čtvrtek 5. října 2017

POTM: November 2017

Ahoj ahoj ahoj. Kristen zase jednou zmizela v nějaké jiné dimenzi z očí veřejnosti, takže kdo ví, kde teď je a co se kolem ní děje. Pár dní jsem moc ani nesledovala paparazzi, tak vážně nevím. Kontrolovala jsem jen zdroje bez paparazzi fotek, takže těžko říct. Každopádně ale vím, že se určitě zúčastní jedné události 10. listopadu. Z čehož sice můžeme být všichni nadšení, ale je to až 10. listopadu. Upřímně doufám, že se do té doby někde objeví, nebo že se alespoň něco objeví. Jako třeba trailer na Lizzie nebo tak něco. Mohla by překvapit nějakým dalším photoshootem jako byl ten pro Madame Figaro pár článků zpátky, ale moc bych na to nespoléhala. Já si teda sice stěžuju, že Kris nemá moc novinek, na druhou stranu stejně nemám úplně čas je přidávat, i kdyby je nakrásně měla, ale stejně mě to rozčinuje. Dneska jsem se odpoledne dívala na Camp X-Ray. Viděla jsem ten film i s dnešním shlédnutím myslím 3x za těch posledních x let, co to vyšlo. Není to zrovna film, na který se dá koukat každou deštivou neděli jako třeba na Star Wars, ale jednou za čas se ráda podívám. Ten film totiž miluju, je to nádherný příběh o lidskosti v místě, kde už to ani nevypadá, že ještě nějaká zbyla a Kristen s Peymanem jsou v tom filmu vážně úžasní. Kristen tu vystřihla naprosto skvělý výkon a Peyman mě pokaždé dostane do kolen. Hlavně ta scéna v závěru. Vždycky brečím jako malá, dnešek nebyl výjimkou. Každopádně jsem se ale pod vlivem toho filmu rozhodla, že pro anketu o fotku měsíce tentokrát zabrousím trochu víc do minulosti a to konkrétně do roku 2014, kdy měl tento film premiéru na filmovém festivalu v Sundance. Tehdy tam byli film reprezentovat Kristen, Peyman Moaadi a Lane Garrison spolu s režisérem Peterem Sattlerem a vzniklo z toho docela dost portrétů, ze kterých jsem se rozhodla 4 vybrat a dát vám možnost zvolit tu, která se vám líbí nejvíc. Tentokrát mám dokonce spoždění jen pár dní :D Co se duelu outfitů týče, ten nespíš zveřejním až v neděli, protože přijede na návštěvu moje nejlepší kamarádka Emily a opravdu nebudu trávit čas na počítači. Už se na ni těším :) Jinak takový Utrechtský rychloupdate, tenhle týden jsem psala z obou předmětů test a hlavně ten nizozemský byl tedy dosti masakr. Upžímně ale doufám, že to klaplo. Kromě toho se teda počasí rozhodlo dělat mi naschvály, takže pro mně začíná být skoro nebezpečné vylézt z domu :D
+ + + + + + +
Hello hello hello. Kristen now once again disappeard from the public eyes and all I know is, that she will attend one event on November 10, so I am very happy about that, but I really hope she will show up somewhere before or at least something is going to show up, like... trailer for Lizzie or basicaly anything, I don't really care. Well I am complaining about that there is not much to write about, but I actually don't even have much time to write about it, so it doesn't really matter. I had two exams this week, it was quite busy week. I watched Camp X-Ray today for... I thing third time in my life. It was after quite some time, so I really enjoyed it again. It is not a movie you can watch every Sunday, but once in a while... I cannot even tell you how much I love this movie. It is definitely in my top 5 of Kristen's films, it might be even my most favorite, but that changes a lot, it depence on my current mood. But it is such a beautiful story about humanity, sad and devastating, but so honest... and Kristen and Peyman are just incredible in it. So influenced by that, I have decided to choose photo of the month from older pictures. These pics come from Sundance Film Festival 2014, where had Camp X-Ray its premiere and bunch of incredible portraits was made, so I chose four of them and I will let you choose which one do you like the most. It felt like they were really good palls, all of them, I always wonder if these people are still in touch after they work once together, it is weird. But whatever. Let me know, which one did you choose. Last round was pretty fast, but this time I am not that delayed, which is good. Outfit duel will be probably published on Sunday, if I find a moment, because my best friend is coming to visit me tomorrow, so I will definitely not be on my computer at all.



Vítězem minulého kola o fotku měsíce se stala fotka č. 1. Nečekala jsem, že vyhraje zrovna tahle a bylo to dost vyrovnané, tak to bylo takové příjemné překvapení, protože tahle fotka mně se z těch čtyř líbí asi nejvíc.
+ + + + + + +
The winner of last round is photo number 1! I didn't expect this one to win, so that is a nice surprise.


9 komentářů:

  1. Camp X-Ray jsem neviděla, takže to budu muset v blízké době dohnat A z fotek... Tak pro mě naprosto jasně trojka :) A moc si užij návštěvu kamarádky

    OdpovědětVymazat
  2. Ups, jsem tenhle film vlastně ještě neviděla Úplně mi nějak vypadl z paměti, asi bych to měla napravit, i když je dost možný, že na to zas zapomenu Každopádně z těchhle skvělých fotek se mi nejvíc líbí ta trojka, takže hlasuju pro ní.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je super, že sis takhle zavzpomínala a zabrousila do trošku staršího období - já pořád nechápu, kam se ta léta poděla. Mně to přijde jako včera, co Camp X-Ray šel do kin Hrůza. No fotky jsi vybrala teda perfektní. Po delším uvažování jsem se rozhodla hlasovat pro dvojku, kde se mi hrozně líbí ta póza :) Jinak doufám, že si to s kamarádkou užijete a že budete mít pěkné počasí :)

    OdpovědětVymazat
  4. mno tak to je super, že si pridala tieto fotografie lebo na nich vyzerá Kris naozaj dobre, pekne si z toho vyšla, že si si takto vybrala   , ja stále rozmýšľam čo by som vybrala a je to v nedohľadne, mno ale tuto som vybrala fotku číslo 4 a tak mi padla do oka a tak som ju vybrala

    OdpovědětVymazat
  5. Já ten film ještě teda neviděla, ale podle toho, co píšeš, tak se na něj asi podívám:) Jinak dvoječka :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je dobrý. Číslo jedna má 1 hlas. Číslo dva má 2 hlasy a číslo tři má hlasy!
    Hlasoval jsem pro trojku. :) ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Camp X-Ray jsem viděla už dvakrát, mám tenhle film šíleně ráda, strašně mě baví, i když je dost smutný, Kristen to zahrála bezvadně. ♥ Vybrala jsi skvělé fotky, já hlasuju pro dvojku. :) Ach, chybí mi Kris s vlasy. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Sakra, vybrala jsi fakt těžké fotografie, líbí se mi všechny, ale dávám nakonec hlas té 2. fotce :) A užívej čas s nejlepší kamarádkou a doufám, že testy klaply, věřím, že ano :)

    OdpovědětVymazat