neděle 12. září 2021

Gallery update 79.3: Venice Film Festival, Day 1 - Yves Saint Laurent Party


Ahoj moji milovaní nejmilejší zbývající blogoví přátelé. Jak jsem slíbila, jsem zpět v blogovém světě a tentokrát myslím, že mi to zas nějakou chvilku vydrží, protože mám co přidávat a že je toho hodně. Se vším, co se v mém životě děje, jsem na blog nějak neměla ani pomyšlení. Obzvlášt proto, že Kristen nemèla absolutně žádné novinky a já už úplně nemam sílu vymýšlet nějaký program. Teď je ale v Kristenlandu opět živo a s tím ožila i moje touha o tom psát. 

Kromě traileru na Spencer jsem v poslední době moc nepsala, ale zmínila jsem nový herecký projekt pod režisérskou taktovkou Davida Cronenberga. Film zakončil natáčení včera. Kristen byla v Athénách ale jen několik dní, čímž se potvrdila teorie, že její role je pouze vedlejší. Což tedy vůbec nevadí, samozřejmě. Kris se vrátila zpět do USA, aby dost záhy odcestovala do Evropy. Konkrétně potom na filmový festival Bienale v Benátkách, kde měl svou evropskou premiéru film Spencer. Poté spolu s režisérem Pablem Larraínem zamířili na festival Telluride a premiéru měl již i v Torontu. Na TIFF ovšem bohužel Krie dorazit nemohla. Zřejmě kvůli protikoronavirovým opatřením, jelikož byla v Italii. Přesný důvod ale neznám. Nyní je ale v New Yorku a chystá se na MET Gala, které je zítra. Hlavní ale je, že kromě množství fotek mám i množství skvělých zpráv. Cenu za nejlepší herečku sice získala v Benátkách Penelope Cruz, ale hned po premiéře filmu se začalo objevovat množství nesmírně pozitivních reakcí kritiků, kteří nejen, že chválí film jako takový, ale především vychvalují Kristen až do nebes. Podle všeho odvedla úžasnou práci a mluví se o ní jako o jasné kandidátce na Oscara. Nebudeme předbíhat, ale cítím, že tahle role bude hodně významným bodem její kariéry. A je to takové zadostiučinění i pro mě, jakožto její dlouholetou fanynku, že konečně ji možná lidi uvidí i jako někoho jiného, než Bellu ze Stmívání. Mám toho dost na srdci, ale začnu z lehka fotkami z Chanel večeře, která se konala 2. září v Benátkách. Fotek není moc, ale i z toho mála vidíme, jak moc jí to slušelo. Vypsdala skvěle. Pro Cronenbergův film měla hnědé vlasy, tak mě trochu zklamalo, že je zase blond, ale Krie sluší všechno :D kromě fotek mam pro vás i oficiální vidro z akce. 
* * * * * * *
Hello my lovely friends. As i promised, i am here, back in the blogging worpd after such a long time of silence. My life has been a bit packed with events and i am trying to live it tge best i can but unfortunately with all the school stuff, work, translating etc, blog did not come as a priority. Especially since there were quite literally no news at all. But currently there is a lot going on in Kristenland and i have passed my final exams, so i am now allowed to spend some free time by writing about it. 

Kristen's newest project wrapped filming yesterday and it was let known already that Kristen's character was a supporting role and not a lead. She was filming in Athens just for a few days and then she returned for the most important events of her career yet i would say. Long time anticipated new movie Spencer has premiered at this years Bienale, venice Film Festival and Kristen was there of course. Then she travelled to Telluride film festival and the movie premiered also at the Toronto Film Festival but unfortunatelly Kristen could not be there. She does however plan to go to this year's MET gala that is tomorrow and there are some other potential film festivals in the row. Most importantly, since the first screening of Spencer, Kristen is getting only praise and nothing else. Critics speak highly of her calling her a potential Oscar winner and if not a winner, a contender for sure. The movie as its whole is receiving very positive reviews and i am so happy. She deserves it. I will speak about it more in future articles for sure. Today i have for you a few pictures from a Chanel dinner that took place in Venice on slSeptember 2. There is not many high quality pictures unfortunately but even from the few we can see that she looked stunning. She has had brown hair for the filming but she is now back to blond and even though i miss her dark hair, she rocks the blond. I also love the outfit. She choses her outfits wisely, we all know that. I also have for you an official Chanel video. Chanel was also one of the biggest partners of the movie. 

    




2 komentáře: