úterý 11. prosince 2018

Gallery update 71.6: Chanel Clair/Obscur + New/Old personal & fan photos


Ahoj všichni, jak se máte? Konečně se po nějaké době ozývám s nějakým trochu delším článkem než novinkou o projektu a informací o 7. výročí tohohle blogu. Tenhle článek mám v rozepsaných už ani nevím jak dlouho, ale zveřejňuji ho holt až teď. Vlastně asi částečně naštěstí, protože zatímco ležel u ledu, tak se objevily nové fotky, jak ty osobní, tak do toho photoshootu, tak jsem je aspoň rovnou doplnila. Anglickou verzi jsem psala už před nějakou dobou, takže už si ani moc nepamatuju, co jsem tam psala :D Ale vím, že jsem se chtěla zeptat, co si myslíte o nových Fantastických zvířatech, jestli jste je viděli. Já jsem na nich byla už 3x. Nejlepší to bylo asi potřetí, protože už jsem mohla jen sledovat reakci kamaráda na závěr :D A to jsem se musím říct opravdu hodně smála. Každopádně napoprvé jsem z toho byla taková rozpačitá. Napodruhé už se mi to líbilo ale mnohem víc. Částečně asi proto, že už člověk nemusel tolik dávat pozor na nové postavy a víc se soustředit na ten děj a částečně taky proto, že napoprvý jsem v tom filmu viděla chybu, která jsem zjistila, že tam není, takže mě mohla přestat rozčilovat :D Ale vím, že je spousta rozporuplných názorů, tak by mě zajímal ten váš, jestli jste to tedy viděli. Já jsem byla v poslední době zase nějak hrozně mockrát v kině, což je super, protože jsem najela na takovou tu svojí starou vlnu, na druhou stranu jsem byla 3x na jednom filmu, tak nevím, jak moc se to počítá :D Jinak teda jak zvládáte blížící se Vánoce? Já osobně se letos docela hroutím z nedostatku nápadů na dárky :D Dneska jsem ale pořídila dárek mamce, tak už mi zbývá vlastně jenom brácha, ale chtěla bych všem koupit ještě něco. Letos nějak necítím moc Vánoční atmosféru a to ani přesto, že chodím do práce přímo k centru všech vánočních trhů v Praze :D A tak obecně, jak se máte? :D

Dneska mám pro vás celkem nálož fotek, tak doufám, že se vám budou líbit. Kristen je aktuálně v Istanbulu v Turecku (na osobní video se můžete podívat zde), kde se natáčí další část Charlieho Andílků. Respektive natáčela, jelikož už bylo i režisérkou pozvrzeno, že je film dotočen a teď půjde do post-produkce. To znamená, že Kristen se možná konečně vrátí do Ameriky a buď začne hned na nějakém dalším projektu, jak je jejím zvykem, nebo by se třeba mohla objevit na nějaké akci. Ha ha ha, to bych asi doufala v moc, já vím. Jinak jsem vám do menu dala odkaz na stažení filmu Lizzie z uložta. Nevím, jestli někdo stahujete přes uložto jako já, ale já s torrenty neumím, takže tohle je moje pomalejší a zastaralá cesta. Film jsem už viděla a upřímně mě nijak zvlášť nenadchnul, ale víc vám o tom asi napíšu v článku s fotkami z filmu, který snad zveřejním nějak brzy. Dneska mám pro vás relativně nový photoshoot / fotky z natáčení videa, které jsem vám sem dávala před několika týdny. Jde o kampaň Chanelu, které je Kristen tváří a jde o sérii se jménem Beauty Talks s vizážistkou Lucií Pica. Tohle konkrétní se jmenuje Clair/Obscur a kouknout se na něj můžete tady. Fotky jsou opravdu krásné, Kristen to na ní hrozně sluší. Docela jsem s nimi otálela, ale čekala jsem, až se objeví v nějaké lepší kvalitě. Což se tedy stalo až relativně nedávno a dneska jsem ještě doplnila pár nových, takže dobře, že jsem počkala. V galerii najdete celkem 16 fotek.
+ + + + + + +
Hello everybody. How are you? Have you seen Fantastic Beasts: Crimes of Grindelwald already? I did, three times actually, and I loved it, but not as much as the Harry Potter films to be honest. I wasn't quite sure about the movie the first time I saw it. I was kind of confused, I liked it, but I expected more. I also saw something I thought is a mistake, but after seeing it secont time I realized it wasn't there, but it was really annoying the first time I left cinema. I honestly think that seeing it second time was better than the first time, because you did not have to pay that much attention to those new characters and the story itself, but really embrace those feelings and see all those details and just enjoy it. So I would recommend to watch it more than once, when you see it, because the first time was kind of confusing in many ways for me. And the end, like what the actual fuck :D Whatever. The third time was the best, because I went with a friend who hasn't seen it yet and I spent most of the time watching his reactions. Especially at the very end. It was hillarious. Well... Let me know, if you have seen it already. I have been busy. I didn't quite realize it is December already, November just ran so fast, I cannot believe it is already the last month of this year, it is crazy. I was so happy yesterday, when I went out and saw it has been snowing, that was the best feeling. I love winter, I love snow, it is my favourite part of the year, so I was excited.

School is killing me right now, I am trying to focus on something else. I feel like when I have time, I don't do anything productive with it. I have this article in pre-written for a while but I still haven't publish it, for which I am sorry. But I am here now. Kristen has indeed travelled to Istanbul, where she's filming another part of Charlie's Angels. How do I know? She filmed a video from a restaurant that you can watch here. Apart from that and that new project, there are almost no news, but I have some older stuff for you today. I have for you behind the scenes pictures or photoshoot or whatever that is from Chanel's new advertisment video Kristen appeared in - Chanel Beauty Talks - Clair/Obscur. I have published the video some time ago. You can remind yourself here. These pictures were published some time ago, but I was actually waiting for better quality that never came, so I have them for you now in that original quality. I love these pictures and I managed to find most of them in quite a nice quality, so check them out.


Kromě photoshootu pro Chanel mám pro vás ještě celkem nálož osobních a fanouškovských fotek. Většina fotek s fanoušky pochází premiéry filmu Jeremiah Terminator Leroy, která se konala v září nebo v říjnu? V září asi :D V září na Torontském filmovém festivalu. Fotky jsou opravdu krásné, Kristen je vždycky ochotná se fanouškům podepsat a vyfotit se s nimi, což je podle mě hrozně super. Osobní fotky jsou takový mix. Posledních asi 6 nebo 7 fotek v galerii pochází z Istanbulu, pravděpodobně z nějaké wrap party po ukončení natáčení. Kristen je tam s nějakými členy štábu a také se zbylými dvěmi andílky. Nejlepší z těch fotek je ta úplně poslední, kterou zveřejnila jen před malým okamžikem Elizabeth Banks na svém twitteru a instagramu. Ta je prostě dokonalá. Ty první čtyři tady v náhledech jsou potom staré fotky, které nedávno zveřejnili Adir Abergel a CJ Romero. Ta čtvrtá je třeba docela dost stará, jelikož Kristen tam má ještě dlouhé vlasy, což neměla už několik let. Obarvené oranžové konce na první fotce potom napovídají, že to pochází někdy z minulého roku. Tak určitě koukněte na všechny fotky v galerii, protože jsou skvělé. Hlavně ta od Lizzy Banks :)
+ + + + + + +
I also have for you some newly published old personal photos that were published by Adir Abergel and CJ Romero few days ago. I really love all of the they are very cute, especially the first one. The last one is pretty old, as you can see, Kristen still has long hair, which she didn't have for quite some time, so that one is pretty old. I also have for you aroun 7 photos from yesterday or the day before from Istanbul, Turkey, where Kristen is - or at least was - filming Charlie's Angels. According to Naomi Scott, the filming has wrapped and the pictures kind of suggest, that they were having a wrap party. You can see several photos with people from the crew and also some with the rest of the cast. I am kind of hating on Kristen's hair right now, but what can I do. I also have for you quite a lot of photos with fans from Jeremiah Terminator Leroy premiere at the Toronto Film Festival from September. Only one is from Berlin.


4 komentáře:

  1. mno ako je to hriech ale ešte som film nevidela a proste som nemala poriadne čas, už by som si to mala pozrieť , videla som na to rozne názory ale to ma určite neodradí, a ako si to napísala, niekedy si treba film pozrieť viackrát, čo sa týka Vianoc tak dalo by sa povedať, že to už mám len to treba dotiahnuť, ale budem rada keď už bude po nich lebo ich mám vďaka páci plné zuby , ako malo by to byť najkrajšie obdobie no pre mňa už také nie je, aspoň bude voľno , ja tiež sťahujem z uložto a abi inak to neviem aj keď si tam treba počkať, mne to nevadí, fotografii je tú požehnane, osobné nemajú chybu, niektoré sú bláznivé, je super, že jej to nerobí problém a dúfam, že sa to nezmení aj keď mne to bude asi k ničomu

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to já jsem teda z "Fantastických zvířat" moc vyplesklá nebyla. Hodně se mi líbily ty efekty, ale dějově už to za mě bylo slabší než jednička. To odhalení na konci se víceméně dalo vytušit už v průběhu filmu, takže mě trochu mrzí, že nepřišli s ničím originálnějším. A třeba Nagini mohla mít trošku větší prostor - ráda bych věděla, jestli teda byla od začátku zlá nebo ne? (na mě působila, že spíš ne) Ale je možné, že na druhý pohled se mi to taky bude líbit víc, i když nevím, na kvalitu Harryho to stále nemám Pokud jde o dárky, tak ty už mám hotové, ještě mi zbývá jedna malá věc pro taťku a bude hotovo. Jinak já jsem si dneska pod stromeček konečně nadělila sadu HP, tak se těším, až začnu číst :) A vánoční nálada je u mě tak na 50 %. Úplně miluju ty vánoční ozdoby, ale u nás doma nemáme ten stromeček ani nějakou výzdobu, takže to zase trochu snižuje a navíc není ten sníh - jen zima. A taky nemám čas si zajít na trhy Ještě jsem ani neměla punč a nedokážu říct, jestli ho letos vůbec mít budu
    Na tvou recenzi "Lizzie" jsem docela zvědavá, ale když píšeš, že to zase taková bomba nebyla... No, uvidím, co k tomu řekneš :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky :)
    Jsem zase zpátky na blogu, kde je důležitý článek, prosím o přečtení a omlouvám se, že jsem o sobě nedala tak dlouho vědět :)

    OdpovědětVymazat