pátek 8. října 2021

New 'SPENCER' Official Trailer

   

Ahoj všichni. Jak se máte? Mám pro vás tedy dnes tu slíbenou skvělou novinku, o níž jsem mluvila v předchozím článku. Pokud se trošku zajímáte o to, co se v Kristenině životě děje i mimo tenhle blog anebo vás zajímají filmové festivaly atd, asi jste již zachytili úspěch snímku Spencer, v němž Kristen hraje hlavní roli, tedy Dianu Spencer, neboli tedy princeznu Dianu. A já mám pro vás dneska konečně finální celý trailer na film. A hned ve dvou verzích, protože ta verze pro Británii se trošičku liší od té pro zbytek světa z nějakého důvodu. Řekla bych, že kvůli tomu závěru, protože je takový docela kontroverzní. Já jsem ten trailer viděla už asi milionkrát. Ne, vážně, třeba 25x už určitě jo, protože jsem se do něj zamilovala. Takže se určitě koukněte, mě z něj běhá mráz po zádech. Nejen z Krie samotné, ale i celkově, vizuálně i hudebně, cinematograficky... je to dokonalé. 
+ + + + + + +
So hello everyone. How are you doing? I have been meaning to publish this article much sooner but than the computer accident happened and i did not have the opportunity. Now i have a new one and I can actually write articles properly, so I am here. I have for you something amazing. Full lenght trailer to Spencer. There are two versions, the UK version is slightly different, but all in all, it's almost the same. The important thing is that it is absolutely stunning and amazing. I have seen it like million times already, like seriously. I watched it like 20 times already. It is visually stunning and i am very impressed by Kristen and literally every aspect of this trailer. So check it out. I cannot wait to see this film.


UK version: 

1 komentář:

  1. Trailer jsem už viděla, ale jen jeden a netušila jsem, že existují dvě verze. Viděla jsem ten pro Británii a kdyby měl být jen jeden, tak bych vybrala ten druhý "celosvětový". Líbí se mi taky plakát k filmu, i když je takový skličující.

    OdpovědětVymazat