristen fotili při přípravách na otevírací ceremoniál, se zaměřením na make-up od Beau Nelsona. Zároveň jsou tam také dva portréty. Ten první se mi neskutečně líbí, je vážně skvělý a lehce se zařadil mezi moje nejoblíbenější fotky z letošního festivalu v Cannes.
+ + + + + + +
Hello everybody. Do you still remember me? I barely remember myself to be honest. My life is now only about work and about writing my bachelor thesis. There is a third part of my life and that is a strong level of procrastination, which is bad, but I cannot help it. I don't have as strong will as I hoped I would have when the time comes. For example today, the only thing I did was to read about 60 pages of a book I have to analyze... Not good. I already have more than a half written, but I am not sure I will make it. I am afraid there is no chance for me to finish it, but I really don't want to give up, so we'll see. I will probably not write any other article until I finish my thesis, so until the 1st of August. I also won't visit you, unfortunately, since I just really don't have time. Today was a really bad day for me, so I decided to write this article as a part of the procrastination, 'cause I just really miss this blog and writing about Kristen. It is going to be short, but better short than nothing.

Kristen is still filming 'Against All Enemies' movie, where she plays Jean Seberg. It also seems like there is a possibility that the 'Lizzie' trailer might be published next week and it was also promised, that we will get the 'Underwater' trailer "soon". But they said "soon" a few months ago, so it is really hard to tell. There are basically no news at all right now, so I have for you some older stuff. I have for you various photoshoots today. The first one was published in May, not long before the Cannes Film Festival, so I did not have time to publish it then. It was taken before or after the Chanel fashion show in the beginning of May and I have to say, that I absolutely love it. Especially, the first picture. That one is just beautiful. Then I have for you a set of three photos, that are from the Cannes Film Festival. I have put it in one folder, because I was too lazy to make three different for three different pictures. If there are ever some more from each set, I will separate them. The second one is for Grazia Magazine, but the other ones I am not sure. I love all three of them, Kristen looks absolutely great. Right now I am thinking about which photos will I use for the next layout. The last set is also from Cannes, taken for the Chanel Diary. Most of those pictures are from the preparations for the opening ceremony with the make-up preparation by Beau Nelson. There are also two portraits, the first one is probably my absolutely most favourite photo from this year's Cannes.

1~58.jpg 2~42.jpg 3~31.jpg 4~29.jpg

263284882610924.png 3_121.JPG ddc12e882604074.jpg

DcxJtmWWkAEfwBk_large.jpg 001~45.jpg 006~17~0.jpg 007~17~0.jpg 003~25~0.jpg

8 komentářů:

  1. Já ti budu s bakalářkou moc držet palce :) U mě se, co se státnic týče, střídají stavy, kdy si říkám "To nějak dopadne" a "Budu studovat, dokud to půjde, a pak si najdu práci, protože tohle nemám šanci zvládnout"... Fakt se chci vidět. Ani nevím, jestli se budu moct v klidu připravovat nebo psát tu bakalářku, protože u nás je fakt těžký, aby aspoň na hodinu byl klid. Ale tím se asi nemá cenu zabývat, když se toho může tolik přihodit a ještě je to tak daleko ;)
    Všechny ty fotky jsou vážně báječné! Plno z nich vypadá jako by byly z nějakého photoshootu. Kristen to na všech moc sluší a je na nich krásná :) Můj osobní oblíbenec je asi fotka číslo 2 z druhé sady ♥ Doufám, že některé ty fotky vybereš třeba do nějakého kola POTM :)

    OdpovědětVymazat
  2. Držím palce, myslím na tebe a hned nám dej pak vědět až bude vše hotové, odevzdané a určitě si oddychneš Asi ti to vůbec nezávidím, sice do práce chodím, ale jinak stres vůbec nemám a snažím se užívat léto. Jinak ty fotky jsou parádní, nejvíc se mi líbí Grazie France, tam je Kristen srdcovka ♥

    OdpovědětVymazat
  3. držím palce ať to stihneš :) Jinak fotky jsou opravdu překrásné, Kristen to tam opravdu moc sluší♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ani se nedokážu rozhodnout, který set fotografií je lepší, líbí se mi všechny stejně, na tom prvním se mi tak líbí ty efekty, také se mi líbí to líčení očí :) Jinak přeji, aby ti to šlo od ruky, já mám taky takovou rutinu, práce a domov, ani se mi nic nechce, už to chce někam vypadnout

    OdpovědětVymazat
  5. tak to je v poriadku, ja viem, že to dokáže, si veľmi šikovné dievča takže to podľa mňa dáš, aj keď to je určite náročna vec držím ti palečky , to, že tu nebudeš je pochopiteľné, ako som už napísala je to náročna vec ak to chce mať človek spravené dobre , mnoooo a fotografie, tak ako mne najviac padol do oka prvý set fotiek, tam podľa mňa vyzerá Kristen naozaj dobre a taktovjej to aj najviac pristane , dobre sa mi na nich proste pozerá

    OdpovědětVymazat
  6. Jou to už teraz máš písať bakalárku tak to ti držím neskutočne palce aby to bolo všetko najlepšie a všetko pekne postíhala. No som rada, že si sem na chvíľku skočila a určite si prišla ja teraz na iné myšlienky. Všetky tie fotky z photoshootu sú proste neskutočne prekrásne a Kristen vyzerala dokonale. A popravde najviac sa mi páčia tie fotky kedy robili make-up Kristen.

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj, pořádchodím na tento blog s očekáváním že přijmeš moji žádost o spřátelení.... :( zatím nic :(
    tak se ptám znovu, prosím spřátelila bys. miluju to tu :)

    OdpovědětVymazat
  8. No tak ten první photoshoot pro Chanel je naprosto dokonalej, z toho musí být příští design Líbí se mi takovej ten "mystery vibe", kterej z těch fotek sálá A Kristen je na nich nádherná :)

    OdpovědětVymazat