čtvrtek 3. září 2020

Gallery update 77.3: First stills from 'Happiest Season'!


Ahoj všichni. Jak jsem říkala, nepřidávám články prostě proto, že nejsou novinky :D Jakmile se něco objeví, tak jsem hned tady. Jsem prostě líná něco vymýšlet... Je to se mnou fakt špatný. No nic. Jak se máte? V minulé aktualizaci galerie jsem si tuším stěžovala, že nejsou žádné novinky. A jak to tak bývá, objevily se hned další den. Asi jsem to zase přivolala. Tak přejdu rovnou k věci, protože v osobním životě nějak není o čem mluvit... Mám pro vás dneska úplně první fotky z připravovaného filmu Happiest Season v němž Kristen hraje jednu z hlavních rolí jménem Abby. Jedná se o Vánoční romantickou komedii zaměřenou na gay pár, Abby a Harper. Abby se chystá požádat Harper o ruku během vánočních oslav Harpeřiny rodiny, kde ale zjistí, že Harper ve skutečnosti rodině stále nepřiznala, jak se to má s její orientací, což jistě způsobí mnoho vtipných momentů, ale zároveň jistě i nějaké drama. Já se na film strašně těším, protože to podle mě bude skvělé. Alespoň doufám. Kristen to ve filmu hrozně sluší podle mě, vypadá skvěle s těmi delšími vlasy, je to po delší době zase trochu změna :D Film režíruje Clea DuVall, což je podle mě ideální volba, vzhledem k tomu, že je sama členem LGBTQ+ komunity. Vzhledem k tomu, že je stále v plánu, aby šel film do kin 25. listopadu 2020, můžeme každým dnem očekávat první trailer a já se ho nemůžu dočkat! Teď už tedy ty fotky. Můžou být možná trochu spoileroidní, tak na vlastní nebezpečí, známe to. Nejvíc se mi líbí asi ta první na těch bruslích. Krie s tím sobíkem je prostě boží :D
+ + + + + + +
Yeah. It's me again. Like I told you, I don't write articles because there are no news. That is literally the only reason. There are no news and I don't have strenght to write about something else... :D I know, I know, I'm so bad at this. But as always, I said there are no news and something showed up literally the next day. I will dive straight into it because I am too excited to bore you with my life. I have for you today first three official stills from Happiest Season! Happiest Season is a queer Christmas themed romantic comedy with Kristen and Mackenzie Davis as the leading duo, directed by Clea DuVall. Kristen plays character called Abby, a young woman who is planning to propose to her girlfriend Harper (Mackenzie Davis) while attending Harper's family holiday party. The problem is that Abby finds out Harper didn't really come out to her family yet and it probably causes hopefully something hillarious moments but probably also some drama and I am honestly so excited. These three pictures look absolutely amazing, I can't wait to see the movie. The plan is that it will come out on November 25th, 2020. I hope it will because I don't want to wait any longer. It is also very likely that the first trailer will be published soon. I hope it won't tell the whole plot of the film, I hate when they do that in trailers. Kristen looks great btw with the longer hair, it's cool.

    
[3x] 2020 - Happiest Season: Production stills

5 komentářů:

  1. Já už se na film taky těším a doufám, že se dostane i k nám do kin, protože bych si na něj i klidně zašla :) Ráda se kouknu na vánoční film zase zaměřený na něco trochu jiného, ale doufám, že nebude plný nějakých trapných scén, které jsou typické pro americké komedie. Každopádně ty tři stillsky jsou parádní, taky se mi nejvíc líbí ta se sobem ♥ a Kristen tyhle delší blond vlasy fakt sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Za film jsem už dopředu ráda. Většina kritiků a možná i diváků staví komedii na nižší stupeň v žebříčku filmového umění. Podle mě jsou rovnoceným partnerem ostatních žánrů a hlavně jsou potřeba. Kdo by se nechtěl nebo nepotřeboval pobavit? A navíc i v komedii se otvírají složité životní situace a témata, jen jiným způsobem než třeba v dramatu. A překvapilo mě jméno Cley DuVall jako režisérky, dosud jsem ji znala jen jako herečku.

    OdpovědětVymazat
  3. Doufám, že se to brzy s novinkami rozjede :) A na film se těším moc, já miluji vánoční filmy, a tento má i zajímavý příběh k tomu, no rozhodně budu doufat, že se dostane k nám do kin. Nejvíce se mi ta první fotka tady, druhá fotka v galerii :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem na to docela zvědavá ... sice tento typ filmů moc nevyhledávám, ale je tam spousta známých tváří, takže udělám vyjímku :) ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem myslela, že už jsem článek komentovala a koukám, že to bylo asi jen v hlavě :D Každopádně jsem hrozně ráda, že se objevily první fotky, vypadají skvěle! Jsem na film zvědavá, vánoční komedie mám ráda, jen musím mít vánoční náladu, ale to ještě čas :D A tahle vypadá dobře, takže hrozně doufám, že to nebude něco trapně debilního, ale nehrajou tam Will Farrell ani Adam Sandler, tak bychom mohli být v cajku (nic proti nim :D)

    OdpovědětVymazat