neděle 22. října 2017

Gallery update 68.0: ELLE Women in Hollywood Awards


Ahoj ahoj ahoj. Konečně jsem si našla nějaký čas na to, abych uložila ty fotky, o kterých jsem mluvila už minulý týden. Ale nejdřív vám povím taky něco o sobě a o tom, jak se mi teď aktuálně žije. Celý víkend jsem strávila se svojí kamarádkou, která je tu taky na erasmu, akorát na Amsterdamské univerzitě, a bylo to hrozně super. Strávila jsem víkend u ní doma, bydlí s jednom nizozemskou rodinou, jsou hrozně milí a měla jsem příležitost zažít, jak to chodí v nizozemské rodině. Příští týden tam jedu zase, protože má kamarádka narozeniny a to bude teprve maso, protože tam bude nejspíš dost lidí. Holandsky tu mluvím míň, než bych chtěla, ale snad se to trochu zlepší. Jinak se mám ale vážně fajn, už jsem si tu konečně zvykla a začínám si to tu trochu víc užívat. V sobotu jsem byla volit v Haagu a tak jsme si i prošly město a tam se mi tedy neskutečně líbilo, je to tam krásné a má to úplně úžasnou atmosféru. Na instagram jsem házela nějaké fotky, tak můžete trošku postalkovat, jestli chcete. No každopádně už jsem přešla z té fáze deprese do fáze, kdy je mi celkem fajn většinu času a to je dobře. I když ty výsledky voleb mi poněkud zkazily náladu musím říct no...

Teď už ke Kristen. Kristen se stejně jako v loňském roce zúčastnila předávání ocenění ELLE Women in Hollywood Awards. Vloni zde byla Kristen samotná oceněna, letos to byla Kristen, kdo ocenění předával. Jedno z ocenění letos získala Kristenina blízká kamarádka, herečka Riley Keough, se kterou Kristen hrála ve filmu The Runaways a se kterou se v té době velmi sblížily a jsou kamarádkami doteď. Kromě toho, že Kristen poměrně šokovala svým outfitem, tak také využila svého hlasu a možnosti mluvit na podiu, aby se vyjádřila k aktuální velké aféře týkající se Harveyho Wensteina, který byl obviněn ze sexuálního obtěžování a znásilnění od mnoha žen a co ten skandál propukl, objevují se stále další ženy, které byly jeho oběťmi. Kristen, která Weinsteina nazvala ve svém projevu zkurvysynem, vyjádřila podporu lidem, kteří o tomto tématu začali vést hlasité diskuze a mluví o tom, že je sexuální obtěžování součástí každodenního života a že se o tomto tématu zkrátka musí mluvit, aby došlo na nějakou změnu. Na téměř celé její vyjádření se můžete podívat na tomto odkaze. Jinak tedy co se outfitu týče, tak Kristen měla na sobě model značky Antonio Berardi. Člověk by čekal, že budu ráda, když jednou neměla na sobě Chanel, ale upřímně asi zlatej Chanel. Řekněme si to narovinu, ten outfit je strašnej :D Na druhou stranu ale Kristen vypadá skvěle ve všem, co si ohákne, dokonce i když je to oranžový a má to divnej střih :D Kdyby měla jen ty kalhoty a k tomu nějaký zajímavý jednobarevný vršek, který by ladil s těma kalhotama, tak by to podle mě byl moc pěkný outfit, ale ten top je prostě divnej. Co se mi ale moc líbilo jsou její boty, ty jsou perfektní a také její make-up a jak má udělané vlasy. S jejími vlasy je to teď těžké, jelikož je ve fázi dorůstání, zrovna v takové té blbé fázi, se kterou se nedá nic moc udělat :D Ale tady jak jí je nagelovali, tak to podle mě vypadá vážně dobře. Kristen rozdala i nějaké úsměvy a celkově z toho podle mě vznikly fakt pěkné fotky, jen z toho outfitu teda vůbec odvázaná nejsem :D Co se dá dělat. Co vy si o tom myslíte?
+ + + + + + +
Hello hello hello. I finally found some time to save all those pictures I promised, so I finally have wrote this article. But first, I want to say something about my life and my current mood as always. I am not very happy about how the election turned out. The results are a bit terrifying to be honest. But whatever. Apart from that, I had a really amazing weekend. I spent it whole with my friend who studies in Amsterdam at her place. She lives with one very kind Dutch family and it was a bless to spend some time with them. I am actually doing pretty good recently, I think I finally got used to the life here and I am even happy sometimes. I have an important exam coming up on November 3, so I will have to study really hard for that. Or at least I want to. I also want to explore the city a little bit more. And I go to visit my friend next week too, because it's her birthday. So I am doing quite fine. I am doing better than I did, which is good. And I had a marvelous time in Den Haag, it is an amazing city, I just love it. Well. To Kristen.

Kristen was one of the presentors at this year's ELLE Women in Hollywood Awards! She was honoured last year and she came back this year to honour one of her best friends, her co-star from The Runaways, Riley Keough. Kristen rocked the red carpet in outfit by Antonio Berardi and used her voice to stand up for victims of sexual harassment after that terrible and disgusting case of Harvey Weinstein, who apparently harassed tons of women and even raped some of them. This went on for years, until someone finally stood up and accused him and more women were joining. I am proud of Kristen, that she used her time on stage to make a statement about this topic, I love her even more now. She encourages people to talk about things like this and to put a light on this, because it's happening everywhere and she also says that she is glad people talk about it. She called Weinstein a "motherfucker", which he deserves very much. You can watch almost full speech here. I am incredibly happy that she showed up at this event and honoured Riley, but lets face it, the outfit she had was terrible. More I look at it, more I feel the same :D It is truly terrible, but you know what? I actually love it anyway in a way, because Kristen just rocks in anything. Apart from that orange weird thing she was wearing, she had incredible shoes and amazing make-up and also very cool hair. I don't really like how her hair looks right now, because she's in the weird fase when it grows back after the shaving, but here it looks really cool and I love it. She looks very beautiful, if you ignore that orange thing :D If she had just the trausers and not the top, something else instead, it could be really nice, but this just looks so weird. Well... check out.

006~23.jpg 059~2.jpg 065~2.jpg 098~0.jpg 168~0.jpg

5 komentářů:

  1. Ahoj, v první řadě ti chci oznámit, že jsem po šesti týdnech konečně zpět na blogu. :) byla to dlouhá doba, omlouvám se za to, že jsem neobíhala a doufám, že zůstaneme i nadále affs. :)Zkopírovaný komentář.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já ti fakt závidím, že jsi se díky kamarádce dostala do nizozemské rodiny a zjistila jsi, jak to u nich funguje a ta oslava musí být také fajn, jsem ráda, že se máš i na erasmu lépe :) Jinak, co se týče Kristen, tak se mi neskutečně líbí to líčení, krásně udělané kouřovky, ikdyž na mě výraznější, ale jí to sluší a potom vlasy, ale outfit mě také nezaujal, ale jako výrazný to je :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak to je super, že si sa tam trochu uvolnila a začala si si to tam užívať, a cítiš sa tam pohodlne, ono to pomôže keď tam má človek niekoho známeho, to určite zdvihne náladu, tak tiež dúdam, že si oslavu poriadne užiješ a je mi ľúto, že voľby nedopadli tak ako si chcela ale dôležite je, že si bola a snažila si sa o niečo, tak ja spm teraz analfabet lebo som o tom ešte nepočula ale je super, že to takto podporila lebo o tomto je treba konečne hovoriť a nebrať to ako tému ktora je zakázana, mno a ten jej outfit tak to je pravda, ja tiež takéto outfity nemusím, keby svolola iný vrch tak by to bolo asi lepšie, ale účes mala super aj líčenie

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem hrozně ráda, že se teď máš tak dobře v Nizozemsku :) a doufám, že oslava bude nebo byla skvělá ♥ Ty volby mě zdeptali neskutečným způsobem Já z toho nemůžu fakt, jak jsou ti lidi ehm ehm Co se týče Kristen. Mě se zas normálně tenhle outfit líbí Jenom ty díry jsou hrozný a teda zadek toho sáčka. Když stojí z boku a jde to vidět, tak je to hrůza

    OdpovědětVymazat
  5. To je fajn, že už se máš lépe a máš se v Holandsku dobře. ♥ S volbama musím souhlasit, ale bohužel neuděláme nic. :/ Kristen měla na sobě zajimavý outfit, líbí se mi ale něco mi na tom vadí, ale na Kristen to vypadá dobře. :) Taky byla moc pěkně namalovaná. :)

    OdpovědětVymazat