čtvrtek 6. prosince 2018

Seven years with K-Stewart-fan!


Ahoj všichni! Jak se máte? Já se mám celkem fajn, ale mám teď zase poměrně hektické období jak ve škole, tak v práci. O víkendu jsme byli s rodinou ve Vídni na Vánočních trzích a výstavě Clauda Moneta. V neděli bylo fakt nádherně, ještě i trocha sněhu zbyla a moc jsme si to užili. Pondělí už ale pršelo, tak to bylo trochu horší, ale zase jsme šli na tu výstavu, tak jsme se pohybovali i dost uvnitř, tak to nebylo tak hrozné. Já jsem si to užila, i když se naši trošku seštěkali. Ale tak to je taková klasika. Dnešní článek se netýká tak úplně Kristen, i když samozřejmě taky. Dneska je 6. prosince a to znamená, že tento blog slaví už první 7. narozeniny! Jak víte, pokud tenhle blog znáte už nějakou dobu, tak víte, že tenhle blog má v podstatě dvoje narozeniny. První právě 6. prosince, kdy jsem blog v roce 2011 založila a druhé 27. ledna, kdy jsem se v roce 2012 oficiálně rozhodla, že už mě nebaví organizace a doplňování galerie a zveřejnila jsem první oficiální informační článek na tomhle blogu. Vnitřně ale tak nějak víc jako narozeniny blogu vnímám právě ty 1. narozeniny toho 6. prosince, kdy mi totálně hráblo a rozhodla jsem se, že už mě blog o Twilight nebaví a založila jsem si blog o Kristen, o které jsem stejně už tehdy psala veškeré články i na starém blogu a zároveň jsem se rozhodla i změnit identitu z Piper. na Angie.

Tehdy jsem vůbec nečekala, že by tenhle blog mohl vydržet 7 let. Upřímně jsem si myslela, že mi to vydrží tak 2 měsíce maximálně a pak se na to vykašlu. No nakonec jsem tu s vámi dnes, s tím, že tenhle blog je 7 let starý, což je naprosto neuvěřitelné. Mám trochu pocit, že každý rok píšu to samé, ale mám fakt radost z toho, že tenhle blog tak dlouho vydržel i přesto, že jsem měla v poslední době hodně špatné období a moc článků tu zrovna nepřibývá. Chtěla bych tímhle článkem poděkovat všem vám, kteří máte pořád ještě nervy na to chodit na tenhle blog. Jmenovitě děkuji Katie, za těch dlouhých téměř 7 let, co jsme v tom spolu :D Roxy, kterou také znám už ani nevím jak dlouho. Steeevě, jejíž komentáře mi vždycky zvednou náladu, protože přibydou ať už je tu jak chce mrtvo :D Rosie, která se tu sice objeví jen jednou za uherák, ale v neinternetovém světě patří k mým nejbližším lidem. Děkuji ale i všem ostatním, kteří na tenhle blog kdy přišli a zalíbilo se jim tu. Jsem vám za to opravdu vděčná, za každou návštěvu, za každý komentář. Protože ten pravý důvod, proč tu pořád jsem, jste právě vy, kteří se sem vracíte a podporujete mě. Už to nebudu prodlužovat, zkrátka přeji svému blogu všechno nejlepší k prvním 7. narozeninám a ještě jednou děkuji! :)

3 komentáře:

  1. Já byla letos jen v Drážďanech, tak snad mi ta Vídeň vyjde příští rok ale mám ráda tu atmosféru a hlavně dobrůtky, ach to je můj hřích Jinak 7 let: wtf Mazeec, takhle dlouho jsem nikdy nevydržela a přála bych si, abych vydržela ale kdo ví co bude, teď jsem měla období nestíhaček a tak to vypadalo na blogu, jak když jsem s tím sekla, i když to tak nebylo No jo, tak snad už budu stíhat víc a hlavně tobě držáku gratluji a douáfm, že ještě vydržíš v té naší malé fansite komunitě :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to ráda slyším, že jste si to ve Vídni užili :) Btw koupila sis hrníček u stánků s punči? Já dodnes lituju toho, že jsem si ho tenkrát nekoupila, když jsme tam byli se školou. Na ty vánoční trhy dodnes vzpomínám v dobrém a ráda bych si tam znovu zajela, abych si osvěžila paměť. Jenže nevím, koho bych ukecala, aby tam se mnou jel, a navíc v prosinci nám vždycky začíná zkouškové, tak se člověk chce nejvíc soustředit na učení, ale doufám, že v blízké budoucnosti se tam dostanu :) Ale to jsem odbočila Sedmička je moje oblíbené číslo, takže jsem ráda, že jsi na tomhle blogu tak dlouho, že tyhle narozeniny můžeš oslavit :) Já si samozřejmě vždycky ráda přečtu všechny články. Je jich sice míň než dřív, ale naprosto chápu, že čím je člověk starší, tím je toho volného času méně (už to taky začínám pociťovat ). Já ale pevně doufám a věřím tomu, že těch narozenin oslavíš ještě několik a rozhodně můžeš počítat s tím, že já tady u toho budu :)

    OdpovědětVymazat
  3. mno tak yo je super, že si si to tam užila, ja som bola nesmierne rada keď aj u nás začalo snežiť ale rýchlo to pominulo, a potom tiež začalo padať, ale čo už, akosi som sa s tým zmierila, že to bude asi takto vyzerať, mno tak to ti gratulujem, sedem rokov, tak to je už školský vek, je super, že ťa to takto stále drží, ako je jasné, že si od toho treba dať niekedy pauzu, prajem ti teda všetko najlepšie a aby si tu bola aj naďalej, aj napriek veciam a udalostiam, ale ja verím, že ťa to tu nikdy neprestane baviť aj keď nebude čas lebo tu rada chodievam

    OdpovědětVymazat