úterý 2. listopadu 2021

Kristen is engaged!!!

  

Já vím, že jsem říkala, že budu přidávat chronologicky, ale tohle nešlo opomenout, než přidám všechno, co je ke přidání, protože jen před několika hodinami Kristen v rozhovoru pro Howarda Sterna prozradila, že ona a její přítelkyně Dylan Meyer jsou zasnoubené! Kristen mluvila o tom, že chce Dylan požádat o ruku už v loňském rozhovoru u stejného člověka, ale nakonec to dopadlo tak, že Dylan požádala o ruku Kristen a ona souhlasila, takže se budou brát! Mám z toho ohromnou radost. Poté, co Kristen vyšla ven s tím, že je bisexuální a začala randit se ženami, tak chodila tak nějak se spoustou lidí, až jsem se v tom moc neorientovala, ale s Dylan mi přijde, že je skutečně šťastná a že se k sobě neuvěřitelně hodí. Že se zkrátka hledaly, až se našly a že se doopravdy milují. Já jim přeju do života jen a jen to nejlepší a doufám, že se brzy dočkáme i nějaké té veselky, ačkoliv nepočítám s tím, že bychom z toho měli nějakých moc fotek jo, to zase tak otevřená o svém vztahu Kristen není :D Každopádně jsem z této zprávy nadšená, udělalo mi to neskutečnou radost a doufám, že i vám! :D 
+ + + + + + + + +
I know I said I wanted to do things chronologically, but this is like the newest of news but so exciting that I had to publish it right away. Kristen was a guest on today's Howard Stern show and she confirmed just a few hours ago that she is engaged to her girlfriend Dylan Meyer and they are getting married! Kristen talked about proposing to her girlfriend last time she was on the show back in 2020, but in the end it was actually Dylan who proposed to Kristen and she said yes! Kristen and Dylan started publicly dating in August 2019 and have been together ever since. From how Kristen talked about Dylan, it was obvious that they are very much in love and I do think that Dylan really is the one for Kristen when I see them somewhere together, they are just the cutest really. And I love how open she is about her relationship now that she's out as bisexual. I wish them all the happiness in the world. I am honestly just so happy for them and I hope they will be together and stay together and create a family together. 

1 komentář:

  1. Jsou pěkný pár a také jim přeji, aby jim to vydrželo. Nevím, jestli se mi to jen zdá, ale mám pocit, že ty stejnopohlavní páry (no i když s tím pohlavím to dnes není už tak jednoduché :-D) ty vztahy mají opravdu trvalé. Zdá se mi to jak u celebrit i z mého okolí, že jsou to buď mnohlaté vztahy nebo opravdu celoživotní.

    OdpovědětVymazat